Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Találkozó

Témaindító: Norberto, idő: Nov 22, 2005
Lapozás: OK   4 / 199
(#) Mate78 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Nekem is jó a július 5.
Javaslatom hogy mindenképpen fedett helyen (is)legyen ,ha esetleg rossz idő lenne.

üdv
(#) Frankye válasza Mate78 hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Topi és Norberto kinéztek valami helyet St.endrén, és ismerve Őket, nem lesz rossz hely.
Programnak a lejjebb vázoltak (by kocsgab002) szerintem jók, egy pizzás-sörözős (gk.-val érkezőknek: üdítőzős -> zero tolerance) találkozó belefér még. (Külön tetszik az "Ismerd fel a modikat"-javaslat! Persze a dolog nem olyan nehéz, tekintve, hogy mindőnkről - vagyis majdnem mindőnkről! - van kép a profilunkban... Csak ugye VALÓBAN úgy nézünk-e ki? :hehe: )
Az egynapost javaslom, esetleg szállással a messzebbről érkezők számára, másnapi hazautazással.
(#) Peti_85 hozzászólása Máj 28, 2008 /

Naaah! Sziasztok! Hát jól lemaradtam itt a sok átbeszélt oldalról, el kellett olvasnom egy párat...
Nekem nagyon tetszik az ötlet, abszolút támogatom :yes: Bár az még nekem nem teljesen világos, hogy ez ilyen egésznapos időtöltés lesz, reggel/délelőtt-től estig/délutánig, vagy pedig inkáb délutántól reggelig???

Jaah igen.. meg a Szentendrés téma. Ha csináltok útvonaltervet, hogy könnyedén oda lehessen találni akkor szerintem mehet Szentendre is, ha nem olyan gubancos odamenni.

Úgyhogy ha minden jólmegy, akkor én is bővíteném jelenlétemmel a csapatot
(#) Frankye válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Helyes, örömmel látunk!
Az útvonal-tervet Topi és Norberto tudná pontosítani, de Pestről többen is lennénk kocsival, szóval akár a szállítás (legalább is egynéhány tag esetén) megoldható. Amúgy St. endrére kijutni sem ördöngösség, ui. a Batthyány térről induló HÉV-vel (st. endreivel!) a végállomásig kell menni. Szerintem maga a HÉV végállomás, mint találkozó pont, éppen megfelelő volna.
Az időtöltés: Szvsz. egy reggeltől/délelőttől délutánig/estig tartó találkozó éppen megfelelő, de akár kívánság szerint bővíthető-hosszabbítható is.
(Az éjszakázást a távolabbról jövők miatt említettem meg, akik nem, vagy nem nagyon tudnak este már hazautazni.)
(#) kocsgab002 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Mindenképpen javasolnám a hírlevél elküldését, vagy legalább egy szavazás lehetőségét vagy valamilyen előzetes érdeklődés-felmérést, mert akkor legalább egy körülbelüli számot tudnánk mondani, hogy hányan jönnének. mert azért helyválasztás szempontjából sem mindegy hogy 20 vagy 200 ember jelenlétére lehet számítani.
(#) Mate78 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Teljesen jó.Már nagyon várom.

üdv.
(#) zolee1209 hozzászólása Máj 28, 2008 /

Személyem szerint: a július 5-e jó időpont, én szabadtéri árnyékos helynek jobban örülnék, de ha az időjárás olyan, marad a zárthelyi. Az, hogy mikor kezdődik, nem tudom, hogy lenne jó, mert ha otthonról indulok (Soltvadkert), akkor Kecskemétről a 7:47-es vonattal tudok leghamarabb bejutni. Van közvetlen buszjárat is B.pestre, de az elég drága, és ha jól tudom az még későbbre ér fel. És még nem is én lakom Pesttől a legmesszebb! Programajánlókkal is egyetértek, de ha csere-bere is lesz, akkor jó lenne tudni, ki mire hajt: adás-vételi tárgyak mibenléte. Ha van arra lehetőség, hogy valahol nyugovóra hajtsuk fejünket és pákánkat, annak örülnék, mert nem tudjuk még, hogy mi lesz ott...
(#) kisedison hozzászólása Máj 28, 2008 /

Az úgy nem lenne jó ha minden megyeszékhelyen lenne egy ilyen talalkozó?
(#) zolee1209 válasza kisedison hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Ezt már átbeszéltük és abban maradtunk, hogy egy helyen lesz mindenki, aki eljön! Jelen esetben B.pest és Szentendre a lehetséges helyek.
(#) zenetom válasza zolee1209 hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

július 5-e szerintem nekem is jó lesz. csak kicsit drága lesz a közlekedés (oda vissza csak vonattal ~5000Ft+még az ottani közlekedés..[de megéri ])
(#) Frankye válasza zenetom hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Annyit tudok segíteni, hogy ha az útvonalamtól nem messze "érsz földet" Pesten, akkor felveszlek, és elviszlek kocsival. Ez másokra is vonatkozik, természetesen!
(#) zenetom válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

ok, köszi :yes:
(#) Peti_85 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Hát az is pompás lenne, ha valaki akár a Stadionoktól is el tudna furikázni pár embert... Merthát gondolom, hogy a legtöbb vidékinek az a rajt pozíció...
(#) Frankye válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Ha kell, a Stadionokat is érintem, sőt.
Pesti út - Őrs vezér tere - Stadionok - Hungária krt. - Szentendrei út útvonalon szívesen felveszek bárkit.
Az autóm 5 személyes, tehát 4-en beférnek. (Ebből Zenetom már egy helyet foglalt, még maradt 3. Lehet jelentkezni! )
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Mondjuk helyszín még nincs tisztázva, sőt... szóval csak az ép ész határain belül szervezkedjünk
(#) Peti_85 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Akkor ha már tisztázódtak az útvonalak, szerintem egy helyet én is befoglalnék Kedves Frankye! És majd egyeztetünk, ha már biztos minden (majdnem minden)
(#) Tom025 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 28, 2008 /

Igen, tökéletes! A fuvarozásnak pedig én is nagyon örülnék, ha tudsz benne segíteni..
(#) deguss válasza Frankye hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Azt hiszem el is kelt az a pár szabad hely az autódban, Frankye kolléga... Nem kellett sokat hirdetni. Szerintem ha végleges a helyszín, ésszerűbb eldönteni. Én vonattal érek be a Keletibe.
(#) Frankye válasza deguss hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Rendben, tehát akkor velem jönnek:
- Zenetom
- Peti85
- Tom025
- Deguss

Norberto: Vegyük fel a kapcsolatot privátban, ha gondolod, hogy hová terveztétek Topival!
(#) kocsgab002 válasza Frankye hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

hozzám is befér 2 vagy 3 ember
pestről megyek.
(#) JZoli válasza kocsgab002 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Ebbe a"Pestről megyek"-be beleférne a Keleti? Mivel-ha vonattal megyek- én is a Keletibe érek be, valószínűleg Mate78-al együtt, bár ez még nem 100%: Jó lenne tudni a konkrét időpontot (Hány órakor kezdünk) és a helyet, utána lehet csak véglegesen dönteni. Szerintem a helyet intézni is kellene, mivel az teszi biztossá az egész rendezvényt, bár tudom, hogy ezt meg a résztvevők száma határozza meg.Azért ha kezd biztossá válni valami remélem innen megtudhatjuk.
(#) Frankye válasza JZoli hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Idézet:
„Jó lenne tudni a konkrét időpontot (Hány órakor kezdünk) és a helyet,...”

Az időpont - szerény véleményem szerint - eléggé rugalmas, érkezési időben jön mindenki, aki jön. Egy kb. időpontot természetesen meg lehet határozni, de szerintem senkit nem fognak lelőni, ha előbb, vagy később érkezik.
Idézet:
„Szerintem a helyet intézni is kellene, mivel az teszi biztossá az egész rendezvényt, bár tudom, hogy ezt meg a résztvevők száma határozza meg.”

Ez valóban így van, de Topi és Norberto már kinéztek egy helyet Szentendrén. (Ez viszonylag könnyen megközelíthető akár a HÉV végállomástól is.)
Idézet:
„Azért ha kezd biztossá válni valami remélem innen megtudhatjuk.”

Ez csak természetes! Várhatóan még egy kör-e-mail is megy előtte!
(#) kocsgab002 válasza JZoli hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

mindenképp belefér
(#) zenetom válasza deguss hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

én is a keletibe érkezek vonattal! majd akkor egyeztetünk...
tényleg egy fontos dolog: hogy fogjuk egymást felismerni?
(#) Norberto válasza Frankye hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Idézet:
„Topi és Norberto már kinéztek egy helyet Szentendrén”

Ez valóban íg van, de egyik nap érdeklődtem náluk (Művészetmalom a hely neve), és a helység bérlése egy egész napra több százezerbe kerülne (kinti+benti területek, magyarul a "miénk lenne az egész kecó" arra az egy napra). Gondolom, emiatt ez kilőve... nekem legalábbis nincs rá fölösleges pénzem. Még esetleges jelképes belépővel sem lehetne fedezni az árát...
(#) zenetom válasza Norberto hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

akkor más hely után kell nézni...
(#) Peti_85 válasza zenetom hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Idézet:
„tényleg egy fontos dolog: hogy fogjuk egymást felismerni?”
Hehe ez jóóó Ez tényleg jó
Majd lóbálunk a fejünk felett egy jó nagy nyáklemezt, vagy pákát

De persze akinek már van HE-s pólója (nekem még nincs ) az könnyedén felismerhetővé válik
(#) levii válasza Peti_85 hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Szerintem zenetom arra gondolt hogy a találkozón hogy lehetne egymást megkülönböztetni.
(#) zenetom válasza levii hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

igen, meg pl a keletiből ha megyünk kocsival, akkor hogyan ismerjük meg a "sofőrt" és a többieket?
(#) Frankye válasza levii hozzászólására (») Máj 29, 2008 /

Egyszerű: Ellenállásokból kirakott névkártyát fogunk viselni. A modik csak "Moderátor" feliratút, hogy ki kelljen találni, melyikünk ki...
Következő: »»   4 / 199
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem