Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   150 / 441
(#) szac64 hozzászólása Jún 20, 2011 /

Sziasztok,
Ha valakinek lenne M102-es trafóra takaró lemeze eladó, küldjön egy privit, vagy árulja el, hol lehet kapni, vagy készíttetni.
Köszönöm.
(#) sfx232 válasza szac64 hozzászólására (») Jún 21, 2011 /

Sziasztok!
Engem is érdekele pár db.Ha valaki tud rendelni beszállnék hozzá.
Köszönom
(#) john94 hozzászólása Jún 22, 2011 /

Hello!
Jól tudom,hogy gyógyszertárban lehet kapni fecskendőt?
Néha jól jönne 1-2 dologra,csak nem tudom,hogy hol lehet kapni.
Meg gyógyszertárban még nem mertem megkérdezni,mert még rosszat hinnének,mármint arról,hogy mihez kell...
(#) UbiLinux válasza john94 hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Nem csak mi, drótos emberek használjuk, pont a gyógyszertárban mondták, hogy tapétások is viszik a tapéta alatt rekedt légbuborékok leszívására. Egyébként mikor először kérdeztem, jópofira vettem a figurát és megkérdeztem, hogy heroint is adnak-e hozzá.
(#) john94 válasza UbiLinux hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Kössz a választ.
Ezt a heroinos dolgot nekem is el kéne játszanom
Csak nehogy legyen bennt rendőr is
(#) mesyboy válasza weend hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Szia, azért lehet olcsóbban is kapni vas-kloridot, nézd csak: http://www.soselectronic.hu/?str=371&artnum=56686
(#) interferi válasza weend hozzászólására (») Jún 22, 2011 /

Szia!
Ma voltam az Azur vegyszerboltban a vas kloridra 3600Ft/kg mondtak a nátrium-perszulfát meg 1680Ft/kg (ha jól jegyztem meg meg is lepett hogy dupla annyi az egyik a másikhoz képest)
(#) UbiLinux válasza weend hozzászólására (») Jún 23, 2011 /

Bár nekem nem kell hidrogénperoxid, tegnap direkt bementem a Podmaniczky utcai fodrászboltba, ha már előtte sátáltatom a kutyát. Azt mondta a tulaj, hogy igen, voltak gondok a harmincvalahányas töménységűvel, de jövő héten már megint lesz.
Részemről ez egy info továbbítás, megkövezni őt lehet, vitatkozni vele lehet.
(#) koczka hozzászólása Jún 23, 2011 /

Ret-en kívül hol lehet kapni Budapesten ETD29et és hozzá való csévetestet?
(#) Malfox hozzászólása Jún 24, 2011 /

Keresek orosz katonai K40Y-9-es olajpapír kondenzátort, 100 nF és 470nF-1µF értékekben, min. 200 V. (ezüst, vagy barna színű, hengeres) Üdv
(#) otto54 hozzászólása Jún 27, 2011 /

Sziasztok!
Tudom,hogy kifutott termék,de hátha mégis...UM3750 programozható "Encoder/Decoder" ?

Köszönöm: Ottó
(#) vicsys válasza otto54 hozzászólására (») Jún 27, 2011 /

(#) otto54 válasza vicsys hozzászólására (») Jún 27, 2011 /

Helló!
Köszönöm!
Hiába kerestem,csak az "Alibabán" találtam.

Üdv.
Ottó
(#) ColT hozzászólása Jún 29, 2011 /

Hello!

Tudna-e valaki nekem segíteni abban, hogy hol lehetne beszerezni 12V /2A és 5V/2A-nél erősebb 220as tápegységet?

Döglött tápos monitorhoz kéne. A 2A-es éppenhogy elbírja, hosszú távra nem jó, PC táp ronda, az eredeti táp meg szét van barmolva, javítás nem opció, mert *** drága lenne.
(#) yagi válasza ColT hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Pedig szerintem a PC tápos megoldás a legolcsóbb és legjobb, ha kinézetre nem tettszik akkor szerintem lehetne rajta változtatni.
Azért várj egy kicsit hátha valaki tud jobb megoldást.
(#) yagi hozzászólása Jún 29, 2011 /

Engem pedig az érdekelne hol lehet samwha elkókat kapni itthon, ahol többféle értékben vannak.
(#) kameleon2 hozzászólása Jún 29, 2011 /

Sziasztok!
Van egy kész panelem, amibe TDA 7050-et kellene betennem. Ez nem is lenne gond, de mindez DIP8-as tokban kellene - ami pedig sok helyen kifutó, de leginkább nincs. Tesztpanelről van szó, tehát csináltam egy SO8-DIP8 átalakítót drótokból, de nyugodtabb lennék az eredeti IC-vel. Nincs valakinek "elfekvőben"? Esetleg tudtok beszerzési forrást?
(#) kameleon2 válasza ColT hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

SZiasztok!
ITT nézted? Ha nem találnál: AKKOR ITT - ő gyárt is. Nekem is csinált még HP (anyja neve Benq) monitorhoz és LCD TV-hez - amikor még csak 110V-ost lehetett kapni. A gyártott szebb volt mint az eredeti

Bocsánat, közben a házigazdánál is találtam:
HESTORE
(#) ColT válasza kameleon2 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Ja, olyan kéne, ami a 12V és 5V egyszerre adja le Másik szempont az ár, a 2A-es 2000Ft volt, 3A-esre mondjuk max. 4 ropit szánok, mert valamit keresni is szeretnék a dög monitoron

Hja! Ha keresni is akarsz rajta, akkor mond azt a tulajnak, hogy alaplaphibás - a szervízben is ezt tennék
(#) Zozi85 hozzászólása Jún 29, 2011 /

Sziasztok,

Szeretnék segítséget kérni, a képen látható csatlakozóból keresek 2X3 pines verziót, és a hozzá tartozó lengő ellendarabot. Aki tud valamit kérem ossza meg velem

Előre is köszönöm!

DSC_0182.jpg

(#) borvendeg válasza Zozi85 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Ezt sima dupla tüskesornak nézem. Mérd meg ha 2.54mm a lábtávolsága akkor bármelyik elektronikai boltban kapsz akár tördelhető verziót is. A lengő ellendarabot én úgy szoktam csinálni, hogy megforrasztom és meleg ragasztóval kinyomom.
(#) Zozi85 válasza borvendeg hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Szia, nem ez nem sima tüskesor, ez feles lábosztású.
Ezért is nem vágtam meg a képet "méret azonosítás miatt". Pont emiatt nehéz számomra beszerezni. Már ott tartok, hogy bármilyen 6 pólusú csatira áttervezném a nyákokat, de nem fér el nagyobb
(#) interferi válasza Zozi85 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

Szia!
Ilyet pl.: Lomex vagy HR elektronika van ilyen de ellendarab csak a nyákbaforraztható szokott lenni (lengő vezetékre krimpelhetöt még a normál mérethez sem kaptam) Arra lehet frrasztani vezetéket egy kis zsugorcsöves szigeteléssel.
(#) interferi válasza Zozi85 hozzászólására (») Jún 29, 2011 /

A Lomexnél van a méret alapján az 1,27mm (csatlakozó->tüskesor->1.27mm->5*2 smd).
(#) Mybuster hozzászólása Jún 30, 2011 /

Aki Debreceni és olcsó elektronikai boltot keress menjen a
Gammába nagyon olcsó minden kék led szuperfényes 14000mcd = 100Ft/db most vettem zöld ledet szuperfényes poton 55Ft/db árban!!! Analóg Ic-k is pár száz forint körül vannak!!
(#) mraulajos hozzászólása Júl 2, 2011 /

Hali!

VERMONA 1060-erősítőre Keresek a képeken látható potméter gombokat. A tengely átm. 4-es, és féloldalt lapolt.
(#) Fényt Kibocsájtó Leddióda hozzászólása Júl 3, 2011 1 /

Sziasztok.

A kérdés az, van e lehetőség pl. ps2 billentyűzetet kapcsolni mobilhoz.
A billentyűzet már usb kompatibilis.
A mai mobilok többsége is.
Tehát gányolás nélkül összecsatlakoztatható, a kérdés az képes e a mobil kezelni valamilyen programmal a pc billentyűzetet, vagy a régi jó barátunkat, a mikrokontrollert kell közé iktatni?

Netképes mobilról van szó, amivel weblapokra kell komolyabb tartalmat írni rendszeresen olyan helyeken ahol nincs pc hozzáférés, s még mindig egyszerűbb egy összetekert silicon billentyűzetet vinni a táskában mint egy egész laptopot nem beszélve a laptop méretéről és még mindig aránylag magas áráról.
Miniatűr laptop pedig még magasabb ára mellett szintén gyatra billentyűzettel bír.
Köszi
(#) S.Roland válasza Fényt Kibocsájtó Leddióda hozzászólására (») Júl 3, 2011 /

Hello,
Nem azért de ilyen már van készen. Bluetooth-os szinte minden készülékkel tudod használni. Gondolom nem 3310 -esed van hanem okostelefon. Nézz vel a méltán híres aukciós oldalra.
Következő: »»   150 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem