Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Villamos hajtástechnikai (robotika jellegű) témában kellene egy munkát leadnom. Szükségem volna ehhez jól használható, színvonalas szakirodalomra. Milyen könyvet, jegyzetet ajánlanátok ehhez? Fontos lenne, hogy bőségesen essék benne szó a léptető és szervomotorokról valamint vezérlésükről. Angol nyelvű kiadványok is érdekelnek! Köszönöm!
A XXI. században is könyvtárat tudok ajánlani. Óbudai Egyetem Könyvtára, ill. BME-OMIKK. E-mailban is érdeklődhetsz, de Te is használhatsz online keresőt.
Üdv urak
F. M. Mims: Elektronika alapfokon című könyvét keresem PDF formátumba megvan de jobban szeretem a papír alapú könyvet. Hogyha tud valaki eladó példányt megköszönném. Antikváriumokba kerestem de nincs csak előjegyezhető Köszönöm
Szia!
PDF-formátumban innen letöltheted. A gugli segít!
Most, hogy jobban kielemeztem a szövegedet, rájöttem, hogy PDF-ben meg van már. Hiányzik pár írásjel a mondatodból.
Szia
Kihagytam egy vesszőt, így helyes: F. M. Mims: Elektronika alapfokon című könyvét keresem, PDF formátumba megvan, de............ bocs a félreértésért köszi
sziasztok
A RT évkönyv 2011 es példányát keresem. Nem tudja valaki honnét lehet letölteni ? üdv: Tiva
Mivel csak novemberben fog megjelenni, gyanítom sehonnan.
Igen a 2011-es tavaly novemberben jelent meg.
Üdv! Jelenleg Elektro technikai műszerésznek tanulok, a cél nagy valószínűséggel a villamosmérnöki végzetség lenne. Tudna nekem valamiféle dokumentumot, esetleg jegyzetet küldeni hogy miket is tanulnak a villamos mérnökök, hogy mi a követelmény? Válaszokat előre is köszönöm, nagyon fontos lenne!!
A jegyzet csak elriasztana.
A követelmény a Te célod, elszántságod, amiért képes vagy bármit megtanulni. Függetlenül attól, hogy érdekel az adott téma, vagy sem.
Röviden összefoglalva egy csomó olyan fizikai műszaki dolgot, amit soha nem fogsz használni az életben, de amiknek a tudása révén szinte minden műszaki dolog működését érteni fogod magad körül.
Ez fantasztikus érzés, hatalmat ad a többi ember felett.
Sziasztok !
Olyan embert keresek, akinek jelentős mennyiségű elektro folyóirat, magazin, könyv van digitalizálva. Illetve akinek nagy mennyiségű dokumentum megvan erről az oldalról. Ha akad itt olyan aki még ezt el is tudná nekem küldeni vagy postán vagy interneten keresztül, annak nagyon megköszönném és hálás lennék neki. Természetesen a postadíjat, cd/dvd árát én állnám. Köszi előre is. :worship:
Szia!
Nézd végig ebben a topikban a linkeket!
Ez az oldal béka honlapja. Ha írsz neki, a kérésedre letölthetővé teszi az adott könyvet. Azt persze nem tudom, hogy tömegével ez mennyire ildomos...
Linkelni csak pontosan, szépen, ahogy csillag megy az égen:
http://rtneked.4shared.com/ http://rtneked2.4shared.com/ http://rtneked3.4shared.com/
Üdv!
Nem tudom létezik e kimondottan olyan könyv ami egy adott áramkört magyaráz mi mit csinál, mért van az alkatrész ott ahol van. Pár építős könyv nagyjából leírja. Valaki tud ilyet vagy valami hasonló leírást?
Itt egy jó könyv, ami magyarázó leírást is ad néhány alapkapcsoláshoz.
Köszönöm, de azért még várok ilyen vagy hasonló leírásokat.
Sziasztok!
A PIC mikrovezérlők alkalmazástechnikája könyv harmadik kiadását keresem pdf-ben. Köszönet!
Ha most gonosz lennék azt mondanám, hogy minek az neked hiszen láthatóan nem szeretsz olvasni. De nem vagyok gonosz, ezért nem mondom. Egészen picit olvass vissza, és nézd meg a hivatkozásokat .
Köszönöm! Ez a második kiadás, de ez sem volt meg
PIC mikrovezérlők alkalmazástechnikája - PIC prog C nyelven. Ez nem a 3. ?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |