Fórum témák
» Több friss téma |
itt néz körül: 993063 hozzászolásnál
Sziasztok Mágusok
Lebontottunk egy lakás külső risztó dobozát azt szeretném tudni hogy lehet-e belőle egy riasztót csinálni a beltéri egység nélkül? csak egy ajtót szeretnék védeni vele egy pill kapcs. segítségével ,ha kap feszt. egyből visítson. előre is köszönöm a segítséget! sziasztok küldök képet róla.
És tényleg azzal a verzioval meg lehetett változtatni, koszonom szépen.
Sziasztok!
Hol lehet beállítani a SATEL Integránál hogy hogyan kezelje az áramszünetet. Ha visszajön a táp akkor a kezelő hibát jelez és sípol időközönként. Mindig törölni kell a hibamemóriát hogy abbahagyja. Az kellene hogy ne tekintse hibának, csak akkor ha az aksival is lenne probléma. Bocs hogy ide írom, de nem találtam satel-es fórumot. És nagyon segítőkészek errefelé az emberek.
DloadX programon belül próbáld meg: adat fül, ezen belül opciók, ezen belül idők. Itt van egy 220V késleltetési idő, talán ez jó lesz. Az ikonsorban balról a második.
Sajnos nem segített. Ugyanúgy sípol a kezelő. Csak a hiba memória törlése után áll helyre.
Megoldás lehetne hogy ne jelenítse meg a hibákat, de ezt nem szeretném. Hátha van valami más megoldás.
Ha kikapcsolom az új hiba jelzését, akkor a valós hibáról sem kapok információt.
Sziasztok !
Annyira nem vagyok otthon ebben a témában, ezért azt szeretném megkérdezni, hogy adott egy 5010 központ lehet e ugyanazt a zónát a két patricióban különböző képen programozni ,mert valami ilyesmire lenne szükségem.
Szia!
Szerintem nem. Egy zónához csak egy mód tartozhat, partíciótól függetlenül. Egyébként van már DSC központokkal foglalkozó topik. Üdv: Gábor
"Egyébként van már DSC központokkal foglalkozó topik."
Miért, ez nem az ???
Kösz az észrevételt,már áthelyeztem.
Üdv. Sándor
Sziasztok
PC 1864-es központhoz milyen tipusú infrasorompót és üvegtörés érzékelőt kellene vegyek hogy jól működjön A sorompó kb 10 métert figyelne 2 ablak lenne benne Segítségeteket előre is köszönöm
Sziasztok, van egy 1864-es kozpont es abban a PGM csatlakozasoktol balra van egy YEL feliratu csatlakozo. Ebbe 4 vezetek van bekotve es egy ki volt csuszva. Meglazitottam, hogy betegyem, erre a kezelo elkezdett jelezni. Amikor visszatettem a kicsuszott vezeket, es meghuztam a csavart, akkor elhallgatott a csipogas. Utana gondolkoztam, lehet, nem volt egy szuper otlet kivenni es visszatenni a vezetekeket aramtalanitas nelkul
Okozhatott ez a fajta nem tul okos szereles valami gondot a panelban? Vagy ha nincs lathato jele, akkor megusztam? Koszonom szepen
Az egy adatvezeték. Én is kérdeztem korábban, hogy új moduloknál kell-e teljes áramtalanítás, de azt mondták nem, csak a + t a -al ne érintsem össze. Szóval szerintem nem lesz ott semmi gond. Úgyhogy elvileg hivatalosan szervizelted.
(Esetleg majd mindjárt valaki jól kijavít.)
Ha minden modulod és minden kezelőd működik, akkor semmi baj. Ha valamelyik rosszalkodik, akkor egy modulfelügyelet újraindítását (902 szekció) küldj rá.
Basszus, nem figyeltem, bocsi.
Köszi a figyelmeztetést. De tényleg.
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy napco xp600-at lehet úgy programozni, hogy saját mobil telefont hívjon nyitás-zárás, riasztás esetén?( 3 számot tud tárcsázni az elsőre beírtam a sajátom, de semmi) köszönöm!
DSC riasztóknál hogyan lehet megtudni, hogy melyik érzékelő melyik zónára van kötve. Úgy értem van-e valami kód, amivel meg lehet nézni, hogy éppen melyik zónát sértették meg (ne kelljen szerelni, megt átprogramozni az egészet). Micronnál alapból van ilyen kijelzés.
Azt hogy éppen melyik zónát sértették meg azt a kezelő kijelzi, így ha van segitséged és máshol nincs mozgás akkor igy a mozgásérzékelőket, nyitásérzékelőket fel tudod deriteni. A füstérzékelök, illetve üvegtörésjelzőket, ha van tesztered akkor ugy tudsz jelzést generálni ha nincs akkor, szerelés nélkül nem lesz könnyü. Én személy szerint a kezelö kinyitható részére ragasztott cimkén felirom hogy melyik zónára mit raktam, így késöbb ez segítség nekem vagy másnak is.
Értem, nos nekem az a gondom, hogy csak a zöld pipa világít, vagy elalszik ha megsértek egy zónát. Lehet, hogy ezt a kijelzést programozni kellene? 5500-ás kezelőm van.
Két megoldás van. Ha egyedül vagy (és nem éjszaka), akkor. Belépsz a 901-es szekcióba. Ilyenkor ha egy zóna jelez, akkor 2mp-re megszólal a sziréna és bekerül az esemény az eseménytárba. az üzemmódból kilépni ugyanúgy kell, hogy belépsz a 901-be
Az eseménytárból utána visszanézhetők az események. Jah' ha távfelügyeletre van kötve minden eseményt továbbít. Másik megoldás (ha ketten vagytok), hogy a billentyűzeten beállítod, hogy görgesse a sértett zónákat. Azt hiszem 76-os szekció. Ezen a telelefonomon nincs pdf reader, de itt a kezelő leírása: http://www.gargoylesecurity.com/DownloadableFILES/PK5500_IM_EN_2900...5D.pdf
Nyomd meg a # gombot és ilyenkor aktiválj egy mozgásérzékelőt, esetleg a billenytyűzet programozásban lehet olyat állítani hogy a nyitott zóna felülírja az idő kijelzést. illetve telepítői programozás billentyűzet opciók között. Esetleg globális a kezelő?
Köszi mindkettőtöknek, ezt a 076 szekció 8-at bekapcsolom.
Igen globális a kezelő.
Megpróbálkoztam a *8*kód*076 beütésével, de sípol mint állat, vagyis nem lehet beadni neki.
Megnéztem a *8*kód*000 0 alatt 18 van, vagyis egyes particiohoz van rendelve. Ha 08-at adok meg akkor sincs 076 szekcióm. Esetleg valamelyek rendszer opció tilthatja, hogy ezt állítsam? Vagy mit rontok el?
Ha nem jó telepítői kódot írtál volna be akkor már hamarabb kisípolja közvetlen a negyedik szám beírás után nem a 076ra válaszként, próbáld meg hogy hosszan nyomod a #-et majd hosszan az 1-es gombot próbálj meg ilyenkor megsérteni egy zónát, esetleg ugyanezt játszd el a kettesel is. Egyébként van-e még kezelő vagy csak ez az egy? Esetleg egy modul felügyelet ujraindítást a *8 kód 902-vel majd várj fél percet. ezután a 903-al kiirathatod hogy helyesen látja-e a kezelő(ket), modulokat. Ja és remélem csak elírtad a 8-as után nem kell *
A szekciókat rendesen vesz, 902-vel újraindítottam, illetve 903-ban is látja. Ez az egy kezelőm van.
a *8*kód-ot is próbáltam, mert a kezelő doksija ezt írta, egyébként a központ a *8 után kéri a mesterkódot. Szépen belép szekcióba, de a 076-ot nem veszi be, a többit igen. Egyébként egy 1864-es központról van szó. Ezt a #1-et normál állapotában csináljam?
"Megpróbálkoztam a *8*kód*076 beütésével"
Majdnem jó. *8[TELEPÍTŐIkód]*076 és 8-as bekapcs. Szóval a 8 után nem kell csillag és bár valószínűleg elírtad, nem mester kód, hanem telepítői. Ha jól emlékszem...
Csak lépj ki a programozásból majd hosszan nyomod kb 2 másodperc a # majd szintén hosszan az 1-es. Ilyenkor belép az első partícióba (ha esetleg globálba lenne még mindig) majd mozgással teszteld mit ír a kijelző. Tehát most jelenleg milyen ikonokat látsz még a kijelzön, csak az órát mutatja folyamatosan, system nem világít?
*8[TELEPÍTŐIkód]* minden ok 076 beütésekor sípol, és visszaáll szekció bekérő állapotba.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |