Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   543 / 3608
(#) Norberto válasza hodbond hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

A távirányítós autós téma biztos az OFF-topikba való? Van neki nem is egy topik, költözzetek át az egyikbe, legyetek szívesek...
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Most hogy kinéztem az útra, még egy kupac sincs sehol :no:
Remélem változik még a helyzet..
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Ide jöhettél volna hozzám, igaz a kimenteni valót kimentettem de akkor is sok maradt benne. Persze az utcabeli kasszíliai napon barnult gyűjtötte a vasat rendesen, de nem túrt bele ide hozzánk, nyáklappalnyakazás lett volna vagy mittudomén, de a tavalyi szétcincálást megakadályoztam volna.
Egyszer a vicces mókás történetekbe beteszem az utánfutóját...
(#) bankimajki hozzászólása Máj 26, 2009 /

azért a fórumnak vannak hátrányai is: pl. épp az imént szenesítettem el két sajtos pulykamellet, a fórum olvasása közben
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Nagy kár értük. :rinya:
(#) bankimajki hozzászólása Máj 26, 2009 /

valami moderátornak üzenem, hogy nem lehetne-e valami olyan kis topicszerűt csinálni, hogy ha valakinek van otthol felesleges cucca, és kell neki valami, akkor azt egy listába be tudná írni, hogy mi kell, és mi van. És lehetne csereberélgetni, nekem rengeteg bontott alkatrészem van, amiket szerintem más alkalmazna, de én nem hiszem hogy valamikor is fogom. Az apróhirdetés szerintem ilyencélból nem elég átlátható. pl. ha egy konkrét IC kell és valakinek van azt itt egyszerűen megoldhatnák. De ez csak egy felvetés, szerintem sok embernek lehetne ezzel segíteni.
(#) slogan válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Nem halott ötlet ,ha számít a véleményem ,én támogatom !
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Én most burkolok be fél szál kolbászt kaláccsal, paprikával.
(#) Action2K válasza slogan hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Jó-jo, de az eladott dolgaid, hogyan veszed ki a topikból. Hónapok múlva is kapsz majd üzeneteket miatta. Egy listét az apróba is feltudsz tenni. Nem? Ja és ott csak 6 oldal, a topik meg csak hízik-hízik, aztán csak 1000 oldal, és találj meg benne valamit.
(#) Ricsi89 válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Viszont van egy olyan topic is, hogy fejlesztési ötletek. Ennek szerintem ott jobb helye lenne, mert az illetékesek azt jobban olvassák. Ez úgyis Topi döntése alapján lesz eldöntve, hogy érdemes-e megcsinálni, vagy sem. Az apróhirdetésbe is be lehet rakni egy listát, hogy mid van és ha valakinek kell, akkor szól.
(#) Norberto válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Meg kell, hogy nyugtassalak, ez nem új ötlet, kb. 2 éve merült már fel hasonló, csak akkor nem indult be a szekér. Nem is tudom, mi volt a topik neve, de talán valami alkatrész adatbázissal kapcsolatos. Azon filóztunk benne, mint amiket most pont leírtál, hogy lenne egy központi hely (nevezzük szervernek), ahova mindenki on-line folyamatos kapcsolattal csatlakozhatna az otthoni gépéről (esetleg interneres felületen vagy akár kliens jellegű programmal is). A szerveren tárolhatóak lehetnének az egyes felhasználókhoz tartozó alkatrész-adatbázisok, mármint kinek-mije van és hány darab. Természetesen az adatbázisban való eltárolás/annak frissítése új "tételekkel" kizárólag szigorúan csoportosítva érné meg. A rendszer egy önmagunknak segítséget nyújtó szolgáltatást is tartalmazhatna, saját bejelentkezésnél láthatóak lennének esetleg olyan adatok is, hogy mely alkatrészek pontosan a műhely, szoba, szekrény, polc tárolói között hol keresendők, és mindezt úgy, hogy ebből a részből más felhasználó nyilván ne láthasson semmit, csak az alkatrész meglétét, és darabszámát, illetve, hogy mely felhasználóhoz tartozik.

Ilyen vonalon lenne érdemes elindulni szerintem.
(#) Action2K válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Egyébként ez és ehhez hasonló fejlesztések már ki lettek tárgyalva ott, s jelenlegi álláspont szerint így marad, ahogy van.
(#) Action2K válasza Norberto hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Idézet:
„Ilyen vonalon lenne érdemes elindulni szerintem.”

No épp mostanában gondolkodom egy jófajta raktárprogram megírásán. Még alkatrészenkénti megkülönböztetéssel is. Ugyanis pl.: a használt, de még az új elektroncsövek sem egyforma paraméterekkel rendelkeznek. Persze azonos típuson belül értem. Aztán jó lenne, ha a gép még össze is válogatná a közel egyformákat. De ez igaz minden alkatrészre. Ellenállás, hondi, tranyó...
(#) Norberto válasza Norberto hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Itt van a topik, amiről az előbb írtam: LINK
(#) interferi hozzászólása Máj 26, 2009 /

Sziasztok!

Én is elektrotanya meghívót keresek, elörre is köszönöm.
(#) uli válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Áhhh, az lusta népség. Nálunk általában 9 óra körül jelennek meg, és szokás szerint széttúrnak mindent az utcában...
Osztályfőnököm, kicsit beteg ember, nem mondom, hogy imádja, de próbálja elég erősen éreztetni velünk, hogy ő szereti a hiperpigmentáltakat, illetve a zsidó nemzetiségűeket. Ezzel nincs is semmi gond, csak néha az, hogy ránkerőlteti. Mikor a suli utcájában volt lomtalanítás, mit ad Isten, ott is megjelentek, és gyűjtötték a vasat. Én pont az ablak mellett ülök, és kinézvén pont láttam, ahogy két család veszekszik egy kidobott tűzhelyen, kié is volt. Legalábbis a gesztusokból erre lehetett következtetni. Ahogy bámulom őket, egyszercsak megkérdi: Dávid, mi érdekesebb mint a történelem? Áh, mondom, csak azt nézem, ahogy két roma veszekszik egy darab vason. Azt hiszem ezért lettem 3as töriből
(#) Ricsi89 válasza uli hozzászólására (») Máj 26, 2009 /

Nálunk amikor szemétszállítás van, akkor már 7 előtt megjelennek kukázni, pedig akkor még csak egy-két kuka van kint. És el sem lehet őket zavarni. Rászólok, hogy hagyja abba erre rámförmed, hogy hagyjam már békén.
(#) maTaKee hozzászólása Máj 27, 2009 /

Hello mindenkinek!
Most értem haza egy vezetésből... Toyota Camry Hybrid, huhh azt hiszem megvan az álomkocsim... :szeret: Amúgy jó "lomizást" nektek!
(#) Norberto válasza maTaKee hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Akkor mesélhetnél is nekünk egy laza 2-3 oldalban a történetről, fényképekkel tűzdelve

Kezdd az elejével, tehát...

... az úgy volt, ...
(#) zoly15 hozzászólása Máj 27, 2009 /

Urak, és Hölgyek!
Jelentem, megvolt a "NAGY" guberálás..
Hát mit mondjak? Nem valami gazdag volt a kínálat..

Elindultam 4:47-kor itthonról..
Bicikliztem egy sort, aztán találtam egy csöves ? tévét..
Hazahoztam hazajött gond nélkül..
Indulok vissza szétnézni hátha van még..
Megyek a kanyarba (inkább ív) nézem "valami nagy feketeség" még egy TV
Ez egy VIDI félvezetős volt..
Feltettem a csomagtartóra hozom haza, már 2 perc és itthon vagyok egyszer Piffffff a TV megborult oldalra, szerencsére 2 bikás gumi pókom volt így az megfogta nem esett az útra (maradt ott 3Cm)
Egy néma magamba káromkodás mert a póktól nem lehetett visszatenni..
Aztán visszaraktam (a TV fél lába az úton maradt)
De végül hazaért egyben..
Aztán elfogyott az időm..
Pedig még volt egy kis szakasz, ahol még lehet hogy lett volna..
Majd megnézem a buszból, és majd fáj a szívem
Sokan 8-unát fognak kipakolni, én meg akkor már sehol sem leszek :no: Na mindegy.. A nap jól kezdődött.. Majd 1-2 hónap múlva lesz még egy (nyár vége felé) na akkor már minden az enyém lesz

Üdv!
(#) llaci56 válasza Action2K hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Minek az felezni? Én - legfeljebb – úgy méter felett szoktam csak elvágni. De felezni?!
(#) zolika60 hozzászólása Máj 27, 2009 /

Láttátok már, hogy valaki olyan némítást kapott aminek az indoklása nem fér a képernyőe.
(#) maTaKee válasza Norberto hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Üdv!
Hát az úgy volt, hogy haverom megkérdezte, hogy akarok-e vezetni... Én pedig ugyebár nem szerettem volna megsérteni egy NEM válasszal, szóval "nehezen", de igent mondtam . Kicsit féltem, mert ha ezzel a kocsi lesz valami, akkor ennek a javítási költsége, nem egy olcsó mulatság. Amúgy a kocsi megy mint az álom, lóerőben sincsen benne hiány , egyedül az volt benne egy kicsit rossz, hogy nem fért el benne a fejem (197cm magas vagyok ) és egy kisebb bukkanónál megfejeltem a tetőablakot . BP-n szinte semmit nem fogyasztott a benzinből (elektromotor), ez marhára tetszik benne
A többi részletet nem írom le, mert még a végén egy rendőr elolvassa, és feljelent...

(#) bankimajki hozzászólása Máj 27, 2009 /

na jó akkor egy kérdés, mivel még nem csináltam ilyet (pedig igazán tudhatnám). Azt hogy kell megoldani, hogy amikor egy topicban rákattint a linkre, akkor az én másik topicba írt hozzászólásomra hivatkozzon, és az ki legyen ott emelve? Azért mert nem szeretném átmásolni, annak nemhiszem hogy a moderátorok örülnének "Probléma: nem jó helyre írtam egy hozzászólást "
(#) Action2K válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Viszont, ha egy modit megkérsz, átteszi.
(#) levii válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Nem biztos hogy jól értelmezem amit szeretnél, szerintem Te arra gondolsz hogy ha ráklikkkelsz egy linkre akkor a másik oldalon az adott hozzászólás piros keretben van.
Ha Te is ilyent szeretnél akkor arnnak a hozzászólásnak a szürke "lécére" amelyet linkelni szeretnél kell kettőt kattintani. Feljön egy ablak egy linkel és azt kell bemásolni ahova szeretnéd.

Üdv!
(#) szamóca válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

A hozzászólás számát beírod a keresőbe idézőjelek között "#443465", majd A keresés módja: Hozzászólásokban, Keresés, mejelenik a hozzászólás, alul klikk az Ugrás az adott témára, és voalá.
Persze ennek a linkjét be kell másolnod az oldal linkje mezőbe. ami a LINK gomb ra való klikkezéssel jön elő.
(#) titi válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Kattints duplán annak a hozzászólásodnak a számára pl: (#443465), amit linkelni akarsz, majd a megjelenő ablakban lévő linket bemásolod a linknek.
szerk: na akkor már több forrásból is megtudtad...
(#) bankimajki válasza titi hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

köszönöm mindenkinek a gyors választ
(#) slogan válasza bankimajki hozzászólására (») Máj 27, 2009 /

Nem tudjátok véletlen ,hol lesz a meccs ?
Következő: »»   543 / 3608
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem