Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Akkor a legrövidebbet meghagyom és a többit levágom Amúgy 3 külön helyről jön ki. Azért írtam ide, mert itt hamar válaszoltok
És hamar is kaphatsz érte figyelmeztetést!
De van ám! Bővebben: Link
Az OKJ-s Jedi képzés után, most a sárkányfű árusokra is lesz legalább kereslet. :yes:
Bővebben: Link
Sárkány ellen, sárkányfű
Edgar Allan Poe.
Én tudok rendelni, ha kell megoldjuk a dolgot.
Ez azért van mert a fluor, gáz...
Azt mondják, ha megnézed ezt a videót meghalsz! Bővebben: Link Nyugodtan meg lehet nézni poén
Mosolyogjon rátok az elektronsugár (0:40) 1979 : 2000-ben
És milyen jól tartja magát: lásd lent (tegnap).
A háttérben lebegő szkafanderes alakról, ez ugrott be: Bővebben: Link
Volt honnan táplálkozni: Szexi Szkafander (Amúgy a másik is aranyos)
A szkafanderbe beugrásról nekem meg ez ugrott be: Sigurney Weaver
Tényleg, jogos. De vajon melyik csaj vetkőzött először szkafanderből? 1936-ban még nem: The Space Voyage (01:25)
Az én agyam nem veszi az ilyen "poént".
Hello
Segítségeteket szeretném kérni abban,hogy azt hallottam,hogyha veszek a kocsiba egy sportkormányt,akkor azt csak úgy lehet használni (szabályosan),ha levizsgáztatom valami direkt ilyen vizsgán.(Szerintem ez nem igaz) Több embertől kérdeztem már meg,de mindenkitől más válaszokat kaptam.Valaki ezt megtudná biztosan mondani aki ezzel foglalkozik esetleg?Mert ez elég fontos dolog,mert ki tudja,hogy mit szólna a rendőr hozzá.. Nem szeretném,ha egy sportkormány miatt bukna vele Apám..
Helló!
Ha jól tudom, akkor nem kell vizsgáztatni, de műbizonylat kell hozzá elvileg.
Én is így tudom. Ahol a kormányt veszed, ott kell, hogy kapj hozzá műbizonylatot. :yes:
Köszönöm szépen a válaszokat,használtan akarom venni a kormányt,(Mert úgy kb negyede ) de megkérdezem,hogy van-e hozzá műbizonylata,mert ha nincs,akkor nem is kell,mert nem dísznek akarom a szobába
És ugyanez a helyzet a biztonsági övvel is?Mármint a verseny övre gondolok.
Igen. Minden biztonság technikai szempontból fontos kiegészítőre vonatkozik. Például a vonóhorogra is, pedig azt még vizsgáztatni is kell.
És ezt berakhatnám magamnak itthol,vagy szakemberrel kell berakatni,aki ad róla egy papírt?
Ha a gyárilag kialakított rögzítési pontok megfelelnek hozzá, akkor beszerelheted te is. Ha nem, akkor átalakítási engedély kell hozzá,ami nem egyszerű.
Rendben,köszönöm szépen a segítségedet!
Hi
Lenne egy olyan kérdésem hogy vannak most piacon ezek a LED TV-k, ugye ezek még nem teljes LED tv-k, hanem LCD kijelző ami LED háttérvilágítással vannak ? Válaszokat előre is köszönöm. |
Bejelentkezés
Hirdetés |