Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Ha valamit igazán akar az ember, akkor megoldásokat keres, nem pedig kifogást.
A tavalyi találkozóra jöttek Miskolc mellől is, mert AKARTAK, és nem azon nyavalyogtak, hogy jaj miért nem Izébizépuszta mellett csináljuk a találkozót... Én is a semmi közepén lakom (infrastrukturális értelemben, meg egyéb értelemben is), még is feljutok Pestre vagy akárhová, mert fel szeretnék.
Öhöm cöhöm csak az a baj hogy nekem 111 km-re van pest
Van akinek meg 2-300km és mégis elmegy. Egy évben egyszer van ilyen találkozó, annyit ki lehet bírni és előre eltervezni az utazást.
Az a 110km pedig nem is sok. Bár én laknák olyan közel a fővároshoz.
Nekem csak 11-gyel kevesebb, naponta 3 közvetlen buszjárat van, amiből 2 nem jár hétvégén... Ami jár, az is este megy, pedig 100 km-re lakom Pesttől. Ezért megoldom úgy, hogy a nővéremnél alszom. Ha nagyon akarnám, innen is felmehetnék, de ahhoz hajnalban kéne kelnem. 111 km a mai világban nem akadály, nem a középkorban élünk. Avagy a környékedről nem megy valaki? ide le lehet írni, hogy itt lakom, valaki a közelemből nem jönne kocsival, és én nem férnék be? A benzinbe meg beleszállok.
Már ne haragudj de az utolsó mondatod elég nagy blődség - más hobbi csoportok gyakran rendeznek sikeres találkozót változó helyeken -- még ha nem is "Nyípilisen" de mondjuk pld.: Debrecen , Miskolc ,... Én úgy döntöttem inkább most kihagyom a találkozót , hozzáteszem a tavalyi tali nagyon tettszett !
Amikor egy börzére feljöttél, akkor hoppá ötkor vonaton ültél már, és este nyolckor értél haza. Mert fel AKARTÁL jönni. Szóval aki a Bókay-kertben jól akarja érezni magát, az jön, aki nem, az nem. Aki meg nem tud, mert nyaral, a családjával, ő sem jön.
Szervezd meg ott ahol neked jó, én azt mondom. Hogy minden évben ezen buknak ki páran, én erről nem tehetek. Tessék visszaolvasni, és dönteni.
Vagy: februárban írni a topikba: Lefoglaltam a helyszínt Miskolcon, idén Augusztusban legyen itt...
Nem hencegésként vagy ilyesmi miatt írom, hanem csak tükröt tartva; személy szerint én ha kell akkor 200-250km-eket utazok le az éjszaka közepén hajnali kettőkor(!) mondjuk Borsodba homokzsákot pakolni ha árvíz van. A saját pénzemből, a saját szabadidőmből és a saját szabadnapjaim elhasználásával. És addig pakolom míg le nem vonul az ár vagy össze nem esek. Mindezt azért hogy olyan embereken segítsek akikkel az életemben soha még csak nem is találkoztam...
Szóval el lehet jutni bárhová bármikor, csak akarni kell.
Tetszik amit írsz ill. ahogyan gondolkodsz , cselekszel .
Idézet: Miért jutottál erre a döntésre? „Én úgy döntöttem inkább most kihagyom a találkozót , hozzáteszem a tavalyi tali nagyon tettszett !”
Magánéleti dolgok (lakásfelújítás ,teljesen elcsúsztam az idővel) .
Értem, azt hitem valami gond van a társasággal
Áááá ... neeem... mint írtam nagyon jónak találtam a tavalyi találkozót . (még 10 percem van aztán keverem itthon a glett anyagot később meg irány Miskolc oszt villanyszerelés a lányomnál . Így meló mellett elég fárasztó és hosszúnak tűnik a dolog - 99% , hogy elcsúszok az idővel és nem leszek szabad augusztus 13-ra ). :gumicsirke:
És tavaly amúgy mit forrasztottatok?
Mert láttam a képeket,de nem igazán látom ki belőlük,hogy az mi. [OFF]Gondolom a forrasztókat,meg a cuccokat ott kaptátok igaz? Bocsi még egyszer,hogy ennyire nem tudok semmit,de évek óta "bebújtam a szobámba" és azóta sehol sem voltam,csak iskolában meg boltban
Tavaly egy analóg reakció idő mérőt forrasztottunk össze. Pákát hozott aki tudott, aztán helycserés támadás
Értem,köszönöm.
Most néztem a képeket,egyre jobban van kedvem kimenni.
Akkor hajrá! Mozgass meg minden követ hogy eljöhess
Még annyit tennék hozzá a Budapest szemben vidék témához, hogy az első HE Audiophil találkozó Kecskeméten volt és sikeresnek volt mondható. De a többi már Budapesten...
Kecskemétre lemenéshez összefogtunk, közös autó Budapestről, stb. Jó volt. Ami azt illeti, nekem például a Bókay kerthez is autóval kell mennem (már csak azért is mert a sok cuccot amit ingyen vihettek, meg ami a főzéshez kell fura lenne a 198-es buszon vinni ). Akkor meg már ha kiállok a garázsból majdnem mindegy hogy 10 km vagy 100. Egy biztos: Az idén Aug. 13, Bókay kert. 2012-ben tőlem lehet bárhol az országban. Lehet jelentkezni szervezőnek. Villany, folyó viz, WC legyen sok emberre (mondjuk száz fölött minimum). Szállás annak akinek kell. Aztán ne jelentsen fel a szomszéd, nem vigyenek el a rendőrök, stb... Ha van aki bevállalja jövőre szervezést, másutt, akkor OK (én megyek). Ha nem, akkor maradjon a hagyományos Augusztus 20 előtti szombat, Budapest Bókay kert (mint hagyomány)...
Ezaz!
99%-ra biztos,hogy ki fogok tudni menni. Az 1 % az csak a munka,hogy kell-e mennem És,ha megyek 90%,hogy nem egyedül megyek Idézet: Helyes, hozd a nővéreit is. „És,ha megyek 90%,hogy nem egyedül megyek”
Ennyire levágható a dolog?
Ha bátyja van,az nem jó ? [OFF]Viccnek mondtam,nehogy félreértsd!
[OFF]Mármint,hogy két "c"? Mire gondolsz?
Vic - cicc? Hajaj..... rángatom az oroszlán bajszát, akrom mondani szakállát?
Azt nem tudom, de ha cicc-cet hoz, azt lehet egy c-vel is írni...
Nem, Gergő, Te a Ciccsys bajszát rángatod.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |