Fórum témák
» Több friss téma |
Lehet, de én akkor sem bízok benne. Volt vele rossz tapasztalatom, igaz az én hibámból.
Elvileg a "Vezérlőpult\Minden vezérlőpultelem\Képernyő"-nél, bal oldalt lehet elérni a beállítását.
Bár gondolom ezt már próbáltad.
Igen próbáltam, de nekem ez sem az igazi.
Szia! Nekem erről a német címről 4 perc alatt töltőldik le. A torrent valamivel lassabban jönne le. A torrenttel a gyengébb kapcsolattal rendelkező társakat tudjuk segíteni a többszálú letöltéssel. A torrent a linuxok egyik szokásos és szintén legális terjesztési formája.
Értem. Tehát ha ezt letöltöm, nem számít illegálisnak.
Töltődik lefelé. A gond az, hogy a CD csak 700 MB-os, a Linux meg 1,131 GB. Ha két CD-re teszem rá, akkor be tud bootolni?
Sajnos nem. Nekem most írja dvd-re.
.. már kész is. Van lehetőség 4 GB-s pendrájvra is kiírni. Mindjárt nézem.
A pendrájvról viszont nem tud bootolni ez a gép, legalábbis nekem nem sikerült, amikor egyszer próbáltam.
Universal-USB-Installer Minden esetre itt az egyik program. Ha kész az usb kulcs (ez a program biztosan boot-olhatóvá teszi) akkor meg kell keresni a bios beállítások között vagy az F8, F11 billentyűk nyomogatásával (ha ismernénk az alaplap típusát egyszerűbb lenne) az usb-boot lehetőségét.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Hali!
Nekem sem volt eddig bajom vele , ezért kérdeztem.Egy újabb leállásnál az volt a rendszer hivatkozása hogy az Avast Interaktív szolgáltatásként van telepítve, de a gépen ez a szolgáltatás le van tiltva.Rákerestem a neten, mindenki az alapos víruskeresést és egy ismételt telepítést javasolt.Egyenlőre rendben van.
Itt van a képen egy ugyan ilyen, de kibelezett változat. Fujitsu SIEMENS. A processzor Intel Celeron D. A gép, amit életre akarok kelteni, nem bootol. Az is lehet, hogy mikor a gépet selejtezték, adatvédelmi okokból törölték a Windows XP-t. -Szerintem-
Huhh. Láthatólag a hűtőbordákat is eltávolították.
Ami a képen van, az nem az, amit újra akarok éleszteni. Csak ugyan ilyen. A másik teljesen egyben van, hozzá se nyúltak.
A program, amit mutattál, azt CD-re kell írni? Közben feltúrtam a kacatokat, és találtam egy DVD-t. Itt ugye nem kell USB-vel sza***ni. A DVD-t mindjárt megírom. Ejnye! A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Értem.
Ha a Windows intézővel teszem az iso fájlt DVD-re, az megfelel? A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Nem! Bővebben: Link
A totál alap XP (mindenféle frissítés nélküli) simán fel tudtam telepíteni a nyomtatóimat, szkeneremet. Most a frissített win7 a szkenner 1 bizonyos program alól hajlandó működni, a gyáriról nem, a nyomtató telepítő a felénél elakad, próbáljon keresni megoldást a neten, mondom :aha, persze nem talál.
Nem tudom, valaha bárkinek is sikerült megoldást találnia a windowsnak, vagy csak kamuból rakták oda a tervezők?
99%-ban a gyártó honlapján van friss driver. Ha nincs, be kell állítani a kompatibilátis módot a telepítésnél.
Idézet: „Nem tudom, valaha bárkinek is sikerült megoldást találnia a windowsnak” Jó a kérdés. Mert nekem sem még soha. A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Kész a DVD, bootol a gép. Mennyi ideig tart egy ilyen első bootolás? Ha egy helyen megakadna, az mire utal?
Nekem sem. A Windows 1.00 óta rg. vagyok.
A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2014
Milyen ingyenes partícionáló progival tudnák a létező élőből még egyet kisajátítani úgy, hogy nem sérül a C:, és ezen a WinXP. Most van C: WinXP, és D: csak adatok, azaz dokumentumok. A D: kimentem külsö eszközre, és ebből a D: (üres) partícióból vennék ki egy szeletet a Win7-nek. Végül C: WinXP, D: adatok, új partíció Win7.lenne.
Még egy gond. A WinXP jogtiszta, NAV felé bevallások mennek. De a Win7 koszosabb lenne, nem tudom....
Szép napot! Például: Link
vagy Én is ezt használom: Link ezek Only free for home users. Illetve léteznek linux alapú terjesztések is pl: a Puppy linux-ok ahol is a gparted nevű grafikus program is tudja a veszteségmentes oda-vissza particionálást. Illetve a teljesen ingyenes és legális GParted live CD: Link Ezt is gyakran használom.
Az az igazság, hogy ez egy faxgép, de kis trükközéssel firmware update-val, lehet szkennelni és nyomtatni is rá, azért szerettem, mert behúzóba több lapot is lehett tenni amit szépen beszkennelt, nem kellett egyesével bénázni.
Lementettem a telepítés közbeni képernyőket, már máskor is telepítettem win7 64 alá és jó volt, az egyes képen a régi telepítésnél is előjött, de nyomtam egy továbbra és végigfutott, a 2. képnél csak a mostani win7-nél jött elő, nem értem mivel másabb a mostani felállás. Üdv
Üdv!
A 64bit-es Win7 nem engedi telepíteni az olyan illesztő programokat, amik nincsenek digitálisan aláírva. Esetleg ez alapján be tudod állítani, hogy feltelepüljön. Bővebben: Link Lehet, hogy ez alapján volt régen is felrakva.
Az elég béna hekker, akinek ettől tartania kell. A vállalati erőforrások meg sokkal értékesebbek az egyszeri felhasználóénál, hiszen állandóan rendelkezésre áll, magas teljesítményű és sokkal érdekesebb adatok vannak ott, mint Kovács III. Béla önéletrajza.
A te érdekedben akadályoz. A frissítéseket meg pont azoknak nem ajánlott kikapcsolni, akik akadályoztatásnak vélik az UAC működését. Amúgy ki lehet kapcsolni az UAC-ot is, csak akkor tényleg kérdés, hogy akarunk-e biztonságosabb gépet, és ezért tenni is, azaz hagyni, hogy a nálunk okosabb fejlesztők által készülő frissítések települjenek, vagy akkor tevékenyen részt veszünk a gép zombivá válásában, és aztán persze ezért szapuljuk az MS-t.
Persze, mert az engedély megtagadása bármely módon a megadott engedély felett áll.. Nem tudom, mi lehet nálad, ha meg vagy róla győződve, hogy semmi nem használja ezeket a mappákat, akkor vagy unlockerrel meglesed a joghézagokat, vagy hirens miniXP alól törlöd, mert azt nem érdeklik a jogok.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |