Fórum témák
» Több friss téma |
Nem egészen értem, hogy a "Fényt Kibocsájtó Leddióda" címhez mi köze van a telefonhoz csatlakoztatható billentyűzetnek, de ez már tényleg nem új dolog. Már a régebbi telefonk - pl. Nokia - kaphatók voltak QWERTY keyboarddal.
sziasztok !Szerintetek meglehetne azt oldani,hogy sonyericcson mobilteló memóriakártya helyére bekötni egy usb foglalatot és abba egy pendrivot dúgni és a rajta lévő zenéket hallgatni?
Köszi de mi a neve ennek, mire keressek rá az aukciós oldalakon?
Igen androidos okostelefonról van szó.
Nem. A memóriakártya nem USB protokoll szerint kommunikál. Sőt még nem is hasonlít rá.
Bluetooth billentyűzet néven keresd. Bővebben: Link :google:
Én sem értem hogy az "efraim" címnek mi köze van bármihez is.
Szóval qwerty keyboard lenne a neve ennek a csatlakoztatható eszköznek? Mert a telefonba épített keyboard mélységesen gyatra.
Ilyesmit keresgélj: Bővebben: Link
Amúgy amelyik asztali bill Bluetooth - os azt simán tudja kezelni a telefon főleg ha Androidos nézz szét a Marketban. Iphone is tudja sőt még az egeret is
Sziasztok!
Különleges fejű csavarokat keresek pl.:Torx, imbuszkulcsos 3-as 4-es 5-ös méretben. Valamint réz lemezcsavarokat és alátáteket. Tud valaki beszerzési forrást?
Fabory. Bővebben: Link
Forrasztópákához szeretnék 4-eres szilikonos kábelt, valaki tudja hol lehet ilyet kapni?
Vékony üvegcsövet (rúd jobb lenne) olyan 1...2 mm között hol kapok Bp-en?
Szintén érdekelne átmérő 4-es műanyag pálca, lehetőleg olyan műanyagból, ami 1.merev, nem rugalmas 2.nem kezd átvezetni egy hét alatt
Üveg rudat valamelyik üvegtechnikusnál kapsz. Műanyag pálcát pedig valamelyik barkácsáruházban.
Hellosztok!
Valaki nem tudja hogy Debrecenbe kapható-e UM3561 IC???
Üdv!
Nem tudom van e ott vagy a környéken Conrad képviselet. Honlapjuk szerint lehet kapni ha jól tudom 1000 ft körüli áron.
Köszi!!!Hát nemtudom uttána nézek. Esetleg van a Hestoren UM66 az is jó igaz az csak 1 dallamot tud!
És szép midi hangja van. Ha nem találsz adj fel keresési hirdetést.
Oké köszi csak kár hogy ezeket a régi Ic-ket nemsoká már szinte nem is gyártják meg elég drágák is...
16.777216 MHz-es (= 2^24 Hz) kvarc kapható valahol? Még a neten sem láttam gyártót. PLL nem jöhet szóba, ilyen kvarc kell.
Tisztelt Uraim!
Hol kapható P20 szombaton vagy vasárnap? (Buda)pest vagy környékén? Előre is köszi.
Sziasztok!
Ti hol veszitek a hűtőbordákat? Nekem 2 darab kellene ami kb. 20-25 cm hosszú 10 cm magas! De természetesen jó lenne csak hasonlót is találni de valahogy a google most másfele terelget! Előre is köszönöm!
RET-nél elég sokféle van.
Lehet tőlük rendelni nem nagy összeg a posta.
Értem köszi szépen!
VATERA Kérdezd meg hátha van más fajta is.Bővebben: Link
Értem köszi szépen!
Néztem már vaterán de konkréten nem találtam olyat vagy hasonlót! De rákérdezek! |
Bejelentkezés
Hirdetés |