Fórum témák
» Több friss téma |
keresek minnél egyszerübb rds encoder kapcsolási rajzot ami az mpx jelre felkeveri az rds jelet
thx
ezt a topicot ami kiraktál linken én nyitottam de az rds encoder egy kicsit nehezebb de nem megvalósíthatatlan. én valami egyszerübre gondoltam valami ami minnél kevesebb alkatrészt tartalmaz
mint például ez a pira.cz-s de itt a picre feltöltendő progit nem találtam
és a vezérlő ic-t hol kapom meg vagy mit kell mibe programozni?
Az nem jarhato ut, hogy megveszed a belinkelt oldalrol csak magat a PIC programot. A tobbi reszevel ugy veszem ki, elboldogulnal...??!
Az Elektor ujság 2005 májusi számában közöltek egyet, ATMEL ATTINY procival. Nagyon egyszerű kapcsolás, a forráskód valószínű letölthető az Elektor honlapjáról. Torrenttanyán fenn van.
és a torrenttanyára tudsz meghívót adni?
a mail címem: trtk@freemail.hu
Sziasztok! Ez a téma engem is érdekelne olyan szinten hogy opel külsö kijelzöt szeretnék meghajtani egy clarion radioval aminek nincs kijelzö csatlakozása. Ha a torrenttanyára valaki tudna küldeni nekem meghivot nagyon megköszönném! Email:herznek@citromail.hu
A Torrenttanyára én is szeretnék regisztrálni! Ha valakinek esetleg van még meghívója kérem küldje el nekem! E-mail: snupyka@freemail.hu
sziasztok!
Esetleg ha valakinek még lenne felesleges meghivoja a torrenttanyára, akkor engem is meghívhatna. maxpack@orangemail.sk elöre is nagyon szépen köszönöm!
Na elég az offból...
Szal engem is érdekelne hogy, hogyan tudnék csinálni egy ilyen készüléket, ami a rádióadásom mellé (sulirádió) tudna adni RDS jelet! Az adóm, egy kis egyszerű BA1404 -es IC-vel készült, ami a 16-os lábán ad ki MPX jelet. Remélem az elég arra hogy felkeverje. Szal valami kapcsrajz, IC valami? Semmi???
Sziasztok
Van egy 8-10W körüli Stereo Fm transmitterem. Ha jól tudom akkor egy RDS encoder segítségével a kijelzőre tudok csalni szöveget, illetve kiírást. Érdeklődnék hogy hova kéne kötnöm ezt az egységet, vagy mi kell még hozzá hogy működjön? esetleg valaki tudna-e adni egy linket, ahol fent lenne a megépíthető eszköz?
Van RDS enkódered? Ha van, akkor ennek a jelét is a MUX ra kell vezetned, mert ez is benne van az összetett sztereó jelben, alapsávi szinten.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |