Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok,
Ha valakinek lenne M102-es trafóra takaró lemeze eladó, küldjön egy privit, vagy árulja el, hol lehet kapni, vagy készíttetni. Köszönöm.
Sziasztok!
Engem is érdekele pár db.Ha valaki tud rendelni beszállnék hozzá. Köszönom
Hello!
Jól tudom,hogy gyógyszertárban lehet kapni fecskendőt? Néha jól jönne 1-2 dologra,csak nem tudom,hogy hol lehet kapni. Meg gyógyszertárban még nem mertem megkérdezni,mert még rosszat hinnének,mármint arról,hogy mihez kell...
Nem csak mi, drótos emberek használjuk, pont a gyógyszertárban mondták, hogy tapétások is viszik a tapéta alatt rekedt légbuborékok leszívására. Egyébként mikor először kérdeztem, jópofira vettem a figurát és megkérdeztem, hogy heroint is adnak-e hozzá.
Kössz a választ.
Ezt a heroinos dolgot nekem is el kéne játszanom Csak nehogy legyen bennt rendőr is
Szia, azért lehet olcsóbban is kapni vas-kloridot, nézd csak: http://www.soselectronic.hu/?str=371&artnum=56686
Szia!
Ma voltam az Azur vegyszerboltban a vas kloridra 3600Ft/kg mondtak a nátrium-perszulfát meg 1680Ft/kg (ha jól jegyztem meg meg is lepett hogy dupla annyi az egyik a másikhoz képest)
Bár nekem nem kell hidrogénperoxid, tegnap direkt bementem a Podmaniczky utcai fodrászboltba, ha már előtte sátáltatom a kutyát. Azt mondta a tulaj, hogy igen, voltak gondok a harmincvalahányas töménységűvel, de jövő héten már megint lesz.
Részemről ez egy info továbbítás, megkövezni őt lehet, vitatkozni vele lehet.
Ret-en kívül hol lehet kapni Budapesten ETD29et és hozzá való csévetestet?
Keresek orosz katonai K40Y-9-es olajpapír kondenzátort, 100 nF és 470nF-1µF értékekben, min. 200 V. (ezüst, vagy barna színű, hengeres) Üdv
Sziasztok!
Tudom,hogy kifutott termék,de hátha mégis...UM3750 programozható "Encoder/Decoder" ? Köszönöm: Ottó
Helló!
Köszönöm! Hiába kerestem,csak az "Alibabán" találtam. Üdv. Ottó
Hello!
Tudna-e valaki nekem segíteni abban, hogy hol lehetne beszerezni 12V /2A és 5V/2A-nél erősebb 220as tápegységet? Döglött tápos monitorhoz kéne. A 2A-es éppenhogy elbírja, hosszú távra nem jó, PC táp ronda, az eredeti táp meg szét van barmolva, javítás nem opció, mert *** drága lenne.
Pedig szerintem a PC tápos megoldás a legolcsóbb és legjobb, ha kinézetre nem tettszik akkor szerintem lehetne rajta változtatni.
Azért várj egy kicsit hátha valaki tud jobb megoldást.
Engem pedig az érdekelne hol lehet samwha elkókat kapni itthon, ahol többféle értékben vannak.
Sziasztok!
Van egy kész panelem, amibe TDA 7050-et kellene betennem. Ez nem is lenne gond, de mindez DIP8-as tokban kellene - ami pedig sok helyen kifutó, de leginkább nincs. Tesztpanelről van szó, tehát csináltam egy SO8-DIP8 átalakítót drótokból, de nyugodtabb lennék az eredeti IC-vel. Nincs valakinek "elfekvőben"? Esetleg tudtok beszerzési forrást?
Bocsánat, közben a házigazdánál is találtam:
HESTORE
Ja, olyan kéne, ami a 12V és 5V egyszerre adja le Másik szempont az ár, a 2A-es 2000Ft volt, 3A-esre mondjuk max. 4 ropit szánok, mert valamit keresni is szeretnék a dög monitoron
Hja! Ha keresni is akarsz rajta, akkor mond azt a tulajnak, hogy alaplaphibás - a szervízben is ezt tennék
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni, a képen látható csatlakozóból keresek 2X3 pines verziót, és a hozzá tartozó lengő ellendarabot. Aki tud valamit kérem ossza meg velem Előre is köszönöm!
Ezt sima dupla tüskesornak nézem. Mérd meg ha 2.54mm a lábtávolsága akkor bármelyik elektronikai boltban kapsz akár tördelhető verziót is. A lengő ellendarabot én úgy szoktam csinálni, hogy megforrasztom és meleg ragasztóval kinyomom.
Szia, nem ez nem sima tüskesor, ez feles lábosztású.
Ezért is nem vágtam meg a képet "méret azonosítás miatt". Pont emiatt nehéz számomra beszerezni. Már ott tartok, hogy bármilyen 6 pólusú csatira áttervezném a nyákokat, de nem fér el nagyobb
Szia!
Ilyet pl.: Lomex vagy HR elektronika van ilyen de ellendarab csak a nyákbaforraztható szokott lenni (lengő vezetékre krimpelhetöt még a normál mérethez sem kaptam) Arra lehet frrasztani vezetéket egy kis zsugorcsöves szigeteléssel.
A Lomexnél van a méret alapján az 1,27mm (csatlakozó->tüskesor->1.27mm->5*2 smd).
Aki Debreceni és olcsó elektronikai boltot keress menjen a
Gammába nagyon olcsó minden kék led szuperfényes 14000mcd = 100Ft/db most vettem zöld ledet szuperfényes poton 55Ft/db árban!!! Analóg Ic-k is pár száz forint körül vannak!!
Hali!
VERMONA 1060-erősítőre Keresek a képeken látható potméter gombokat. A tengely átm. 4-es, és féloldalt lapolt.
Sziasztok.
A kérdés az, van e lehetőség pl. ps2 billentyűzetet kapcsolni mobilhoz. A billentyűzet már usb kompatibilis. A mai mobilok többsége is. Tehát gányolás nélkül összecsatlakoztatható, a kérdés az képes e a mobil kezelni valamilyen programmal a pc billentyűzetet, vagy a régi jó barátunkat, a mikrokontrollert kell közé iktatni? Netképes mobilról van szó, amivel weblapokra kell komolyabb tartalmat írni rendszeresen olyan helyeken ahol nincs pc hozzáférés, s még mindig egyszerűbb egy összetekert silicon billentyűzetet vinni a táskában mint egy egész laptopot nem beszélve a laptop méretéről és még mindig aránylag magas áráról. Miniatűr laptop pedig még magasabb ára mellett szintén gyatra billentyűzettel bír. Köszi
Hello,
Nem azért de ilyen már van készen. Bluetooth-os szinte minden készülékkel tudod használni. Gondolom nem 3310 -esed van hanem okostelefon. Nézz vel a méltán híres aukciós oldalra. |
Bejelentkezés
Hirdetés |