Fórum témák
» Több friss téma |
Aki tudja mi az, röhögött rajta, aki meg nem, azt úgysem érdekli valószínűleg...
![]()
Er-eggy (R1)
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 12, 2020
Reméltem, hogy csak van valami földhurok a hangrendszerükben. Volt . . .
Újabb SSTV adások az ISSről :
30-án: 15.12-15.24, 16.49-17.01, 18.26-18.38 31-én: 16.01-16.13, 17.38-17.50. Állítólag számítógép csere történt a "HAM rigek polcán "és ennek a teszt üzeme fog zajlani A hozzászólás módosítva: Jan 29, 2020
Az idopontok CET kozep europai .
Köszi az infótt. Sokkal hasznosabb, mint ami a NASA küldöz nekem, (Ha jól tudom, csk azokat a megjelenéseket jelzi, ahok a mgassága valmi határérték fölött van.)
Ezt küldte nekm ma: HQ-spotthestation@mail.nasa.gov 4:57 (6 órával ezelőtt) címzett: én Time: Thu Jan 30 4:58 PM, Visible: 3 min, Max Height: 51°, Appears: 49° above NW, Disappears: 12° above ENE HQ-spotthestation@mail.nasa.gov 6:58 (4 órával ezelőtt) címzett: én Time: Thu Jan 30 6:33 PM, Visible: 2 min, Max Height: 46°, Appears: 14° above WNW, Disappears: 46° above N A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2020
Használd az orbitron programot, vagy a heavens-above.com webet avagy van még másik sok online web satelit predict oldal
Orbitron program heavensabovecom n2yocom
Az első képek.
![]() A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2020
Egy képet sikerült még lőnöm. A dőlés korrigálásra megkaptam a megoldást. MMSSTV-ben "Kattints az RX ablakban a kepre jobb gombbal es ott a menuben kapcsold be az "Auto slant adjustment"-et. Akkor magatol megprobalja korrigalni a dolest."
Így jó lett a kép. Nincs eltekeredve. ![]()
Ezt áruld el a repcsik pilótáinak is ha nagyon bedőlne velük a gép
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2020
Az unkokákkal kapcsolatos logisztikai feladatok miatt ennek a képnek csak az alsó részét sikerült elkapnim, vizont kárpótolt egy Németországból 50 wattocskával sugárzott kép.
"...január 23 vizsga: 1 fő sikeres HAREC vizsgázó a bruttó 1/ből a siker 100%."
Van remény. ![]()
Ma spóroltak a energiával. Kisebb teljesítményen lehetett az adás. Ma csak ezt a képet sikerült vállalható minőségben fognom.
Ezt biztos az orromra fogják húzni
![]() ![]()
Műholdakkal kapcsolatban sem túl gyakran fordul ilyesmi elő
![]()
Talán nem jó oldalán voltál az asztalnak.
![]()
Az MRASZ "megteszi a megfelelő jogi lépéseket". Egyik amatőr feljelenti a másikat.Szép.
Sajnos tipikus
![]()
Sziasztok!
Még lehet hogy korai, de a naptárba beírhatjátok, hogy Március 21.-én rádiós - elektronikai találkozó és börze lesz Debrecenben. Bővebben információ itt és a http://www.dqradio.org/ oldalon.
Jóurak! A helyi adaottságok a mellékelt kép szerinti kialakítású antaenna megépítésére adnak lehetőséget. Szigorúan csak rövidhullámú vételre kéne. Érdemes foglelkozni vele?
(Elnézést a primitív rajzért!) |
Bejelentkezés
Hirdetés |