Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1667 / 3610
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Hehe, milyen jó fénymásoló van a tanfolyam helyszínén...

Hol volt ez a képzés, illetve hogyan lehet megtalálni?
(#) zolee1209 hozzászólása Júl 9, 2011 /

Tomi!
Fent van zsezsa! :hide: :szeret:
(#) vicsys válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Bővebben: Link Sok helyen szerveznek, keress rá. Én a székesfehérvári helyszín közelsége miatt választottam.
(#) zolee1209 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Köszönöm!

Volt egy ilyen megérzésem, hogy több tízezres kategória... Ha megoldhatnám 4 napra a szállást, akkor szívesen mennék.
(#) zenetom hozzászólása Júl 9, 2011 /

Magas az UV sugárzás, irány ki a szabadba NYÁK-okat levilágítani! Én vasalok...
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Nálunk is van vasalni való, csak nem panel.
(épp most fotoztam egyet. )
(#) Dániel X válasza vicsys hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Akkor jól gondoltam. Sokszor láttam már hirdetésüket. Köszi a választ.
(#) szamóca válasza zolee1209 hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Te ellenőrizgeted?
(#) zolee1209 válasza szamóca hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Csak ellenőrizgetném... :finom: :hehe:
(#) zolika60 válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Júl 9, 2011 /

Így van. Bár én még titkon reménykedem.
(#) nagy hoho válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Órák óta keresek, de keleten nem rendeznek ilyen tanfolyamot. Így megrendeltem Betty Edwards két könyvét hátha sikerül elsajátítani könyvből is. Tájképet festettem már de portrét még nem .
(#) zenetom hozzászólása Júl 10, 2011 /

Lehet leváltom a nicknevem. Úgy látszik kelendőbb a "bogyó zene", mint az igazi igényes disco zene.
A "bogyó zene" amikor nagyon unalmas, semmi dallam nincs benne. Néha kell olyan, de nem mindig...
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 10, 2011 /

Sziasztok.

Egy furcsa kérdésem lenne hozzátok.

Amikor a http://www.scriptcenter.hu/ linkjére rákattintotok akkor nektek is betölti az oldalt, majd gyorsan ugrik tovább egy másik oldalra ami 2p2 forgalom lebonyolításával foglalkozik (bitbazis.net)?
(#) Directors hozzászólása Júl 10, 2011 /

Üdv!

Ha én valakinek küldök csomagot és azt szeretném ha a feladó fizetne akkor nekem Bővebben: Link az itt található táblázatban a "Címzett fizet" című rész kell?
Ez pontosan mit jelent?
Ha én 25 ezerért adok el valamit és szeretném ha a címzett fizetné a postát is, akkor a + költséget oda kell írnom vagy nem?
(#) tiggersoft válasza Directors hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

A start plus csomag tartalmazza az utánvétel szolgáltatást, erre jön a cimzett fizet dijja. Vagyis 1995 meg 830 huf. Azéer ennyi, mert visszafelé belföldi utalványként jön a pénz.
(#) Directors válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

De a Start pluszhoz az van írva,hogy Garantált kézbesítési idejű csomagok alapdíjba foglalt fôbb szolgáltatásai: "Utánvétel, értéknyilvánítás 50.000 Ft-ig"
Szóval akkor csak 1995Ft-így nem?Magába foglalja az utánvétet.Vagy ha nem akkor az mit jelent?

simpi: Igen élelem erre is kell.
(#) tiggersoft válasza Directors hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Az utánvételnél te fizeted a feladási dijjat, ő csak azt az összeget ami az uv. lapra irsz (itt 25000huf). Cimzett fizet esetében(plusz 830huf-ért) mindent a cimzett fizet. Ezért szokták a feladási dijjat belekalkulálni az utánvétel összegébe. Olcsobb viszont rizikós, mert a feladási dijjat bukod, ha nem veszi át.
(#) Directors válasza tiggersoft hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Hát igen ez tényleg rizikós így.
Bár azt mondják,hogy valamekkora bizalomnak lenni kell az eladónak.
Köszönöm a segítségedet.
(#) vicsys válasza nagy hoho hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

A könyvet én is megvettem. A tanfolyam (bár alapjaiban rá támaszkodott), mégis más volt. Olyan dolgok hangzottak el, ami a könyvben nincs benne- sajnos.
(#) janikukac hozzászólása Júl 10, 2011 /

Ha valamid eltörik, mik az első panaszok? Úgy néz ki , sikerült a lábam ujját eltörni, méghozzá a nagyot, és akkor , mint a Hold, meg alig mozgathatom, meg rohadtul fáj.
(#) MaTe193 válasza janikukac hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Általános tünet az, hogy nem nagyon mozog. Mindenképpen menj el a baleseti sebészetre, de minimum a háziorvosodhoz!
(#) janikukac válasza MaTe193 hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Okés, holnap reggel kelek, és megyek. Köszi az infot !
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Addig is tehetsz rá hideg paradicsom szeletet vagy vizes-ruhás borogatást. :yes:
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Okés, köszi ! Anyám épp most főz, majd ellopom a zőccségeket' !
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Foggadjunk, hogy egy ilyen jobb agyféltekes tanfolyamon, a bal arcodat nem tudtad volna lerajzolni!
(#) Rober_4 hozzászólása Júl 10, 2011 /

A fene egye meg! Kaptak a gyarakak egy zacskó "Bocicukrot" (a fene tudja ma hogyan hívják) mondom már megkóstolom. Erre két részletben megzabáltam az egészet. A végén bámultam az utolsó három darabot. Hát ennyit már minek hagyjak meg? Megettem.
Most az a baj, ha megvenném nekik holnap, akkor megint megenném. Ha meg nem veszem meg, akkor kiderül, hogy megettem. Most mihez kezdjek?
(#) Rober_4 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Én megpróbáltam, de olyan szomorúan néztek rám a zacskóban, hogy nem eszi meg őket senki.
(#) SzervízMacska válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Jujj!!! Ez pech. Így kezdődik minden függőség... :no:
(#) Rober_4 válasza SzervízMacska hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Dehogy vagyok függő! Megyek is holnap reggel veszek még két csomaggal! :finom:
(#) SzervízMacska válasza Rober_4 hozzászólására (») Júl 10, 2011 /

Én mostanában - néhány éve - a sp@r csokis karamellára kaptam rá. Néha pár óra alatt felzabálom, máskor meg hetekig ki sem nyitom. Nyolcvan éves anyám ugyanezt bármikor max. 2 nap alatt befalja...
Következő: »»   1667 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem