Fórum témák
» Több friss téma |
Szia!
A Biosba nagyon nem tudok belemenni, A pwd hiányzik. Viszont a felhőt letöröltem, visszaállítás, defendernél még volt egy, amit karanténba raktam, majd holnap meglátjuk. A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2020
Ha már könnyű telepítés, nem kell másik gépre a microsoft hulladék, nagy media creation toolját felrakni, ami csomó mappát hagy hátra, csak leszeded isoban, és Rufussal vagy lemezíróval megírod
A hozzászólás módosítva: Szept 11, 2020
UEFI-s géphez csak egy totál sima file-másolás az egész bármelyik filekezelőben.
Bővebben: Link (csak valamiért az emberek jobban szeretnek minden másoláshoz külön programot használni) A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2020
Nektek is azt csinálja a Youtube, hogy ha új fülön nyitok meg videót, akkor nem jegyzi meg a hangerőt és 100%-on bömbölve indul?
A mai napon kezdte el ezt csinálni, egyszerűen nem jegyzi meg a beállított hangerőszintet. A hozzászólás módosítva: Szept 12, 2020
Hibátlanul működik ahogy szinte mindig is.
Érdekes... Nálam a Youtube nem jegyzi meg a hangerőszintet, vagyis egy video mellett elég rányomnom egy másik videóra, hogy "megnyitás új fülön" és azonnal 100% hangerővel tölt be. Eddig nem csinálta, ma kezdte.
Nálad mindig egyedi problémák vannak, amiket legjobban te tudsz megoldani. Nulla támpontot adsz, nem mondasz böngészőt, hoyg próbáltad-e másikban, stb. Így esélytelen bármi hasznos tanácsot adni. Univerzális tipp: töröld a cookiekat.
Szenilis lett a Win 10. Májusi akciók értesítéseit dobta fel az imént. Már megint mint csinál a M$ és minek gyűjti az adatokat?
Üdv!
Ezóta a működő fogalatokban is crash-elnek a játékok és a Windows kékhalált kap rendszeresen. Lehet a ramokkal van baj?
Mostmár csak az A2-es csatornában megy tökéletesenca memória. Egyedül az A1-esben nem megy, csak ha mellette van a másik modul, akkor is egy idő után kékhalál a vége...
Hi, Budán Délinel tudok teszt lapot és procit adni. De lap hibát remélj
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés, de XP javító telepítés után korrekt azonosítót megadva, a végén az aktiválás most-ot választva elvileg internetkapcsolattal, nem történik semmi csak az xp háttér üresen látszik. Úgy tudom, hogy az sms-es aktiválás már nem működik, hogy tudom működésre bírni a gépet?
Azt hallottam hogy XP-t már nem lehet aktiválni. (mert lekapcsolta a MS az aktiválószervereket).
Kizárólag creckelni lehet. (még ha akkoriban pénzért vetted is)
Telepítés végén van lehetőség választani, aktíválja-e. Nem, vagy nem online vagy hasonló.
Megoldódott magától. Egyetlen napig idegesített, másnapra ismét jó volt.
Nekem ezzel soha nem volt gondom. Sp1 es telepítőm volt és tudtam úgy telepíteni, hogy ne hisztizzen.
Sziasztok!
IRQ beállításhoz köszönettel fogadnék útmutatást, gyakorlati tippeket, ha valaki tud itt ilyet Elméleti szinten tudom, mit csinál, de semmi támpontot nem tudok a beállításához.. Ez egy elég régi Asus P4SD alaplap, amin Windows 2000-et futtatok (netkapcsolat nélkül persze, viszont egy régi LPT-portos műszer miatt ez kell). Meg ha már van benne hely, raktam bele korabeli PCI hangkártyát és tunert is, kazetta és VHS digitalizálás céljára, szóval eléggé meg van pakolva a lap, de hát elvben azért van rajta annyi foglalat.. Nos, tulajdonképp megy a gép, nem fagy, de bizonyos dolgok furcsán működnek benne. - Egyrészt, a külső hangkártya (Sound Blaster PCI128) inkább rontott, mint javított a hangminőségen. Nem zajos ugyan, mint az alaplapi, cserébe a felvétel visszajátszásakor teljesen elrontja a térhatást-hangszínt, s más forrású tömörítetlen wav fájlok lejátszásakor is úgy szól, mintha nem 16 biten menne, vagy egy 128 kbps mp3-fájlt hallgatnék. - (Még ez lenne a legkevesebb, de talán ennek is lehet hozzá köze.) A tuner gyári programján, ha rádiót hallgatok, adókon rendben van, viszont azok közt nem a szokásos súgó FM-zaj van, hanem valami nyekergő-visító gerjedésszerű zaj. - Van egy 30 GB-os HDD a rendszernek IDE csatlakozón, de már van két SATA-csatlakozó is a lapon. Erre rádugtam egy 160-as lemezt, amin archivált lemezfelvételek vannak. USB foglalatba egy 8 GB-os pendrive, erre akartam másolni a SATA-s lemezről. Iszonyú lassan ment (egy zenei album - kb. 500 MB wav fájl - kb. 15-20 perc alatt jutott át), és közben folyamatosan ingadozott a kiírt várható idő is (10-60 perc között). Ha viszont a SATA-s lemezről előbb lemásoltam az asztalra (ami ugye a másik HDD-n van), akkor kb. 5-10 mp alatt átment, majd onnan áthelyezni a pendrive szintén nem volt több 1-2 percnél. Ezek alapján, főleg az utolsó miatt úgy tűnik, mintha ütköznének dolgok.. És, úgy néz ki, a BIOS is ezt mondja: A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2020
Aki ma XP-t akar telepíteni, szerintem egy Professional változattal jobban jár. (Még jobb, ha SP3-ig integrálva vannak a frissítések, de akár olyat is találni, amin az azt követőek is benne vannak a telepítési állományokban.) Ott csak a CD-kulcsot kell emlékeim szerint megadni telepítéskor, de az legalábbis biztos, hogy nincs online aktiválási kényszer.
Üdv! Ez nem engem érintett. Ezeket tudom. Több féle hazai Xp-m van ami ezeket tudja, de más nagyon eltérő gépre. Azok más az örökfelhő byite-jeit kergetik. Egy fórumtársunk küzdött a telepítéssel és minden áron aktiválni akarta.
Csak mellesleg. Nem terheled túl a gépedet? Sok a feladat és kapkod ide-oda. Ráadásul Pata és kicsi lemezen van a rendszer, ami önmagában is elég lassú. HA összeakadna az IRQ már rég sikoltozna a gép.
Annyira azért nem kéne internet nélkül ennek gyengének lennie (P4 2,6 GHz - 512 MB DDR-400 RAM - nVidia FX5500), ettől gyengébb géppel is vettünk át DVD-re videokameráról anno példának okáért. Természetesen PATA-csatlakozós lemezekkel használva (más nem is volt azon a lapon), és XP-vel. Legalább a hangnak normálisan kéne működnie, ha csak nem maga a használtan vett kártya hibás.
30 GB-os a HDD, ebből kb. 4 van felhasználva. Nem kevés ott a hely, nem 2020-as programokkal akarom használni (arra van modern többmagos gépem Win10-zel), hanem olyanokkal, amik annak idején is működtek ilyeneken. Érzésre, ha mondjuk kattintok a Dokumentumokra, vagy a hangfelvevő programra, hamarabb megnyílnak, mint a modern gépemen ugyanezek.. A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2020
Igen az áldozat én vagyok, és nem én akarom mindenáron aktiválni, hanem anélkül nem enged be még a start menübe sem. Csak az üres hátteret látom, egy darab ikon, és tálca nélkül. Ráadásul már próbáltam a registry bejegyzéses módszert is, de nálam nem vált be.
A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2020
Egyszerűbb újratelepíteni, persze kísérletet se tegyél az aktiválásra. Ha akkor sem megy, a telepítőd sérült.
Ahogy írtam XP-t már nem lehet aktiválni. (mert lekapcsolta a MS az aktiválószervereket)
Tehát pl Home vagy OEM vagy Retail XP már nem fog menni crack nélkül. Érdemesebb VL licenszes XP-t telepíteni (az másfajta ISO), abba csak be kell adni egy vl (pro) kulcsot és nem nyaggat többé. Link A hozzászólás módosítva: Szept 22, 2020
Csak azért próbálkoztam az eredeti javítótelepítésével, mert olyan programok vannak rajta, amiket szintén nehéz újratelepíteni... De úgy tűnik nem úszom meg
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Van itthon két pc. Az egyiken Win10pro x64 van, a másikon Win Embedded 8.1 Industry Pro x64 (ez van a szobában médialejátszóként). Mindkét pc-n ugyan az VLC player van (2.2.8 Weatherwax). A gondom, hogy ugyanazt a videofájlt lejátszva a win10-en van felirat, a 8.1-en nincs. A menüben aktív a sor, látszólag be is kapcsolható a felirat, de mégsem látszik semmi. A win10-en 1920×1080 a felbontás, a win8.1-en csak HD ready:1366×768. Ez lenne a gond? Vagy a Win Embedded nem tudja? A videofáj valami mkv fájl, webrip.x264.( többel is próbáltam)
Üdv! Tomi |
Bejelentkezés
Hirdetés |
A használat feltételei
• Adatvédelem
• GY.I.K., Használati útmutató és szabályok
• Impresszum
• Elosztó
• Hiba jelentése
K�rlek v�rj...