Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönet mert így már legközelebb nem lesz gondom..
Tedd fel Zoli az AIDA32-őt és a riport varázslóval kérdd le a drivereket hozzá akkor lehet, hogy jólesz..
Nekem is egy P3-as van 800MHz-es de csont nélkül viszi igaz, hogy én minden nem futó alkalmazást kipiszkáltam az msconfig-ból. És ez is INTEL...
AKi új WinFost telepít, NE lepődjön meg olyasmin, amin rendes ember egyébként meglepődne! A KicsiPuha bekeményített az újabb rendszereken. Azt mondta Kapuk Béla, hogy ha már jó nem lett, legalább legyen baromi nagy.
Win7-nek legalább fél giga RAM-kell, és akkor más progi már nem is nagyon fut el mellette.
P3-ason 256 RAM és 0.66 GHz procival nem tudom, hogyan mehet, mint a rakéta, ez szerintem valami tévedés. Biztosan win7 az? Vagy biztosan P3-as gép? Mert ha úgy lenne, már én is rég feltoltam volna a P4-emre, de ez eszembe sem jutott eddig, mert ezt is kicsinek tarton win7-hez, pedig 1.8-as proci 2.2-re húzva és 2 GB RAM.
Tényleg, megnyissam az "Álmomban már építem..." topicot? Lassan 4 éves a regisztrációm, és még nem volt figyelmeztetésem...
Még egy icike-picike szülinapis sem?
Amúgy egy normálisabb névvel talán lenne értelme. A "Fejlesztési ötletek" már foglalt, de valami hasonló passzolna rá. Hisz ott még csak az elméleti tervezgetés, működési funkcionalitások, védelmi rendszerek... kiötlése lenne a téma. Persze egy idő után már letisztultan, tematikusan átlehet térni a szükséges topik(ok)ba. Most jutott eszembe: "Tervezzük meg együtt"
Ejha! Azt hiszem, mégis csak elfelejtem a konditermet!
Az áááááágyon? Nálunk addig él a macska, míg be nem jön a lakásba.
Én személy szerint utálom a az ABLAKOT mert a LINUX bár picivel talán nehezebben kezelhető de viszont sokkal gyorsabb. DE viszont nekem is van feleségem aki árgus szemekkel figyeli mikor ülhet le játszani..
Ez csak vicc volt! Se kutyám se macskám. A Google keresőbe beírtam: Dagadt macska, vagy kövér és az első képet elmentettem.
Akkor gyere el hozzánk amikor az ágyon 4!! kutya és átlagban 3 macska...
Persze mert akkor megennék a halaidat.
Idézet: „Nekem is egy P3-as van 800MHz-es de csont nélkül viszi” Ezt én is tanusítom.. vagy jól átverted az érzékszerveimet és az idő lassabban telik abban a szobában
Pedig ha jól tudom a 666MHz az P3 nak felel meg.
Ez egy alap verzió.. De az AMD-t valahogy nagyon nem bírta.. Hazavitte a srác, összeomlott az egész gép Honlap tehetem fel a jól bevált XP-t
Procifreki alapján nem egyértelmű, mert pl. a P3-asok csúcsfrekije a tualatin-magos 1.4 GHz-es volt. Egy ilyen prociért némely helyeken még ma is megadnak 8-10ezer forintot, és tapasztalatból mondom, hogy simán leveri akár az 1.8-as pénégyet is. De a 666-ban igazad van, az P3-as.
Az AMD-nek meg told vissza az XP-t, annak az a legjobb. Emlékszem, mikor annak idején bejött az XP, ugyanez ment egy darabig azzal is, sok volt a probléma... Akkoriban ez a mondás járta: "Tedd vissza a W2000-et, az a tuti..."
Jó! Vagy "Segítsetek megvalósítani..." Bár ez meg pénzkunyerálós topic lenne... Szomorú, hogy elnézve a mai állapotokat, elég látogatott lenne.
Vagy. Lehetne olyan topic, ahová mondjuk első héten mindenki hordaná (felajánlaná) a felesleges cuccait. Második héten együtt terveznénk belőle valami cuccost, harmadik héten megépítenék a tervezők meg az adakozók, aztán valamilyen apropóból kisorsolnánk a HE-tagok között. Húsvétra, karácsonyra, november 7-re (bakker... ) Nem tudom, ki mennyi idős, de emlékeztek, mikor az átkosban a komcsi ünnepek hónapjában megjelenő Rádiótechnika újság full vörös borítóban pompázott...?
A kezdet kezdetén mikor még "Xpdrájvermizéria" volt nekem is w98 és xp is ment egy gépen.Külön hdd semmi gond.De jött a sata és soha többé nem ment rá a 98...
Linux rulez, asszony gépén Ubuntu megy, nagyon bejön Neki. Kábé a Mozzilla-n kívül semmit nem használ rajta, de azt mondja, nagyon jó...
Nekem van egy 1,2-es tulim. 512/133 ram. XP megy mint álom. Az 1,6-os AMD Athlon XP-n meg csak úgy söpör!
Igen, emlékszem. Én megkövültem egy kicsit, a fiam fejleszt állandóan (az én zsebemből) csúcsgépet magának, meg húzza fossá a procikat orrba-szájba. Én is fejlesztgettem egy darabig, amíg elértem egy szintet, ami megfelel az igényeimnek, és most már három éve elvagyok ezzel a cuccal. Olyannyira, hogy mindenből a minimum, de megbízható és nekem elég a teljesítménye. Memórián nem spóroltam, de még háza sincs a gépnek, egy darab bútorlapra van felcsavarozva minden, és fel van akasztva a sufnim falára. Hely és költségtakarékos megoldás....
Most akkor melyik a jobb, a söpör vagy az álom?
Ugyanilyen 1.2-es gép nekem is csücsül a szoba sarkában jobb napokra várva. Kontaktos az AGP foglalat és csak sokadjára ad képet. Ha egyszer bejön a kép és nem mozgatom ,akkor tökéletes. Igaz sok minden nincs rajta, de ahhoz képes, hogy mennyi idős nagyon jól viszi az XP-t. Nyáron lcd tv-re volt rákötve úgy játszottam rajta és tökéletes volt. Ja és ingyen kaptam selejtezésből a gépet. Ki akarták hajítani. Egy ilyen kuriózumot kihajítani... :no:
Idézet: „kisorsolnánk a HE-tagok között” Azért én nem szeretnék egy sugárhajtóművet nyerni. Hova tenném? :miaz:
Egy informatikai fórumon marha nagy sikerem volt vele. Költöttem hozzá kis történetet, meg raktam pár fotót.
Én Ikea-PC-nek hívom, itt megnézheted, ha érdekel, de csak erős idegzetűeknek. Csináltam "normális", inkább az elektronikába vágó "szörnyet", házasítottam egy Mac gépet egy PC-vel, ez meg itt látható. |
Bejelentkezés
Hirdetés |