Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hehe, milyen jó fénymásoló van a tanfolyam helyszínén...
Hol volt ez a képzés, illetve hogyan lehet megtalálni?
Bővebben: Link Sok helyen szerveznek, keress rá. Én a székesfehérvári helyszín közelsége miatt választottam.
Köszönöm!
Volt egy ilyen megérzésem, hogy több tízezres kategória... Ha megoldhatnám 4 napra a szállást, akkor szívesen mennék.
Magas az UV sugárzás, irány ki a szabadba NYÁK-okat levilágítani! Én vasalok...
Nálunk is van vasalni való, csak nem panel.
(épp most fotoztam egyet. )
Akkor jól gondoltam. Sokszor láttam már hirdetésüket. Köszi a választ.
Csak ellenőrizgetném... :finom: :hehe:
Így van. Bár én még titkon reménykedem.
Órák óta keresek, de keleten nem rendeznek ilyen tanfolyamot. Így megrendeltem Betty Edwards két könyvét hátha sikerül elsajátítani könyvből is. Tájképet festettem már de portrét még nem .
Lehet leváltom a nicknevem. Úgy látszik kelendőbb a "bogyó zene", mint az igazi igényes disco zene.
A "bogyó zene" amikor nagyon unalmas, semmi dallam nincs benne. Néha kell olyan, de nem mindig...
Sziasztok.
Egy furcsa kérdésem lenne hozzátok. Amikor a http://www.scriptcenter.hu/ linkjére rákattintotok akkor nektek is betölti az oldalt, majd gyorsan ugrik tovább egy másik oldalra ami 2p2 forgalom lebonyolításával foglalkozik (bitbazis.net)?
Üdv!
Ha én valakinek küldök csomagot és azt szeretném ha a feladó fizetne akkor nekem Bővebben: Link az itt található táblázatban a "Címzett fizet" című rész kell? Ez pontosan mit jelent? Ha én 25 ezerért adok el valamit és szeretném ha a címzett fizetné a postát is, akkor a + költséget oda kell írnom vagy nem?
A start plus csomag tartalmazza az utánvétel szolgáltatást, erre jön a cimzett fizet dijja. Vagyis 1995 meg 830 huf. Azéer ennyi, mert visszafelé belföldi utalványként jön a pénz.
De a Start pluszhoz az van írva,hogy Garantált kézbesítési idejű csomagok alapdíjba foglalt fôbb szolgáltatásai: "Utánvétel, értéknyilvánítás 50.000 Ft-ig"
Szóval akkor csak 1995Ft-így nem?Magába foglalja az utánvétet.Vagy ha nem akkor az mit jelent? simpi: Igen élelem erre is kell.
Az utánvételnél te fizeted a feladási dijjat, ő csak azt az összeget ami az uv. lapra irsz (itt 25000huf). Cimzett fizet esetében(plusz 830huf-ért) mindent a cimzett fizet. Ezért szokták a feladási dijjat belekalkulálni az utánvétel összegébe. Olcsobb viszont rizikós, mert a feladási dijjat bukod, ha nem veszi át.
Hát igen ez tényleg rizikós így.
Bár azt mondják,hogy valamekkora bizalomnak lenni kell az eladónak. Köszönöm a segítségedet.
A könyvet én is megvettem. A tanfolyam (bár alapjaiban rá támaszkodott), mégis más volt. Olyan dolgok hangzottak el, ami a könyvben nincs benne- sajnos.
Ha valamid eltörik, mik az első panaszok? Úgy néz ki , sikerült a lábam ujját eltörni, méghozzá a nagyot, és akkor , mint a Hold, meg alig mozgathatom, meg rohadtul fáj.
Általános tünet az, hogy nem nagyon mozog. Mindenképpen menj el a baleseti sebészetre, de minimum a háziorvosodhoz!
Okés, holnap reggel kelek, és megyek. Köszi az infot !
Addig is tehetsz rá hideg paradicsom szeletet vagy vizes-ruhás borogatást. :yes:
Okés, köszi ! Anyám épp most főz, majd ellopom a zőccségeket' !
Foggadjunk, hogy egy ilyen jobb agyféltekes tanfolyamon, a bal arcodat nem tudtad volna lerajzolni!
A fene egye meg! Kaptak a gyarakak egy zacskó "Bocicukrot" (a fene tudja ma hogyan hívják) mondom már megkóstolom. Erre két részletben megzabáltam az egészet. A végén bámultam az utolsó három darabot. Hát ennyit már minek hagyjak meg? Megettem.
Most az a baj, ha megvenném nekik holnap, akkor megint megenném. Ha meg nem veszem meg, akkor kiderül, hogy megettem. Most mihez kezdjek?
Én megpróbáltam, de olyan szomorúan néztek rám a zacskóban, hogy nem eszi meg őket senki.
Jujj!!! Ez pech. Így kezdődik minden függőség... :no:
Dehogy vagyok függő! Megyek is holnap reggel veszek még két csomaggal! :finom:
Én mostanában - néhány éve - a sp@r csokis karamellára kaptam rá. Néha pár óra alatt felzabálom, máskor meg hetekig ki sem nyitom. Nyolcvan éves anyám ugyanezt bármikor max. 2 nap alatt befalja...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |