Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Glacéestengel helyesen: Glacestengel - fagylalt tölcsér, szó szerint fagylaltszár.
Igen, fagylaltkehely. Svájci eredetű szóösszetétel.
Szép reggelt mindenkinek!
Nézegettem mit tud a DVD íróm... Találtam róla egy linket amin le van írva ról a szinte minden.. Bővebben: Link Itt nézegettem, aztán egyszer valamin megakadt a szemem. -----> Lightscribe ez micsoda? Bemásoltam a googlébe, olyasmit hozott ki hogy "CD/DVD feliratozás" Akkor ez az aminek én hiszem? Hogy a DVD íróval lehet a lemezre cinkét égetni? Üdv!
Igen így van. Csak vigyázz mert védett madár!
Veszel egy spéci DVD lemezt aminek semmi nincs a felső felén (nem olyant amire nyomtatni lehet) hanem amelyiken azt írja hogy LightScribe és a lemezt fordítva rakod bele az íróba és egy Nero szoftverrel rá lehet égetni...
LightScribe from Wikipedia
Ez jó "cinkét"
A saját írásomon röhögök... Először olvasom, hogy mit írtál, gondolkozom, milyen madár? Visszanézek az én HSZ-emre nézem "cinkét égetni"
Szia!
Köszönöm! Szóval az amire gyanakodtam, csak speciális lemez kell ide Az a lemez miben másabb a hagyományos lemezektől? Úgy értve hogy az a felület amire égetni lehet,csak üres, vagy az anyaga is más? Üdv!
Felülete is más és persze üress... (nincs rajta TDK felírat s Te ráégeted a Maxell-t) Hogy nézne ki...
Én akkor, kitalálnák valami saját márkát
Ezek a spec. lemezek mennyivel drágábbak mint a hagyományosak? Vagy csillagos ég? Szerk.: Most néztem, nem is olyan nagyon drága :yes: Bővebben: Link
Egyszer kipróbáltam, de alul múlta az elképzelésem. (halvány rajzolat érhető el vele)
Nekem bejött. A fontosabb lemezek mind így vannak, ha már van ilyen is miért ne használjuk ki...
Viszont nálatok jó drága, mi-nálunk ha box-ba veszed akkor kijön ~120-140Ft-ba darabja... És így tokban meg 200Ft max.
Nekem Label Flash, és Disc@2 támogatásos A light scribe viszont jobban tetszik, mert a lemez felülete világos, a LabelFlashnél meg sötétkék.
sziasztok, szerintem itt a legolcsóbbak ezek a lemezek Bővebben: Lightscribe
Jó napot mindenknek!
Megérkezvén a börzéről, egy pár kinccsel tértem haza. nem volt olyan nagy a felhozatal most mint korábban.
Gratula! Szép jószágok. Mennyit kóstáltak?
Ha elmondanám, akkor "nyakamtekert" lenne! szerk.: darabja 400Ft -ba került. Teljesen hibátlan álapotban vannak.
Vettem az adást!
Vettem, még 125db 1n
4148 -ast is, meg pár darab ledet is. Megelégeltem hogy soha nincsen amikor kéne.
Én ha eljutok a börzére, akkor megveszek mindent. Ezért jó, aki többször is megy. Mindig gazdagodik valamivel. :yes:
Idézet: „Én ha eljutok a börzére, akkor megveszek mindent” Engem ez fog a "nyomorba" dönteni. Ezért is hagyom otthon a sok pénzt, és csak egy töredékét viszem magammal. Így nemtudom elkölteni az egészet.
Én nem merek menni mert ott TI már nem vásárolnátok.
Na majd meglátjuk!
Vajon most miért jöttek kevesen?.... igen, azért mert ők is tudták, hogy mire ideérnek, semmi nem lessz ott! ui.: van egy csomó 24V AC tekercselésű, két váltóérintkezős, aranyozott érintkezőkkel, de semmi több információt nem találok rólla.
Idézet: „ui.: van egy csomó 24V AC tekercselésű, két váltóérintkezős, aranyozott érintkezőkkel, de semmi több információt nem találok rólla.” Miről van szó? 24V AC tekercs, meg aranyozott váltóérintkező, és rűadásul kétáramkörös... szerintem ez egy 200m-es (kétkörös) stafétafutás, aminek a botjai aranyból készültek, és a startpisztoly 24V AC-ről megy!
Ez jó volt! Szerncsére jó helyen jó időben voltam!
Követlek a a szamócaevésben, kár hogy ez eperbennfőtt, aztán meg hűtőbenhűtt, de akkor is finom!
De, bizony ez málna. Ampervadász át akart vágni minket!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |