Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönet mert így már legközelebb nem lesz gondom..
![]()
Tedd fel Zoli az AIDA32-őt és a riport varázslóval kérdd le a drivereket hozzá akkor lehet, hogy jólesz..
![]()
Nekem is egy P3-as van 800MHz-es de csont nélkül viszi igaz, hogy én minden nem futó alkalmazást kipiszkáltam az msconfig-ból. És ez is INTEL...
![]()
AKi új WinFost telepít, NE lepődjön meg olyasmin, amin rendes ember egyébként meglepődne! A KicsiPuha bekeményített az újabb rendszereken. Azt mondta Kapuk Béla, hogy ha már jó nem lett, legalább legyen baromi nagy.
Win7-nek legalább fél giga RAM-kell, és akkor más progi már nem is nagyon fut el mellette.
P3-ason 256 RAM és 0.66 GHz procival nem tudom, hogyan mehet, mint a rakéta, ez szerintem valami tévedés. Biztosan win7 az? Vagy biztosan P3-as gép? Mert ha úgy lenne, már én is rég feltoltam volna a P4-emre, de ez eszembe sem jutott eddig, mert ezt is kicsinek tarton win7-hez, pedig 1.8-as proci 2.2-re húzva és 2 GB RAM.
Tényleg, megnyissam az "Álmomban már építem..." topicot? Lassan 4 éves a regisztrációm, és még nem volt figyelmeztetésem...
![]() ![]()
Még egy icike-picike szülinapis sem?
![]() Amúgy egy normálisabb névvel talán lenne értelme. A "Fejlesztési ötletek" már foglalt, de valami hasonló passzolna rá. Hisz ott még csak az elméleti tervezgetés, működési funkcionalitások, védelmi rendszerek... kiötlése lenne a téma. Persze egy idő után már letisztultan, tematikusan átlehet térni a szükséges topik(ok)ba. Most jutott eszembe: "Tervezzük meg együtt"
Ejha!
![]() ![]() ![]()
Az áááááágyon? Nálunk addig él a macska, míg be nem jön a lakásba.
Én személy szerint utálom a az ABLAKOT mert a LINUX bár picivel talán nehezebben kezelhető de viszont sokkal gyorsabb. DE viszont nekem is van feleségem aki árgus szemekkel figyeli mikor ülhet le játszani..
![]() ![]() ![]()
Ez csak vicc volt! Se kutyám se macskám. A Google keresőbe beírtam: Dagadt macska, vagy kövér és az első képet elmentettem.
Akkor gyere el hozzánk amikor az ágyon 4!! kutya és átlagban 3 macska...
![]() ![]()
Persze mert akkor megennék a halaidat.
![]() ![]() Idézet: „Nekem is egy P3-as van 800MHz-es de csont nélkül viszi” Ezt én is tanusítom.. vagy jól átverted az érzékszerveimet és az idő lassabban telik abban a szobában ![]()
Pedig ha jól tudom a 666MHz az P3 nak felel meg.
Ez egy alap verzió.. De az AMD-t valahogy nagyon nem bírta.. Hazavitte a srác, összeomlott az egész gép ![]() Honlap tehetem fel a jól bevált XP-t ![]()
Procifreki alapján nem egyértelmű, mert pl. a P3-asok csúcsfrekije a tualatin-magos 1.4 GHz-es volt. Egy ilyen prociért némely helyeken még ma is megadnak 8-10ezer forintot, és tapasztalatból mondom, hogy simán leveri akár az 1.8-as pénégyet is. De a 666-ban igazad van, az P3-as.
Az AMD-nek meg told vissza az XP-t, annak az a legjobb. Emlékszem, mikor annak idején bejött az XP, ugyanez ment egy darabig azzal is, sok volt a probléma... Akkoriban ez a mondás járta: "Tedd vissza a W2000-et, az a tuti..." ![]()
Jó! Vagy "Segítsetek megvalósítani..." Bár ez meg pénzkunyerálós topic lenne...
![]() Vagy. Lehetne olyan topic, ahová mondjuk első héten mindenki hordaná (felajánlaná) a felesleges cuccait. Második héten együtt terveznénk belőle valami cuccost, harmadik héten megépítenék a tervezők meg az adakozók, aztán valamilyen apropóból kisorsolnánk a HE-tagok között. Húsvétra, karácsonyra, november 7-re (bakker... ![]() Nem tudom, ki mennyi idős, de emlékeztek, mikor az átkosban a komcsi ünnepek hónapjában megjelenő Rádiótechnika újság full vörös borítóban pompázott...?
A kezdet kezdetén mikor még "Xpdrájvermizéria" volt nekem is w98 és xp is ment egy gépen.Külön hdd semmi gond.De jött a sata és soha többé nem ment rá a 98...
Linux rulez, asszony gépén Ubuntu megy, nagyon bejön Neki. Kábé a Mozzilla-n kívül semmit nem használ rajta, de azt mondja, nagyon jó...
![]()
Nekem van egy 1,2-es tulim. 512/133 ram. XP megy mint álom.
![]()
Igen, emlékszem. Én megkövültem egy kicsit, a fiam fejleszt állandóan (az én zsebemből) csúcsgépet magának, meg húzza fossá a procikat orrba-szájba. Én is fejlesztgettem egy darabig, amíg elértem egy szintet, ami megfelel az igényeimnek, és most már három éve elvagyok ezzel a cuccal. Olyannyira, hogy mindenből a minimum, de megbízható és nekem elég a teljesítménye. Memórián nem spóroltam, de még háza sincs a gépnek, egy darab bútorlapra van felcsavarozva minden, és fel van akasztva a sufnim falára. Hely és költségtakarékos megoldás....
![]()
Most akkor melyik a jobb, a söpör vagy az álom?
![]()
Ugyanilyen 1.2-es gép nekem is csücsül a szoba sarkában jobb napokra várva. Kontaktos az AGP foglalat és csak sokadjára ad képet. Ha egyszer bejön a kép és nem mozgatom ,akkor tökéletes. Igaz sok minden nincs rajta, de ahhoz képes, hogy mennyi idős nagyon jól viszi az XP-t. Nyáron lcd tv-re volt rákötve úgy játszottam rajta és tökéletes volt.
![]() Idézet: „kisorsolnánk a HE-tagok között” Azért én nem szeretnék egy sugárhajtóművet nyerni. Hova tenném? :miaz:
Egy informatikai fórumon marha nagy sikerem volt vele. Költöttem hozzá kis történetet, meg raktam pár fotót.
Én Ikea-PC-nek hívom, itt megnézheted, ha érdekel, de csak erős idegzetűeknek. Csináltam "normális", inkább az elektronikába vágó "szörnyet", házasítottam egy Mac gépet egy PC-vel, ez meg itt látható. |
Bejelentkezés
Hirdetés |