Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem vagy fiatal Te még egy kicsit az almaborhoz??
Valahogy fel kell nőni... [OFF] [/sub][sub]vodka-redbull=diszkótáp, vörösbor+kóla=bambusz, ezek is jó koktélok..
Majdnem 2GB ramot elhasznál a win7-ed? Nekem a win7 ultimate 64bit a 4BG ramból 25..28%-ot használ el alapjáraton.
Ezek a mai fiatalok... Ennyiidősen (kiskorúként) beértük sörrel is. Feltéve, ha kaptunk... Diszkótáp... nemsemmi mik vannak
Jó mondjuk hozzáteszem, hogy most perpill fut egy pár program na meg ott a torrentezős progi száz valahány torrentel
Nálunk a vörösbor+kóla a "vadász" néven ismeretes.
Azt is tudni ugye hogy miért? Ha sokat iszol belőle akkor előbb-utóbb jön a róka. :yes:
Akkor nem kell csodálkozni... Engem a win7-ben a media player lepett meg. Valami iszonyítossan "eszi" a ramot. Ezért egyszerűen nem is használom. Amúgy sem jó szinte semmire.
Nálunk a Jägermeister+energiaital(Red-Bull) "repülő szarvas" névre hallgat... :vigyor5: De én azt nem tudom megmondani, hogy miért.
Köszi totti!
Dióda: Nekem nem sikerült odáig eljutni még..
Media playerben az a legjobb mikor meg akarod etetni egy olyan filmel amin van 3 hangsáv meg mondjuk 4 feliratsáv akkor ő fogja és biztos ami biztos alapon mind a 3 hangsávot és mind a 4 feliratsávot lejátsza egyszerre
Addig örülj! Az a fránya másnaposság... ez az az idő, amikor megfogadod mindig, hogy soha többet nem iszol ennyit...aztán... valahogy mégis sikerül a következő buliban : D
Remélem a videót is megnézted. Azt vétek lenne kihagynod. Régen láttam már, de most majd megszakadtam olyat nevettem rajt.
Igen.
Az elmúlt 2 nap termése... :smoke:
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Keresek egy zene számot. Csak a videoklipjét láttam. Egy csávó énekel egy szobába és mellette emberek be vannak öltözve majmoknak.
Már megvan ez lett volna az: BRUNO MARS - THE LAZY SONG
Pár perccel ezelőtt még azt sem tudtam, hogy mi az a haladó hullámú cső. De most , hogy tudom. Hát sajnálom. Egy ügyetlen mozdulat és kész a baj. Használtad is vagy csak gyűjtemény része volt?
WOW-ozol Viktor?! Naneeee. Kocka lettél?
Mivel sem mikrohullámú lánc része nem vagyok, sem műhold ezért nem használtam soha
Ugyanakkor apám öröksége meg sajnos az én ökörségem Szerintem ki fogom preparálni mint a trófeákat (azaz lakkozott falapra felirattal)...
Nővérem laborban dolgozik. Megesik, hogy eltörik ez az. Van olyan üvegműves szaki aki meg tudja ezeket csinálni. Nagyon eltörött a csöved? Lehet , hogy még azt is meglehet csinálni. Persze kérdés hogy megéri-e?
Nem, nem játszok. Életemben csak 1 játékot próbáltam ki, a Mortal Kombat 1-et. Amikor levertem Goro-t, Sub Zeroval, már nem is tettszett. Azóta nem is játszottam. A wow-ot is itt a fórumon javasolták, mint témát- a festéshez.
Azt hittem ilyen kocka lettél, csak WOW-ozol egész nap. Csak vicc.
Amúgy, hogyan tudod ilyen szépre lefesteni, a pisztoly nem szórja szét? Olyan mint a filc, csak nem ér hozzá a felülethez?
Nagyon vékony sugárban is tud fújni és ez a lényeg. Lehet szabályozni a levegőnyomást és a festék mennyiségét is.
Elkészült a teteje is...
Nagyon király !
Ez a te géped doboza lesz? |
Bejelentkezés
Hirdetés |