Fórum témák
» Több friss téma |
Hát akárhonnan nézem ma már minden Kínából ered !
(még tán a Duna is ![]()
Én arra gondoltam, hogy nem-e gyári hibásak és azért ilyen olcsók.
Igen elfelejtettem írni hogy rengetegszer elhangzott már a fórumon, csak vissza kell olvasni vagy keresni.
Csak mikor előkerül a téma, ismét le kell írni mert nem hiszik egy páran hogy tényleg jó!
Beszéltem a haverommal : megnézte a szállítás ingyenes ! Csak a pénz átutalása lesz kb +1000ft és olyan 4-5 hét a szállítási idő Tehát ha rendelünk 100db ot akkor a 158ft os ár 168 ra emelkedik
Sziasztok.
Elkészült a 70 ledböl álló levilágítóm panelja , ezt még napfénnyel világítottam le de hamarosan tesztelem a ledjeimet is. P20-al fújtam le a panelt és 11 percig napoztattam , és ez lett belölle , nem tökéletes de ilyen nagy méretű panellal nem akartam kísérletezgetni így inkább kicsit tovább világítottam. Majd teszek fel képet a ledes levilágításrol is. Üdv:
És akkor rendelsz 1000 db-ot?
![]() ![]() Nekem is van egy ilyen ebay-es ismerősöm aki rendszeresen rendel, majd lehet megkérem, hogy dobjon a kosárba még pár ilyet is, az átutalás árát meg majd megfelezzük. De jó lenne tudni, hogy Angliából szinte ingyen nem-e lehetne elintézni az átutalást is.
Hát azért ne essünk át a ló túloldalára ! Nekem nincs 150000 ft om arra hogy itt álljon 900db led a fiókban !
Azt írtam : ha lennénk egy páran akinek kell rendelnék ! persze ha lesz 40 ember megrendeljük az ezret , de ennek szerintem elég kicsi az esélye .
Ez sem lehet rossz ! Teljesítményre fényintenzitásra egyezik a szuperflux-al viszont az ára szimpatikusabb !
Ennek a 8 mm-es LED-nek 150 HUF alatt van az ára, még 190 HUF / USD árfolyamon számolva is, házhoz szállítva. Sajnos a 100 db. relativ drágább... Több 50 db-os csomagot kell rendelni, ha többen is szeretnének (1 csomag = 2 A4 levilágító)
Nagyobb mennyiséget nem célszerű egyszerre (egy tételben) rendelni, mert 50 USD fölött vámköteles. Tudok segíteni a beszerzésben, fiamnak van regisztrált bankkártyája, többször is vásárolt már kínai cuccokat ebay-en. Belföldi utalás gondolom nem húzós tétel, ha a pénz a számlán van, megrendeli. Nem tudom biztosan, utána kell járni, de gondolom a szállítási cím módosítható, így a csomagok célszerű helyre is mehetnek; nincs plusz 1 szállítás. Persze egy fél csomagra én is vevő vagyok ![]() Csak mellékesen: nem nagy tudomány a bankkártya regisztráció sem a PayPal-on, 2 USD-t levon a számláról ellenőrzés képpen, amit hitelesítés után vissza rak. Ezután vásárolhatsz a regisztrált kártyával, 1-2-3 nap a folyamat. Ha van valakinek internet kártyája a számlához, kiváló, mert arról nincs mit lenyúlni adott esetben. De a PayPal pont azért van, hogy ne nyúljanak le semmit.
Egy apróság azért csak a SuperFlux LED mellett szól: ott a chip magassága a beültetés (mondjuk: nyák
![]() Scannerbe építve jól meg kell fontolni, de egyébként nincs jelentősége.
Sziasztok!
Érdeklődnék tudja-e valaki, hogy a műköröm világítására használatos UV fénycső alkalmas-e Nyák-levilágításra. Köszi
Egy kis olvasgatás után megtalálnád rá a választ is. igen
Köszönöm a válaszodat
![]() Rákerestem a műköröm és még a köröm szavakra de nem adott ki találatot ezért kérdeztem meg. Még egyszer köszönöm!
Vámkötelesség nem igazán értékfüggő, ha mégis akarsz egy vám árhatárt, akkor az kb 200dolcsi.
Rendeltem már párat ebayről, de az elég drága oldal. Csak nektek linkeltem egy gyorsat. Én ezt a ledet használom, scannerbe sok kell belőle, vetekszik a napfénnyel: Bővebben: Link Én inkább olcsóbból sokat, cserébe hibázhatsz ![]()
Ha az drága, akkor mi olcsó?
![]()
Az emberélet ! De a viccet félretéve : mindenkinek magának kell eldönteni mi lesz az amibe "befektet"
Én már próbáltam : a szuperflux ledet , a blb fénycsövet , a cree ledet , eddig a szuperflux tetszett a legjobban (hangsújozom ez szubjektív magánvélemény) most építek újból egy 4 csöves blb levilágítót és össze fogom hasonlítani a két ledes cree levilágítóval amit majd ő utána építek meg , még nem tudom melyik lesz az új kedvenc de a másik megy a házól ![]()
Azt tisztelettel megkérdezhetem, hogy az általad írt kedvenc superflux-ból hány darab kell, mekkora árammal hajtod és milyen távolságból mennyi ideig világítasz le, mondjuk gyári lakkos nyákot?
![]()
Nekem a jó öreg napocska vált be eddig a legjobban.
![]() Persze éjjeles műszaknál ez nehézkes. Én is próbáltam már HGLI-t, Cree-t, és 5mm-es ledet. Utóbbiból sok kell, de a távolság, egyszerűség és a közelség miatt a gyorsaság által ez vált be. Persze ma is szivesen használom a napocskát.
A szuperfluxos levilágítómban volt 24db led , és a gyári lakkos panelt 8 perc alatt csinálta meg .
![]()
Ezért jobb a dry fólia, avval egy 8w os cső segítségével 30 s es időt futottam ! Egyéb ként épp az előző oldalra linkeltem képet róla , 1002130 sz hsz
Ezt a fóliát elég macerásnak tartom. (applikálás meg miegymás...)
![]()
Először én is annak tartottam , de kipróbáltam ,és csak lestem mint a lukinyúl ! A felvitele egyszerű egy 1600ft os laminálóval , 2x áterszted és már mehet a levilágítóba .
utána az előhívás ugyanannyi mint a gyárinál (de lehet hogy időben még kevesebb is ) viszont az ára harmada mint a gyári lakkos- é
Utóbbi mondatod alapján:
Gyári lakkos nyák árának feléért, háromnegyedéért vennék dry fóliás nyákot. ![]()
Sziasztok
Én is most ültem neki egy 4 csöves (4x8w) os levilágító készítésének , de felmerült bennem 1 kicsi kétely... vannak ezek az e27 es foglalatba csavarodó energia takarékos izzóról klónozott ![]() Ahogy számolok én 1300ft ért veszem meg a csövet + a hozzá tartozó szerelvény 400ft (foglalat patronfoglalat)+ 1350 a 2x8w os trafó.... Na már most ez így összedobva 4x1300= 5200 cső 4x400=1600 2x1350=2700 egyenlőő 9500Huf :/ Ebből egy pénteken szépen be lehet csiccsenteni ![]() A drága e27 es csoda uw pedig csak 1400ft 4x1400=5600ft+ foglalat ha épp nincs itthon. Esetleg van valakinek tapasztalata vagy tisztán látása ez ügyben? (Bocsánat, hogy nem olvastam végig a topikot, lehet már fel lett téve ez a kérdés de időm nem engedte ezen a héten amit majd hétvégén megígérem bepótolok, és nem kérdezek többet hülyeséget.)
Hát ez egyszerű matek : Itt Szegeden a gyári lakkos panel 3000-3500ft A/4 méretben - a sima nyák 1200-1500
és egy A/4 re a fólia kb 60ft a munka kb 5 perc amíg fellaminálod ![]()
A dry fólia applikálása meglepően NEM macerás. El kell kapni persze itt is azt a mozdulatot, ami kell hozzá, de P20-at sem tud mindenki elsőre szépen fújni.
Én sikeresen tönkre vágtam egy kölcsön laminálót, a koránál fogva már lehet, hogy "elő volt készítve" a halálra. A motorban mekkent meg az áttétel... De jó szutykosak voltak a hengerek is, az pedig megcsíkozta a fóliát. Nekem ez volt a tanulópénz. Ezután elkeseredésemben megpróbáltam a vizes felvitelt, az meg elsőre bejött. És semmit nem volt macerás, meg kb. 5 perc volt sütéssel együtt, és már lehetett is világítani. Idézet: „A dry fólia applikálása meglepően NEM macerás.” A beszerzése annál inkább, főleg ha kis tételről van szó...
Minek cserélgeted ennyiszer? Unatkozol?
![]() ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |