Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Gondolom te is igyekszel úgy intézni hogy az 1%-nak esélye se legyen.. Én ha törik ha szakad nem szeretnék lemaradni!
Makacs , kitartó ember vagyok - tűzön-vízen is keresztül viszem amit akarok de hát az élet is bonyolult (az 1% esélyt ezért fenn kell tartani ).
Szerintem a biciklik központi figyelése nem lesz megoldva, mindenkinek saját felelőssége lesz a saját cuccának az "őrzése".
Egyébként nem azt írtad, hogy autóval mész, hogy vihess magaddal pár cuccot?
Értem. Én is kitartok a mellett amit eltervezek.
Mi van ha ő a bicikli után köt "utánfutót"
![]()
Még meglátom hogy lesz-e kocsi aznapra.
Jelentkeztem én is! Szóval reszkessetek!
![]() ![]() ![]()
Tőlem se szabadultok...
![]() Jeleztem Topinak, hogy a térképen jó volna látni magunkat, szerintem ahogy lesz rá ideje, megcsinálja, és akkor már nem kell így "bekiabálni", hogy "én is jelentkeztem".
Ugyan ott kell majd bemenni, mint tavaly, a Margó Tivadar utcában, illetve a parkoló is ugyan ott lesz? A parkoló fizetős?
Legkésőbb meddig lehet jelentkezni? Én nem tudom, hogy tudok-e menni, mert a találkozó előtt nem sokkal fog eldőlni, illetve az is, hogy mivel megyek.
Nem lesz gond, ha a találkozó jegyárát átutalás helyett a bankszámlára pénztári befizetéssel fogom fizetni?
Tényleg! Elsiklottam eme értékes információ felett.
![]()
Sziasztok!
Én Barcsról mennék a találkozóra és érdeklődnék, hogy van-e valaki aki a közelből(Kaposvár, Pécs) menne vonattal, autóval?
Én ott fizetek a helyszínen. Te miért nem ezt választottad?
![]() ![]() ![]()
De jól tudsz választani
![]() ![]() ![]()
Én azért ezt választottam, mert a helyszínen már nem akarok bajlódni a fizetéssel. Elég, ha csak bemutatom a befizetési bizonylatot. Meg különben is így nem kell aggódnom azzal, hogy az utalás miatt a bank levon x Forintot.
Reszkessetek emberek, a Hóhérmodi (én, csak így, szerényen!) is ott lesz.
Apropos, Topi! A találkozási pontok között budapesti egy sincsen, ez csak most esett le! Én autóval megyek, kb. 3-4 ember befér mellém. Némi cuccot is hozhatnak. A Maglód-Budapest "vonalon" fogok mozogni, az erre járókat tudom felvenni. (Szami! Jössz velem?)
Most, hogy mondod, én is észrevettem mikor jelentkeztem, hogy nincsen egy Budapesti találkozási pont sem.
Emberek?! Nehogy már csak 13-an jelentkeztük ezidáig?
(Találkozó térképre)
Akinek nincs kitöltve az adatlapján a lakhely az szerintem nem jelenik meg...
Nem kell aggódni. Leszünk még többen is. Még most ezidáig érthető hogy még csak kevesen jelentkeztek, mivel csak tegnap lett felrakva a jelentkezési lap.
Már egyébként 21-en jelentkeztek!
De hát tegnap éjjel került fel, szóval még csak pár órája lehet igazából jelentkezni. Tavalyival ellentétben ez viszont most biztos jelentkezések, nem ilyen 50 talán... Hamarosan teszek ki publikus statisztikát, ami alapján lehet majd szervezkedni. A statisztika oldalt csak az fogja tudni megnyitni, aki már jelentkezett (adatvédelem) Így lehet majd látni a: - Nick nevet - Email címet - Érkezés módját - Találkozó helyét A többi bekért adat nem nyilvános.
Ezzel kapcsolatban, ha összejönne 5 (velem együtt) emberke Gyula, Békéscsaba, Kecskemét, Budapest vonalon akkor én is autóval mennék (Megane2), a jelentkezési lapon nem ezt írtam be mert attól függ lesz-e utazótárs!
Köszi Lhanzi
-Óh nagy VérFrankye!
Köszönöm a lehetőséget hogy Veled tehetem meg az utat a elektromos emberek hazai Woodstock-jába. ![]() ![]()
Én inkább ott a helyszínen fizetek. Úgyis kell Kp a "tankba".
Tehát van a "Köbvérmodi" a "Hóhérmodi" de a többi modinak mi a fedőneve?
![]()
A tavalyi találkozón nem voltam. Milyen az a becsület kaszás italfogyasztás?
![]()
Ki van írva, mi mennyibe kerül, s az összeget bedobálod az erre rendszeresített edénybe.
![]()
Köszönöm!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |