Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe, milyen jó fénymásoló van a tanfolyam helyszínén...
![]() Hol volt ez a képzés, illetve hogyan lehet megtalálni?
Bővebben: Link Sok helyen szerveznek, keress rá. Én a székesfehérvári helyszín közelsége miatt választottam.
Köszönöm!
Volt egy ilyen megérzésem, hogy több tízezres kategória... Ha megoldhatnám 4 napra a szállást, akkor szívesen mennék. ![]()
Magas az UV sugárzás, irány ki a szabadba NYÁK-okat levilágítani!
![]()
Nálunk is van vasalni való, csak nem panel.
![]() (épp most fotoztam egyet. ![]()
Akkor jól gondoltam. Sokszor láttam már hirdetésüket. Köszi a választ.
Csak ellenőrizgetném... :finom: :hehe:
Így van. Bár én még titkon reménykedem.
![]()
Órák óta keresek, de keleten nem rendeznek ilyen tanfolyamot. Így megrendeltem Betty Edwards két könyvét hátha sikerül elsajátítani könyvből is. Tájképet festettem már de portrét még nem .
Lehet leváltom a nicknevem. Úgy látszik kelendőbb a "bogyó zene", mint az igazi igényes disco zene.
A "bogyó zene" amikor nagyon unalmas, semmi dallam nincs benne. Néha kell olyan, de nem mindig...
Sziasztok.
Egy furcsa kérdésem lenne hozzátok. Amikor a http://www.scriptcenter.hu/ linkjére rákattintotok akkor nektek is betölti az oldalt, majd gyorsan ugrik tovább egy másik oldalra ami 2p2 forgalom lebonyolításával foglalkozik (bitbazis.net)? ![]()
Üdv!
Ha én valakinek küldök csomagot és azt szeretném ha a feladó fizetne akkor nekem Bővebben: Link az itt található táblázatban a "Címzett fizet" című rész kell? Ez pontosan mit jelent? Ha én 25 ezerért adok el valamit és szeretném ha a címzett fizetné a postát is, akkor a + költséget oda kell írnom vagy nem?
A start plus csomag tartalmazza az utánvétel szolgáltatást, erre jön a cimzett fizet dijja. Vagyis 1995 meg 830 huf. Azéer ennyi, mert visszafelé belföldi utalványként jön a pénz.
De a Start pluszhoz az van írva,hogy Garantált kézbesítési idejű csomagok alapdíjba foglalt fôbb szolgáltatásai: "Utánvétel, értéknyilvánítás 50.000 Ft-ig"
Szóval akkor csak 1995Ft-így nem?Magába foglalja az utánvétet.Vagy ha nem akkor az mit jelent? simpi: Igen élelem erre is kell. ![]()
Az utánvételnél te fizeted a feladási dijjat, ő csak azt az összeget ami az uv. lapra irsz (itt 25000huf). Cimzett fizet esetében(plusz 830huf-ért) mindent a cimzett fizet. Ezért szokták a feladási dijjat belekalkulálni az utánvétel összegébe. Olcsobb viszont rizikós, mert a feladási dijjat bukod, ha nem veszi át.
Hát igen ez tényleg rizikós így.
Bár azt mondják,hogy valamekkora bizalomnak lenni kell az eladónak. Köszönöm a segítségedet.
A könyvet én is megvettem. A tanfolyam (bár alapjaiban rá támaszkodott), mégis más volt. Olyan dolgok hangzottak el, ami a könyvben nincs benne- sajnos.
![]()
Ha valamid eltörik, mik az első panaszok? Úgy néz ki , sikerült a lábam ujját eltörni, méghozzá a nagyot, és akkor , mint a Hold, meg alig mozgathatom, meg rohadtul fáj.
![]()
Általános tünet az, hogy nem nagyon mozog. Mindenképpen menj el a baleseti sebészetre, de minimum a háziorvosodhoz!
Okés, holnap reggel kelek, és megyek. Köszi az infot !
![]()
Addig is tehetsz rá hideg paradicsom szeletet vagy vizes-ruhás borogatást. :yes:
Okés, köszi ! Anyám épp most főz, majd ellopom a zőccségeket' !
![]()
Foggadjunk, hogy egy ilyen jobb agyféltekes tanfolyamon, a bal arcodat nem tudtad volna lerajzolni!
![]() ![]()
A fene egye meg! Kaptak a gyarakak egy zacskó "Bocicukrot" (a fene tudja ma hogyan hívják) mondom már megkóstolom. Erre két részletben megzabáltam az egészet. A végén bámultam az utolsó három darabot. Hát ennyit már minek hagyjak meg? Megettem.
Most az a baj, ha megvenném nekik holnap, akkor megint megenném. Ha meg nem veszem meg, akkor kiderül, hogy megettem. Most mihez kezdjek? ![]()
Én megpróbáltam, de olyan szomorúan néztek rám a zacskóban, hogy nem eszi meg őket senki.
![]()
Jujj!!! Ez pech. Így kezdődik minden függőség... :no:
Dehogy vagyok függő! Megyek is holnap reggel veszek még két csomaggal! :finom:
Én mostanában - néhány éve - a sp@r csokis karamellára kaptam rá. Néha pár óra alatt felzabálom, máskor meg hetekig ki sem nyitom. Nyolcvan éves anyám ugyanezt bármikor max. 2 nap alatt befalja...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |