Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Nekem is jó a július 5.
Javaslatom hogy mindenképpen fedett helyen (is)legyen ,ha esetleg rossz idő lenne. üdv
Topi és Norberto kinéztek valami helyet St.endrén, és ismerve Őket, nem lesz rossz hely.
Programnak a lejjebb vázoltak (by kocsgab002) szerintem jók, egy pizzás-sörözős (gk.-val érkezőknek: üdítőzős -> zero tolerance) találkozó belefér még. (Külön tetszik az "Ismerd fel a modikat"-javaslat! Persze a dolog nem olyan nehéz, tekintve, hogy mindőnkről - vagyis majdnem mindőnkről! - van kép a profilunkban... Csak ugye VALÓBAN úgy nézünk-e ki? :hehe: ) Az egynapost javaslom, esetleg szállással a messzebbről érkezők számára, másnapi hazautazással.
Naaah! Sziasztok! Hát jól lemaradtam itt a sok átbeszélt oldalról, el kellett olvasnom egy párat...
Nekem nagyon tetszik az ötlet, abszolút támogatom :yes: Bár az még nekem nem teljesen világos, hogy ez ilyen egésznapos időtöltés lesz, reggel/délelőtt-től estig/délutánig, vagy pedig inkáb délutántól reggelig??? Jaah igen.. meg a Szentendrés téma. Ha csináltok útvonaltervet, hogy könnyedén oda lehessen találni akkor szerintem mehet Szentendre is, ha nem olyan gubancos odamenni. Úgyhogy ha minden jólmegy, akkor én is bővíteném jelenlétemmel a csapatot
Helyes, örömmel látunk!
Az útvonal-tervet Topi és Norberto tudná pontosítani, de Pestről többen is lennénk kocsival, szóval akár a szállítás (legalább is egynéhány tag esetén) megoldható. Amúgy St. endrére kijutni sem ördöngösség, ui. a Batthyány térről induló HÉV-vel (st. endreivel!) a végállomásig kell menni. Szerintem maga a HÉV végállomás, mint találkozó pont, éppen megfelelő volna. Az időtöltés: Szvsz. egy reggeltől/délelőttől délutánig/estig tartó találkozó éppen megfelelő, de akár kívánság szerint bővíthető-hosszabbítható is. (Az éjszakázást a távolabbról jövők miatt említettem meg, akik nem, vagy nem nagyon tudnak este már hazautazni.)
Mindenképpen javasolnám a hírlevél elküldését, vagy legalább egy szavazás lehetőségét vagy valamilyen előzetes érdeklődés-felmérést, mert akkor legalább egy körülbelüli számot tudnánk mondani, hogy hányan jönnének. mert azért helyválasztás szempontjából sem mindegy hogy 20 vagy 200 ember jelenlétére lehet számítani.
Személyem szerint: a július 5-e jó időpont, én szabadtéri árnyékos helynek jobban örülnék, de ha az időjárás olyan, marad a zárthelyi. Az, hogy mikor kezdődik, nem tudom, hogy lenne jó, mert ha otthonról indulok (Soltvadkert), akkor Kecskemétről a 7:47-es vonattal tudok leghamarabb bejutni. Van közvetlen buszjárat is B.pestre, de az elég drága, és ha jól tudom az még későbbre ér fel. És még nem is én lakom Pesttől a legmesszebb! Programajánlókkal is egyetértek, de ha csere-bere is lesz, akkor jó lenne tudni, ki mire hajt: adás-vételi tárgyak mibenléte. Ha van arra lehetőség, hogy valahol nyugovóra hajtsuk fejünket és pákánkat, annak örülnék, mert nem tudjuk még, hogy mi lesz ott...
Az úgy nem lenne jó ha minden megyeszékhelyen lenne egy ilyen talalkozó?
Ezt már átbeszéltük és abban maradtunk, hogy egy helyen lesz mindenki, aki eljön! Jelen esetben B.pest és Szentendre a lehetséges helyek.
július 5-e szerintem nekem is jó lesz. csak kicsit drága lesz a közlekedés (oda vissza csak vonattal ~5000Ft+még az ottani közlekedés..[de megéri ])
Annyit tudok segíteni, hogy ha az útvonalamtól nem messze "érsz földet" Pesten, akkor felveszlek, és elviszlek kocsival. Ez másokra is vonatkozik, természetesen!
Hát az is pompás lenne, ha valaki akár a Stadionoktól is el tudna furikázni pár embert... Merthát gondolom, hogy a legtöbb vidékinek az a rajt pozíció...
Ha kell, a Stadionokat is érintem, sőt.
Pesti út - Őrs vezér tere - Stadionok - Hungária krt. - Szentendrei út útvonalon szívesen felveszek bárkit. Az autóm 5 személyes, tehát 4-en beférnek. (Ebből Zenetom már egy helyet foglalt, még maradt 3. Lehet jelentkezni! )
Mondjuk helyszín még nincs tisztázva, sőt... szóval csak az ép ész határain belül szervezkedjünk
Akkor ha már tisztázódtak az útvonalak, szerintem egy helyet én is befoglalnék Kedves Frankye! És majd egyeztetünk, ha már biztos minden (majdnem minden)
Igen, tökéletes! A fuvarozásnak pedig én is nagyon örülnék, ha tudsz benne segíteni..
Azt hiszem el is kelt az a pár szabad hely az autódban, Frankye kolléga... Nem kellett sokat hirdetni. Szerintem ha végleges a helyszín, ésszerűbb eldönteni. Én vonattal érek be a Keletibe.
Rendben, tehát akkor velem jönnek:
- Zenetom - Peti85 - Tom025 - Deguss Norberto: Vegyük fel a kapcsolatot privátban, ha gondolod, hogy hová terveztétek Topival!
hozzám is befér 2 vagy 3 ember
pestről megyek.
Ebbe a"Pestről megyek"-be beleférne a Keleti? Mivel-ha vonattal megyek- én is a Keletibe érek be, valószínűleg Mate78-al együtt, bár ez még nem 100%: Jó lenne tudni a konkrét időpontot (Hány órakor kezdünk) és a helyet, utána lehet csak véglegesen dönteni. Szerintem a helyet intézni is kellene, mivel az teszi biztossá az egész rendezvényt, bár tudom, hogy ezt meg a résztvevők száma határozza meg.Azért ha kezd biztossá válni valami remélem innen megtudhatjuk.
Idézet: „Jó lenne tudni a konkrét időpontot (Hány órakor kezdünk) és a helyet,...” Az időpont - szerény véleményem szerint - eléggé rugalmas, érkezési időben jön mindenki, aki jön. Egy kb. időpontot természetesen meg lehet határozni, de szerintem senkit nem fognak lelőni, ha előbb, vagy később érkezik. Idézet: „Szerintem a helyet intézni is kellene, mivel az teszi biztossá az egész rendezvényt, bár tudom, hogy ezt meg a résztvevők száma határozza meg.” Ez valóban így van, de Topi és Norberto már kinéztek egy helyet Szentendrén. (Ez viszonylag könnyen megközelíthető akár a HÉV végállomástól is.) Idézet: „Azért ha kezd biztossá válni valami remélem innen megtudhatjuk.” Ez csak természetes! Várhatóan még egy kör-e-mail is megy előtte!
mindenképp belefér
én is a keletibe érkezek vonattal! majd akkor egyeztetünk...
tényleg egy fontos dolog: hogy fogjuk egymást felismerni? Idézet: „Topi és Norberto már kinéztek egy helyet Szentendrén” Ez valóban íg van, de egyik nap érdeklődtem náluk (Művészetmalom a hely neve), és a helység bérlése egy egész napra több százezerbe kerülne (kinti+benti területek, magyarul a "miénk lenne az egész kecó" arra az egy napra). Gondolom, emiatt ez kilőve... nekem legalábbis nincs rá fölösleges pénzem. Még esetleges jelképes belépővel sem lehetne fedezni az árát... Idézet: Hehe ez jóóó Ez tényleg jó „tényleg egy fontos dolog: hogy fogjuk egymást felismerni?” Majd lóbálunk a fejünk felett egy jó nagy nyáklemezt, vagy pákát De persze akinek már van HE-s pólója (nekem még nincs ) az könnyedén felismerhetővé válik
Szerintem zenetom arra gondolt hogy a találkozón hogy lehetne egymást megkülönböztetni.
igen, meg pl a keletiből ha megyünk kocsival, akkor hogyan ismerjük meg a "sofőrt" és a többieket?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |