Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Igen végre kaptam választ sajnos már nem forgalmazák! köszi mindenkinek szép estét
Pacsi Zoli ! Jó lett. Nekem is kell egy ilyen. Azaz egy túra bicikli. Ügyes voltál! Kifáradtál?
Idegileg fáradtam ki... Passzolom, hogy hogyan, mivel fújják le gyárilag az ilyen cuccokat, de ennek sajnos harmatgyenge a festése, még 5 réteg lakk után is. Óvatosan szereltem, de néhol csak nekikoppintottam a váznak a szerszámot. Gyanús, hogy "hétvégi" biciklit készítettem...
Ugyan, ne izgulj. A kulleme okes lett, a tobbi meg mindegy. ha gurul gurul, ha nem nem.
Ha már a festék 1 komponensű, akkor legalább a lakkozást 2 komponensű lakkal kellett volna csinálni, ami védi a festést.
Ha értenék én ehhez ennyire... De elvileg olyan lakkal fújtam le, ami a festékhez ajánlott. Hogy hány komponensű, azt nem tudom.
A két komponensű az kikeményedik. Az autókat is ilyenekkel festik.Autófesték boltban biztos tudnának adni. Bár nem mindenhol tudják sajnos, hogy mi-micsoda. Ismerősömnek 2K javítófestéket nem tudtak fújós flakonba tölteni, másik helyen meg simán megcsinálták.
Szép lett. A bajúszait vágd le, mert kicsit rontja az összképet.
Meg fogom borotválni. Ez volt az első ilyen tevékenykedésem bringán, nem akartam az első összerakás után levágni, mert akkor tuti, hogy nem tudtam volna jól beállítani.
Gyárilag porfestéket "égetnek bele". Ezt házi körülmények között nem tudod leutánozni, már én is átestem ezen.
Segítség kellene.Előadó, szám címe.
Azért egy rendesen alapozott és lakkozott 2K-s festékkel elég jó eredményt lehet elérni. Az autókat is így festik.
Igen, sejtettem, hogy nem "hétköznapi" spray-jel fújják le a gyárban. Mintha lenne olyan eljárás is, hogy "elektrosztatikusan" festenek, ezzel is jobb tapadás érhető el. Vagy lehet, hogy ezt az egyenletes festékréteg miatt alkalmazzák. Régebben olvastam valahol...
'90 évekre saccolom. To unlimited, Culture beat vagy valami hasonló lehet. Pontosan nem tudom. A kollégám vágja az ilyeneket majd megkérdezem.
Akkor legközelebb majd így készítem el a festést. :hehe:
Basszus, minden összejött egyszerre.
Apám hozott 20kg borsót. A lépcsőn egy 1m-es kígyó volt. Gyorsan lecsapta a fejét. Közben bevitte a mi borsónkat, és szétszakadt. Közben nekem a kígyót kellet figyelnem, ami rángatódzót vércsöpögés mellet, békával a szájában. GUSZTUSTALAN. Blőő. Rossz nap, nagyon rossz nap. :vomit: :vomit: :vomit:
Nem lehet, hogy az a méteres kígyó csak egy erdei sikló volt? Kár volt bánta ni szegény bármilyen is volt.
Bővebben: Link
Jajj az nagyon kígyó Jáááj! Vigyázz meg is csíphat. Bővebben: Link
Nem ugrálnál ha lett volna már dolgod mérgeskígyóval. Ha az ember ismeri őket, akkor megtudja különböztetni, különben óvakodik mindtől.
Ne viccelődjetek, én igen is félek. :no:
Az látható. Csak nem értem miért? Rólam készült egy középiskolai osztálykiránduláson olyan kép Hogy egy körülbelül másfél méteres erdei sikló a nyakamra van tekerve és a fejét a kezemmel tartom. Ha rajta van azon a DVD-n amit a legutóbbi érettségi találkozón osztogattak a régi felvételekkel akkor este felteszem.
Hűha, bátor gyerek voltál. Én mindenféle állattól félek.
Nagyon veszélyes lehet egy bármilyen mérges kígyó békával a szájában. :yes:
Gondolom ez azért van, mert nem ismered őket. Az én gyerekkoromban természetes volt, hogy minden körülöttünk élő állatot megismerjünk. Folyton erdőn mezőn tekeregtünk ha lehetett. No de aki csak filmen lát állatot annak ez is veszélyes. Bővebben: Link
Nyusziktól nem igazán félek. Én is nyuszi vagyok... :pirul:
Szia janikukac.
Idézet: „Én is nyuszi vagyok...” Aztán ne hogy a te nyakad is lecsapják!
Remélem nem. . .
U.i.: Aranyosak a kiccicák' ! |
Bejelentkezés
Hirdetés |