Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Akkor lesz mivel behűteni a piát.
![]() ![]()
Átléptük a 80-at (bár van egy titokzatos jelentkező
![]() Remelem valaki még beszáll krumplit pucolni...
Szia!
Már 3-an vagyunk+én, maximum még 1 fő fér be de akkor a gyerek ülést ki kell vegyem. Ha jönnél akkor írj, 9-kor van találkozó a keleti melletti parkolóban ott ahol a troli fordul.
Ha fizeted az utikoltsegemet akkor megyek!
Kerlek gyorsan valaszolj, mert meg ma ejjel vagy holnap reggel el kell induljak, hogy idoben odaerjek (itt most este fel 8 van!) A viccet felreteve, mindenkit udvozlok es jo elektronikazast! Udv: Fizikus
Sziasztok!
A "titokzatos jelentkező" a bátyám(lehet nem így kellett volna beregelni). Mi ketten a Barcsról megyünk a Keletibe. Érdekelne, hogy a többi Keletibe érkező közül van-e valaki, aki ismeri az útvonalat és elvezetne (esetleg elvinne) minket a helyszínig?
Tavaly előrehozott info érettségin, az érettségiző terem melletti teremben (
![]() ![]() Idézet: „csak néztük, meg nyomogattuk rajta a gombokat” Ha csak ez volt a cél, akkor megtettétek, amit lehet. ![]()
Akkor most így még egyszer bejelentem, hogy ha valakinek kell műnyomó papír, akkor jelezze nálam privátban, minél többet vesztek annál olcsóbb. kevés darabszámnál hozzávetőleg olyan 7-10Ft-ra jön ki darabja, de lehet hogy valamivel több, ha több darab van akkor talán olyan 4-5Ft-körül lesz az ára.
Nincs minimum rendelés, de B/1-es vagy B/0-s ívekből szabják fel A/4-re. Amennyi kijön, annyi, lesz 1 ívből. Mindenképpen ma jelentkezzen akinek kell, mert potyára nem megyek el a boltba, és potyára a kb 50db-om mellé nem akarok venni még 50-100db-ot fölösbe. Ez is egy fél életre elég talán nekem...
Az gond, ha valaki csak a helyszínen jelentkezik?
Arról lenne szó, hogy a taliról nem oda mennék, ahonnan indulok, és a kocsiban lesz egy utasom. Viszont még nem tudjuk, hogy esetleg Ő is bejön-e velem a találkozóra, vagy addig inkább kipiheni magát a kocsiban, ugyanis előtte 12órás éjjeles műszakból jön majd.
Nálam is lesz kb 100db münyomo eladoban (a Puskásba a börzére szoktam hordani).
Akkor eddig Gafly-nak viszek 10db A/4-es 90gr-os műnyomót, KTobi-nak 10db 90gr-os, Travolta-nak 100db 130gr-os-t, és F-romi-nak 20db 90gr-ost.
Ha valakinek kell még, vagy kihagytam valakit akkor jelezze nálam privátban még ma!
Ha a 90g-osat venned kell, akkor szerintem azt hagyd ki, mert nekem van itthon vagy 300db belőle. El tudom vinni. Persze nem üzletrontásból írtam, uh ha ez probléma, akkor tárgytalan a hsz.-em.
Tisztelt szervezők! Tegnap kezdett fájni a jobb lábam, éjszakára már szinte mozdítani sem tudtam. Mára az lett belőle, hogy nem bírok ráállni. Reggel a szomszéd elvisz az orvoshoz, tovább most nem látok, mi lesz... Ezért kérném, egyelőre töröljetek a résztvevők listájáról - hisz nem valószínű, hogy egy nap alatt megjavítanak.
Tehát akkor mégsincs szükséged arra a 100db 130gr-osra?
Dede! Arra van szükségem! A privátban írt dolgok miatt. De ha valakinek szüksége van 90g-os papírra, abból van kb 300db, ami számomra fölösleges. Azért írtam, ha azt Neked venned kell, akkor ne tedd, mert az enyémet felajánlom.
end off
Nem tudnál minket is elvinni, egy plusz fordulóval? A benzin árát természetesen ugyanúgy megkapnád.
Rendben, akkor csak a tiedet veszem meg.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy jeletkeztem és múlt héten utaltam is az összeget, de nem kaptam semmilyen visszajelzést arról, hogy megérkezett volna. A befizetésről kell igazolás vagy csak elég az emil, amit a jelentkezésnél kaptam?
Hali! Közben már megoldódott az odajutásunk!
Szia!
Itt egy kép hogy a 136E buszról (zöld) leszálva merre kell menni (kék)
Jelezném, hogy szeretnék börzézni. Szedtem össze néhány dolgot, ami érdekelhet bárkit, aki elektronikával foglalkozik.pl. LCD kijelzők (kék 4x20 és 2x16 karakteres),
LED-ek (fehér, kék, zöld), és van egy 10W-os kék Power LED-em is... mindent kizárólag bolti ár alatt... ![]() A pákatrafómat nem tudom vinni, mert egy Számítógép tápegység dobozába van beleépítve és a robogóban szűkös a hely, viszont elviszem helyette a monitorom tápegységét (igaz, csak 20V-os, de attól még felfűt rendesen) ![]() ![]() (Egyébként a robogóban ma cseréltem ékszíjat, így nem kell attól félnem, hogy menet közben elszakad...)
Először is bocs ha félreérthető volt a kérdésem!
Kérdésem ara irányult ha valakinek van olyan szókopja,amit már rég nem használ. Esetleg rossz az még másnak kincs,egyébként OROSZ és NDK modellek érdekelnek. És nem egy TV gyors szervizt akartam nyitni. Az is lehet hogy börzéken nem is szokott lenni. Üdv callmaci!
Van valahol a Bókay kert közelében bank vagy készpénzfelvevő automata? Raiffeisen lenne a legjobb, de egyéb másik is jó, ha ilyen nincs.
A 2x16 karakteres érdekel, és ha még van más cuccod is.
Írj priviben, nem akarom hogy két nappal a talli elött kizárjanak a moderátorok.
Kb hat éve amikor arrafelé bringáztam, akkor volt egy a Havanna lakótelepen és egy a Gilice tér mellett valahol. De az Üllői úton egész biztos hogy van több is.
Például keresek 20 IC-t +5 tranzisztort,eddig még renben van?
Viszont ha valaki visszaír 600/db,ez már biznic? Ha így van akkor,alles klar.
Nekem van egy orosz miniszkópom ha érdekel felviszem !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |