Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1661 / 3610
(#) zolijee válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Igen végre kaptam választ sajnos már nem forgalmazák! köszi mindenkinek szép estét
(#) zolee1209 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

És be is fejeztem, a sárvédőt leszámítva. Ahhoz új csavarokat kell majd vennem. A képek nagyobb felbontásban elérhetőek, ha érdekel valakit:
bringa_1
bringa_1
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Pacsi Zoli ! Jó lett. Nekem is kell egy ilyen. Azaz egy túra bicikli. Ügyes voltál! Kifáradtál?
(#) zolee1209 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Idegileg fáradtam ki... Passzolom, hogy hogyan, mivel fújják le gyárilag az ilyen cuccokat, de ennek sajnos harmatgyenge a festése, még 5 réteg lakk után is. Óvatosan szereltem, de néhol csak nekikoppintottam a váznak a szerszámot. Gyanús, hogy "hétvégi" biciklit készítettem...
(#) janikukac válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Ugyan, ne izgulj. A kulleme okes lett, a tobbi meg mindegy. ha gurul gurul, ha nem nem.
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Ha már a festék 1 komponensű, akkor legalább a lakkozást 2 komponensű lakkal kellett volna csinálni, ami védi a festést.
(#) zolee1209 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Ha értenék én ehhez ennyire... De elvileg olyan lakkal fújtam le, ami a festékhez ajánlott. Hogy hány komponensű, azt nem tudom.
(#) Ricsi89 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

A két komponensű az kikeményedik. Az autókat is ilyenekkel festik.Autófesték boltban biztos tudnának adni. Bár nem mindenhol tudják sajnos, hogy mi-micsoda. Ismerősömnek 2K javítófestéket nem tudtak fújós flakonba tölteni, másik helyen meg simán megcsinálták.
(#) zolika60 válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Szép lett. A bajúszait vágd le, mert kicsit rontja az összképet.
(#) zolee1209 válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Meg fogom borotválni. Ez volt az első ilyen tevékenykedésem bringán, nem akartam az első összerakás után levágni, mert akkor tuti, hogy nem tudtam volna jól beállítani.
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Gyárilag porfestéket "égetnek bele". Ezt házi körülmények között nem tudod leutánozni, már én is átestem ezen.
(#) szamóca hozzászólása Jún 30, 2011 /

Segítség kellene.Előadó, szám címe.
(#) zolika60 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Azért egy rendesen alapozott és lakkozott 2K-s festékkel elég jó eredményt lehet elérni. Az autókat is így festik.
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Igen, sejtettem, hogy nem "hétköznapi" spray-jel fújják le a gyárban. Mintha lenne olyan eljárás is, hogy "elektrosztatikusan" festenek, ezzel is jobb tapadás érhető el. Vagy lehet, hogy ezt az egyenletes festékréteg miatt alkalmazzák. Régebben olvastam valahol...
(#) mineral válasza szamóca hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

'90 évekre saccolom. To unlimited, Culture beat vagy valami hasonló lehet. Pontosan nem tudom. A kollégám vágja az ilyeneket majd megkérdezem.
(#) zolee1209 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Akkor legközelebb majd így készítem el a festést. :hehe:
(#) Gafly hozzászólása Jún 30, 2011 /

Macska marokkal

m2.JPG

(#) janikukac hozzászólása Jún 30, 2011 /

Basszus, minden összejött egyszerre.

Apám hozott 20kg borsót. A lépcsőn egy 1m-es kígyó volt. Gyorsan lecsapta a fejét. Közben bevitte a mi borsónkat, és szétszakadt. Közben nekem a kígyót kellet figyelnem, ami rángatódzót vércsöpögés mellet, békával a szájában.

GUSZTUSTALAN. Blőő. Rossz nap, nagyon rossz nap. :vomit: :vomit: :vomit:
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Nem lehet, hogy az a méteres kígyó csak egy erdei sikló volt? Kár volt bánta ni szegény bármilyen is volt.
Bővebben: Link
(#) mineral válasza janikukac hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Jajj az nagyon kígyó Jáááj! Vigyázz meg is csíphat. Bővebben: Link
(#) KTobi válasza mineral hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Nem ugrálnál ha lett volna már dolgod mérgeskígyóval. Ha az ember ismeri őket, akkor megtudja különböztetni, különben óvakodik mindtől.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Ne viccelődjetek, én igen is félek. :no:

Az látható. Csak nem értem miért? Rólam készült egy középiskolai osztálykiránduláson olyan kép Hogy egy körülbelül másfél méteres erdei sikló a nyakamra van tekerve és a fejét a kezemmel tartom. Ha rajta van azon a DVD-n amit a legutóbbi érettségi találkozón osztogattak a régi felvételekkel akkor este felteszem.

Hűha, bátor gyerek voltál. Én mindenféle állattól félek.
(#) zolika60 válasza KTobi hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Nagyon veszélyes lehet egy bármilyen mérges kígyó békával a szájában. :yes:

Gondolom ez azért van, mert nem ismered őket. Az én gyerekkoromban természetes volt, hogy minden körülöttünk élő állatot megismerjünk. Folyton erdőn mezőn tekeregtünk ha lehetett. No de aki csak filmen lát állatot annak ez is veszélyes. Bővebben: Link

Nyusziktól nem igazán félek. Én is nyuszi vagyok... :pirul:
(#) _ampervadasz_ válasza Gafly hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Ugyan Már!

Macska kilóra.

Na Ezt ezt nézzétek meg!
(#) _ampervadasz_ válasza janikukac hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Szia janikukac.
Idézet:
„Én is nyuszi vagyok...”

Aztán ne hogy a te nyakad is lecsapják!
(#) janikukac válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Jún 30, 2011 /

Remélem nem. . .

U.i.: Aranyosak a kiccicák' !
Következő: »»   1661 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem