Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A fenébe, hogy 13 fok van nálunk, hajnalra 7-et mondanak!
Szétfagytunk, megáztunk, megvert a jég, Mi jöhet még? Nem akarok júliusban ilyen idő! Ilyenkor sátrazni kéne, nem fűteni!
Én most ezt hallgatom. :yes:
keresem azóta is és nem találom... jó lenne tudni merrefelé van tudsz nekem segíteni ebben ?
köszönöm üdv Mc Szerk: rossz helyen kerestem... :S elnézést....
A kereső pedig csodákra képes. Bővebben: Link
Az igaz, hogy tegnap álmos voltam. De napközben is fent voltam, akkor sem volt nagy a nyüzsgés. Ma viszont én nem értem rá eddig. Most meg kezdek álmos lenni és nem sokáig nézelődök itt.
már megtaláltam, de azért köszi legszebb hogy a viccek mókás történetek-be kezdtem kutatni... csoda hogy nem találtam???
Élőben biztos nagy hahota lenne, szóval lehet gyakorolni a találkozóra
Szép jó reggelt mindenkinek! Ma meguntam a tűzrókát a lassúsága és a fagyása miatt, ezért letöltöttem a Google Chrome-t. Szépen működik, csak annyi a baj vele, hogy a helyesírás elemzőnél nincs magyar nyelv, pedig magyar verziót töltöttem le, mit lehetne vele csinálni? Vagy valaki tud mondani egy verziószámot amiben van magyar helyesírás elemző? Előre is köszönöm.
A Chrome szépen kémkedik utánad és ugatja kifelé a "nagy testvérnek" az információkat, mit mikor hol merre hányszor nézel.
A kínaiak a "másikat" is megeszik. Olyan mesélte, aki járt Kínában, és ez nem vicc!
Pontosan. Tegnap nálunk borsónyi jég esett, azaz folyt...
Bár ilyen lenne a tél. Nem kéne füteni.
Nekem is krómom van, és be lehet állítani, hogy mennyi infót küldjön a króm a googlenak.
Beállítások/motorháztető alatt és itt az adatvédelmnél ki kell szedni a pipákat.
Biztosat ilyen ügyben csak nyílt forráskódú szoftvernél lehet ezt kijelenteni! Amennyiben nem az annyiban sosem tudhatod mi van benne. Pl a Skypot is ha jól tudom, megvásárolta, majd kémszoftverrel látta el a Microsoft, melyet pl az Amerikai kormány is támogat...Bővebben: Link
Mi is összeszedtük az udvarról egy tálba, a gyerekeknek játszani.
A tűzrókát nem szabad lefrissíteni 4-esre. maradj a 3-asnál!
Azzal semmi baj.
Szerintem már nincs 1 normánis böngésző, csak mindegyikbe van valami jó. Az összesből kéne csinálni 1-et, és akkor talán lenne valami használható
Nemtudom hogy ti hogy vagytok vele de nálam megmaradt az opera mivel eléggé kombó ergo megy a linux-os gépemen is meg a mac-en is illetve elvagyok vele win alól is.
Egy-két honlappal akad nyűgje de az nem számottevő. De ez még mindíg stabilabb mint akármelyik számomra.
Nekem is bejött az opera, de adtak ki megint valami frissítést, 11.50 azthiszem, és elég gagyi lett sajna Még a home gombot is eltűntették
Úgyis javítani fogják ennyire már ismerem őket.
Szerintetek jó ötlet alvás előtt teát inni? Mármint ugye a tea élénkítő hatással van, meg nyugtató is.. Szóval ezt most nem értem.
Az doppingol amire elalváskor nincs szükséged, ellenkezőleg. A vízre a vesédnek van szüksége. Amíg Te alszol a veséd dolgozik és kiválassza a mérgeket a szervezetedből. Ehhez vízre van szüksége.
Azt tudom hogy kell a víz, de akkor a tea mégis csak gátol az elalvásban
Maradok a víznél.
Tudja a hócipő én ha megiszom egy kétszemélyes kávéadagot akkor is úgy alszom 10perc mulva mint a huzat. Rám nincs hatással sem a kávé sem a tea így ha iszom ha nem tökmindeggy ugyanugy alszom .
Én az energiaitallal voltam így (amíg utána nem olvastam, hogy kegyetlenül roncsolja a szervezetet, azóta rájuk se nézek)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |