Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Az durva! Én Kb 2 éve nyáron mértem már 245V-ot is
![]()
+-10%. Bár a 220->230V átálláskor valahol olvastam olyat, hogy 7,5%-ra fogják csökkenteni, de ez még azon is belül van, ha egyáltalán bevezették már a 7,5%-ot.
Csajok, főzés, politika (szidjuk a rendszert), kapható lesz-e a HEStore-ban DCF vevő és LCD, időjárás, ki milyen részeg/miért nem részeg, árakról...
Hirtelen ez jutott eszembe... ![]() Ja, és hogy miért vérengzenek a moderátorok? ![]()
Késő bánat- eb gondolat!
![]() ![]() Idézet: „Jaa nekem is..” Ezt arra írtad, hogy neked is van sok fölös, vagy, hogy neked is kell?
Nehéz kiválogatni és kiszedni mit viszek a talira mert van miböl válogatni (pár hete csinálom már).
Ha valakinek megfelel a VIII kerület - bókay kert útvonalon a fuvarozás, akkor van 3 szabad helyem. A keleti is játszhat mert nincs messze tőlem. De ha szépen mosolyogtok akkor talán a nyugati is bele férhet... A benzinpénzt szétdobjuk és máris mehet a jövet. Oda vissza mondjuk 2 liter benzin árát. Ha ketten leszünk akkor 300ft, 3-an akkor már csak 200ft...5-en már nem biztos, hogy beférünk, de megoldjuk ha van annyi jelentkező. Jelentkezni nálam privátban lehet.
Részemről meg két kérdés merült fel:
1. Kitől kérdezed? 2. Miért nem veszel egy olyan billentyűzetet amin van shift gomb? ![]()
1. Az lenne a kerdesem, hogy a haproval nyugatinal valo talalkozas mikorra van idoztve. Szerintem, ez igy ertheto volt, de ha nem, bocsesz gazdauram.
2. Azt meg megertem, hogy a ekezetes betuk mellozese zavarja neha az embereket, de a SHIFT. Gondolom, ez a gazdasag valsag okozta sporolasi kenyszer...vigyazok a billentyukre, ne kopjanak. ![]()
Mit fordit a "Yes Capitan, roger..."-bol?
![]()
Hapro: Akkor hozol műnyomó papirt?
Többiek: Hozzon valaki ALKOHOLOS filcet (műanyag poharakat megjelölni, nehogy mindenki kidobja egy ivás után...). Topi: Műanyag evőeszközből csak kanál kell... Callmaci: Oszcilloszkópot is vigyek? Van egy rosz TV a garázsban, ha elviszem megjavitja valaki azonnal (csak fókusza nincs..)? Ne már ![]() Gafly: Szemetes zsákot próbálok beszerezni...
Igen, Rodzser kapitány... :beka3:
roger that ==vettem, nyugtáztam
Elég az az egy ív, amit felvágnak?
Mert ha csak annyi kell akkor el sem megyek hanem adok a sajátomból, az csak olyan 10 lap kb.
Nekem bőven. Igazán azokra gondoltam akiknek ez komolyan gond, vidékiek, határon túliak, stb...
Szilva nem jön a találkozóra? Mintha igérte volna, hogy jönni fog.
Üdv fórumtársak!
A találkozóm lesz rajtam kívül más robotász is? (Igazából én még elég kezdő vagyok, ezért egy kis eszmecserére nyitott vagyok a témában ![]()
Igen. Ott lesz köbzoli is. Ő egész nap robotolni fog, hogy legyen fincsi kajcsi.
![]() ![]()
Hali!
Még mindíg áll az ajánlatod? (fuvar) A Keletitől kellene, és kiskaralyt is beszervezném, szóval veled együtt meglenne a 3 fő.
Szerintetek a legrosszabb esetben milyen időre számíthatunk?
Remélem nem fog bekövetkezni jégeső. Persze az jó lenne ha elől lesznek készítve a sátrak eső idejére. Ha esetleg el kezd esni. Ha mást nem is de villámokat fotózhatunk ilyenkor. Már ha lesz. Persze automatikus távkioldó nélkül.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |