Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   922 / 3611
(#) tatabike válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Hm, jó cucc, tegyél bele olyan vidikártyát, ami PCI foglalatba megy, és megoldódott a kontakthiba. Vagy alaplapi VGA, ha van.
(#) tungsram válasza tatabike hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

[quote]Nem tudom, ki mennyi idős, de emlékeztek, mikor az átkosban a komcsi ünnepek hónapjában megjelenő Rádiótechnika újság full vörös borítóban pompázott...?

Nahát én még emlékszem rá az elején a f@sságal! Népbutitás: elvtááársak (nem elírás hanem ünnepi beszéd) ebből már akkor is elegem volt..
(#) tatabike válasza Rober_4 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Hát, ha valakinek olyan fölös cumói vannak, amiből sugárhajtóművet lehet csinálni, akkor azt a csávót már a NASA lenyúlta, az tuti. Mert akkor a ki nem dobandó cumóiból meg Mars-űrhajót fog csinálni....

Akkor nem vagyok egyedül a véleményemmel..

Mint az én mühelygépem. No burkolat no rögzités no csavar..
(#) tatabike válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Persze, hogy nem. Én XP-t használok, mert vannak olyan progik, amiknek sajna nincs linuxos alteregója, de egy időben nekem is fent volt az Ubuntu az XP mellett, csak kellett a tárhely...

Oké, megjött a magyarázat, tungsram...
(#) Ricsi89 válasza tatabike hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Majd nyáron ha elkészül az új műhelyem, akkor szerintem kiviszem oda és megcsinálom. A kártyán lesz a kontakthiba, mert másik gépbe is azt csinálja. Majd átnézem a forrasztásokat és amit tudok átmelegítek rajta, hátha megoldódik.

Vagy négy éve vett rá egy barátom, hogy kezdjek el vele foglakozni. Belenéztem és meg is kedveveltem pedig alapvetően idegen volt számomra. Az első meglepi az volt, hogy a LINUX látja az XP-t sőt nyitogatta a mappáit Sőt még bizonyos progik futtotak alóla. Más menteni kellett egy barátomnál: XP fel semmi gond Csak éppen a saját meghajtóját már nem látta..Persze ezt külső vinyóval csináltam...

Akkor már világos ,csak Zolika értette félre a dolgot. Épp most javítom a szkópját és egy hete kérte el ezt a lemezt. Biztos, hogy driver gond van azon a gépen mert ahogy mondtam mert nálam is van per pill. javításra egy AMD-és és ba@kodik.. Örülök, hogy eggyel többen vagyunk itt normálisak a sok dzsunga között:Tóni

Nekem azért tetszik, mert nem kell keresgélnem mindenféle progikat a neten, hanem a frissítéskezelőben csak kiválasztom, és telepíti is egyből. Sajnos a weboldalam menedzselésére nem tudom használni, mivel annó azt egy winfos-os progival készítettem el, és csak az tudja kezelni, Linux-os megfelelője pedig nincsen sajnos...
(#) zoly15 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Tehát te feltoltad egy AMD-re a Win7-edet?
Nekem már először gondok voltak de nagyok.. aztán úgy nézett ki oké minden.. Mire hazavitte KO..

Üdv!
(#) tatabike válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Új műhely, ez nagyon izgalmas mindig. Imádok ilyesmiket tervezgetni, pláne kivitelezni, most én is rá vagyok kattanva, mert költözünk nemsokára, és szerváltam magamnak az új lakás alatt egy frankó pincét is, ma néztem meg jobban, elférek majd bőven...
(#) Action2K válasza tatabike hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

TabletPC, de szeintem a WallPC is nagyon illik rá. A hilti szalag is nagyon ott van! A maci meg egyszerűen tökéletes!

Na meg egyet ne felejtsünk el: INGYENES. Én magam a szoftverhez nem értek de becsülöm azon emberek munkáját akik ezt létrehozták. De itt van a nagy ellenfél a winf@s aki ezeket szerintem :gun:
(#) zolee1209 hozzászólása Jan 8, 2010 /

Szép estét mindenkinek!
Ismét gyarapodtam egy cigarettkes élménnyel...
A család otthon "házilag gyúrt" (töltött : D) cigit szívott, kivéve, amikor néha befigyelt a bolti is. Én fent Pesten csak boltit szííítam! : ) Párszor én is robotoltam a cigitöltés mellett. Nagy fóliában a dohány, én azt kinyitottam, és jól beleslukkoltam. Olyan kellemes illata volt, nyam- nyam! Ma megint töltöttem cigit. Kinyitottam a zacsit, de úgy megcsapott a dohány illata, nagyon rossz volt. De azért beleslukkoltam most is a zacsiba. Majdnem köszönt nekem Vuk! Kellemetlen, csömör- édes szaga volt, mintha valami édesítőszerben lett volna áztatva! Persze ezt is csak most éreztem, hogy már kezd tisztulni a szervezetem!

Doncso, George? Ti, hogy "haladtok"?
(#) Ricsi89 válasza tungsram hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Én egy hete szedtem le az Ubuntu 9.10 64bites változatát. Kíváncsi leszek majd, hogy mit produkál a gép vele. Eddig is jól ment a régebbi verzió a másik gépemen, remélem ez még jobb lesz.
(#) tungsram válasza zoly15 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Fel de itt más gondok is adódtak. Az édesanyját ne sirassa aki nem adja a géphez azt a rodhadt driver lemezt mert utána az eszközkezelőben nincs más csak sárga ???Na ezt kívánom az ilyen süket baromnak :gumicsirke: :boxer: :gun:
(#) gg630504 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Sajnos néhány programnak nincs 64 bites verziója. Például skype-nak. Visszatértem 32 bitre.
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Hát, ezek voltak kéznél. Azóta változott a felállás, abból az IKEA-szörnyből csak a táp meg a bútorlap maradt meg. Érdekes módon az a kukás alaplap nagyon stabil maradt, és nekem feleslegesen sok, úgyhogy pár hónap mindennapos használat után tisztességgel bedobozoltam, felvérteztem minden jóval, és eladtam. Most egy gyengébb lap és kisebb proci kombót használok, ugyanazon a falapon, csak kicsit arrébb raktam a falon, mert az asztal sem ott van már, mint ahol a képeken.
Örülök, hogy tetszett a maci, van belőle egy eredeti is, ami szintén jó egészségnek örvend.

Megértelek. Ez olyan mint amikor a laptopokat eladják jogtiszta winfossal, de az OS lemezét nem adják oda... érdekes.
Németországban melóztam pár hónapot, és ott néhány haverom vett ottani mobilszolgáltatóknál ilyen mini netbook-ot, amik olyan kicsik, hogy nincs bennük ODD. Mégis adták hozzá az összes lemezt, ami csak kellhet egy nyers gép életre keltéséhez...
(#) nagy hoho válasza tatabike hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Elolvastam az Ikea-PC című írásművet és a kommenteket.
Nem bántam meg! Nagyon kellemes idő töltés volt.
(#) Action2K hozzászólása Jan 8, 2010 /

Na, most már tele a dinnyém az :violent: "E-off"-al. már több mint tizedszer megy el az áram az elmúlt 3 órában. Most sincs, mikor ezt a hszt-írom. Reggel az lesz az első dolgom, hogy átkábelezem a lakásban a telefon vonalat, meg a LAN hálózatot, költözik a router, meg a modem is le a szünetmenteshez. A világítás egy része már előkészítve, azt is rákötöm.
(#) Action2K válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Én még csak a FŐHŐS bemutatását, ami egy két dologban eltérően olyan, mintha rólam írták volna.
(#) tungsram válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Azért valamit küldhetnél, ha más nem nézegetni az egriből. Az asszony már alszik...
(#) KTobi válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Ma kötöttem be a vadonatúj UPSemet. Amilyen az idő, még tesztelve is lehet. Szereztem egy kidobásra szánt döglött akkus gyengécske (400VA tippelem) UPSt, két BUZ11 cseréje után tökéletesen üzemel a több mint 7 éves, nem rég az autóból kiselejtezett 36Ah akkuval. (öreg kocsi nehezen gyújt, az akku egész jó állapotban van még)

Ha áramszünet van erre az nem meglepetés, elég gyakori jószág, van mikor nincs, de van mikor szép időben is félóránként kapcsolgatnak minket. Nagyon jót tesz a gépnek
(#) tungsram válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Akkor van szünetmenetesed??
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Örülök, akkor már nem írtam hiába.

Én egyben még nem olvastam végig a hsz-eket, csak folyamatában, ahogy jöttek. Jó fejek ott is a srácok...
(#) tungsram válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Milyen hálózat van nálatok nálatok ? Légvezetékes vagy kábeles? Nálunk az elmúlt 3 évben csak egyszer volt áramkiesés de az is csak egy pár pecig. Pedig ez egy felújított légvezetékes elosztás..
(#) tatabike válasza Action2K hozzászólására (») Jan 8, 2010 /

Akkor biztos rokonok vagyunk, vagy mifene...

Nekem fura ez a villany-elmegy dolog. Én itt 4 éve lakom most, két áramszünetre emlékszem, abból egyet tuti én okoztam valami hülye trafóval...
Biztos bediliznék, ha állandóan áramszünetek hemzsegnének itt. Csodálom, hogy így bírjátok...
Következő: »»   922 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem