Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Teljesítmény -LED, powerLED (pl. Cree, Luxeon) vezérlése
Lapozás: OK   142 / 142
(#) uniman válasza Pixi hozzászólására (») Dec 18, 2024 /

Gépjármű biztonsági részegységeit nem ajánlott házilag "bűtykölgetni"...persze, ha másra használnád, nem szóltam.
(#) Bakman válasza Pixi hozzászólására (») Dec 18, 2024 / 1

Idézet:
„Lehetséges lenne másik meghajtóval nagyobb feszültséggel és árammal működtetni őket?”
Igen, de nem feltétlen ajánlott, rövidíti a LED élettartamát.
Idézet:
„erre a célra megfelelne, egy állítható feszültésges/áramos step-up DCDC konverter?”
Igen.
(#) Pixi válasza uniman hozzászólására (») Csü, 17:01 /

Itt maximum fényerő növelés lenne, a vetítési kép nem változik. Az meg tuti, hogy a mai brutál fényerős gyári LED lámpák mellett még maxra húzva is elbújhat! Ez egy 2010-es technika.
(#) uniman válasza Pixi hozzászólására (») Csü, 21:35 /

Arra céloztam, hogyha esetleg egy balesetbe keverednél (ártatlanül), akkor, ha fény derül a vizsgálatoknál a bütykölésre, akkor te könnyen te viheted el a balhét.
A mai brutál fényerős kocsik, amik elvakítják a szembejövőket, meg nem is értem, hogy engedélyezheték...tuti kellett hozzá pár százezer dolcsi kenőpénz!
(#) Pixi válasza uniman hozzászólására (») Pé, 10:28 /

Ha baleset van, akkor már lassan mindegy mi van, főleg ha te vagy a vételen és túléled....
A mai lámpákról meg annyit, hogy ha jól emlékszem a mai napig meg van határozva a két lámpa közti távolság, mert a lámpa nem lehet a teljes autó szélességében. Erre mi az új divat.... Vicc! Manapság a dizájn a lényeg nem a cél!

Átadtam az infót a tulajnak, aztán ha akarja megcsinálja. Nekem elég a fényerő így is, csak ő ledet akart cserélni. 27V 1000mA,és erősebb lesz. Aztán majd meglátja.
Következő: »»   142 / 142
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem