Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Már zsong a fejem. Különben is, mi van, ha a fotonok állnak, és szerintük mi rohangászunk bazi gyorsan körülöttük a pákáinkkal meg a multiméterünkkel...?
És ha nem lesz végtelen nagy? Megmérte már valaki...?
Hát ja, a kocsma környékén álldogálló fotonok azt látják, hogy bazi gyorsan szaladgálnak körülöttük az alkeszok a pálinkáikkal meg a söröskriglijeikkel....
Idézet: „Beültem, indítás előtt kuplung be, hát majdnem áttapostam a padlólemezen” Nézd a jó oldalát! Legalább biztosan oldott a kuplung tárcsája, és nem daráltad le a sebváltó fogaskereket!
Na, mostmár tudunk mindent a fotonokról. Áttérhetünk a neutrínókra....
Az keresztül megy még a földgolyón is! Érdekes jószág!
A neutrínó onnan kapta a nevét, hogy nagyon apró, kék, gyorsan megy és vijjog, hogy az elektronok és az atommagok kitérjenek előle.
A sebváltó az ugyanúgy orvosi fogalom, mint a váltóláz?
Valaki érti, hogyan asszociáltam! Ha lassan megy, sárgán villog. Ekkor pályafenntartási gondokkal küzd. Ha dühös lesz, pirosan villog. Ilyenkor nem tanácsos az útjába kerülni.
Hát ez tényleg bexarás...nem a kérdés, hanem a "potencia méter"... Kész, én meghalok a röhögéstől.... :vigyor2:
Ja, egy kis kvantummechanika kezdőknek:
"Bár a kvantummechanika szerint lehetséges, hogy egy részecske hirtelen hatással legyen egy másik kvantum állapotára, ez nem alkalmas kommunikációra. Ha valaki, mondjuk "A" megméri a kvantum állapotát egy részecskének, mely kapcsolódik egy másik részecskéhez, amely a barátja, "B" kezében van, a mérés hatását azonnal közli "B"-vel, de ez semmiképpen nem történhet meg a fény sebességénél gyorsabban, mert "A"-nak el kell mondania milyen mérési módszereket alkalmazott a részecskén, mielőtt "B" dekódolhatná az általa tapasztalt változások jelentését. Ez az információ a normális úton kell kerüljön "B"-hez. Ha azonban "A" bedobja a részecskét egy fekete lyukba, a mérések azonnal a fekete lyuk kvantum állapotába szorulnak. Ez hatást gyakorolna a "B"-nél levő részecskére melyet "B" anélkül is meg tudna határozni, hogy "A" informálná."
Komolyan abban a topikban adnék egy warn-t de nem a téma nyitónak! Esküszöm, hogy egyesek...
Nikolatesla kollega pedig alkalmazhatná azt a képletet, hogy a Shift gomb nyomkodása fordítottan legyen arányos a Smile használatával! Mások meg csak azért írnak, mert menők vagyunk, vagy én nem értem?!
Á, hagyd a fenébe, ez a potencia méter übereli a fénysebességet, meg úgy mindent.
Családom azt hiszi meggárgyultam, magamban röhögök a sufnimban, mint egy idióta, kényszeres kisegítős....
Fordítsd le hétköznapi nyelvre a potencia métert. Ha sikerül velünk se felejtsd el megosztani.
Na, szerintem az egy vonalzó meg egy stopper. A csávó elkezd nézni valami jó nőt, aztán stopper indít. Percenként mér, hogy mekkora, egészen addig, míg alaphelyzetbe nem kerül a cucc megint. Aztán ebből rajzol egy grafikont, és meglátja, hogy hányadik percben mennyire volt "kemény csávó"...
Én sem bírom abbahagyni! Még mindig röhögök. Ráadásul, szegény srác meg odaadta a pontot az első megoldásnak. Szerintem törölni akarta.
Simpikém, ebben biztos vagy? -> "IE:2345-ben."?
Hát ilyen nincs, én tuti halálra röhögöm magam, ha sürgősen nem nézek meg valami orosz drámát a Filmmúzeumon...
Az az IE azmiaz? Az Internet Explorer előtt?
HÁHÁHÁHÁ... potenciméter, ez kész, kihagyja az "a" betűt, tényleg kikészül a rekeszizmom...potenciméter....ANYUUU...
Olvastam minap "pótmétert" is. Nyilván ez meg a tartalék hangerő szabályzó.
Tudjátok milyen nehéz visítva röhögni, miközben bagózol...?
Esetleg tartalék colostok 1m-es kivitelben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |