Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Találkozó
Sziasztok. Van egy hiba a jelentkezési lappal kapcsolatban ( HE Találkozó ). Egy nickkel többször is lehet jelentkezni...
![]()
Értem. Akkor viszem az egész "fizetést". :hide:
Macsesz, akkor szerintem nagyon akarsz jönni és ez nagyon, de nagyon dícséretes
![]() Gyalog vagy villamossal ![]()
Melyik utca az amiről legjobban megközelíthető a találkozó helyszíne kocsival? Gondolom a kert területére behajtani nem lehet. Van esetleg saját parkoló? Valamint hogyan kell kitölteni a jelentkezési lapot,ha a nejemmel együtt szeretnék menni tehát 2 fő ?
Köszönöm! Esetleg bográcsozási lehetőség van? Látom gondot okoz az üst szállítása."sajnos nekem is" Bográcsot viszont egyszerűbb lenne szállítani. Talán a nejemet rátudom szedni egy kis vaddisznó pörkölt készítésére. Igaz Ő még nem tud róla.
![]()
Akkor részemről már csak a hangulat karbantartó felajánlása maradt ?
Sziasztok
Nem tudom, hogy valaki kérdezte már a kerékpáros biztonságos parkolását? Nem szeretnék délután agyvérezést kapni a tolvajok miatt!
Köszönöm a meg nyugtató választ
Jó csapat jó emberekkel ![]()
Bár a "Megyek, ez természetes"-re voksoltam, mégsem leszek ott szombaton. A tavalyi csapat egyik fele nem jön (Vic, Eszti; bár ők lehet, hogy mégis, Vic valami csodát emlegetett), a másik fele sem biztos, én meg péntek este jövök meg nyaralásból, így ezt most előre megfontolt szándékkal kihagyom... Jó szórakozást mindenkinek!
Én meg pénteken este 7-re megyek dolgozni, lehúzok 12 órát éjszakásban, majd rögtön utána mennék Bösztörpusztára kocsival ahol kedd délutánig szolgálatban leszek szinte folyamatosan. Majd kedden onnan egyenesen megyek vissza dolgozni szintén 12 órát éjszakai műszakba.
![]() De csak azért is megoldom hogy legyen egy pár órám a Bókay-kertre. :yes: Szóval ismét azt mondom hogy aki ott akar lenni az ott is tud lenni. Idézet: „Szóval ismét azt mondom hogy aki ott akar lenni az ott is tud lenni.” Könnyen mondja akinek helyben van a buli. Nem mintha én a világ végén laknék, de azért más felpattani a bringára és letekerni a Bókay-kertbe. Eddig ott voltam mindkét találkozón, jó volt szép volt, de a mostanin még sem tudok ott lenni sajnos. Csak gondoltam közlöm, hogy mégsem megyek, ennyi.
Hasonló cipőben járok. Én sem tudom hogy megyek-e, mert minden a melóhelytől függ, és most igen labilisak a dolgok sajnos. (
Ugy latom,hogy tombola nem lesz...,pedig beszalltam volna nehany cuccal.
Beszallok nehany DCF modulal tobbekkozott...
![]()
Biztosan lesznek ertekesebb felajanlasok...,mar ami a fodijat illeti.Ki szall be meg a tombolaba...? Varjuk a felajanlasokat...
![]()
Sajnos még nem 100%, hogy tudok menni, ezért nem töltöttem ki a jelentkezési lapot. Ha megyek, akkor valószínűleg barátnőm is jön, ha nem gond
![]()
En sem tudok menni sajnos, csak 19-tol leszek odahaza
![]()
Sziasztok!
Már én is várom a találkozót, már tavaly is elakartam menni, de sajnos nem jött össze, azóta készülődök erre a találkozóra, viszont lehet, hogy szükségem lesz egy kis segítségre, abban, hogy tudok eljutni a találka színhelyére, de még azt sem tudom, merre fogok Pesten megszállni egy napra, ha netán nem találnák oda, tudna valaki segíteni egy keveset? (még írok az ügyben) Köszönöm
Nekem idén minden bizonnyal tömegközlekedést kell igénybe vennem, de sebaj. Ha BKV-val jösz akkor a 3-as (kék) metróval el kell menni Határ útig, onnan 136E busszal egészen a Baross utcáig onnan már csak sétálni kell. Legalábbis nekem ezt adták meg az útvonaltervezők. De, hogy pontosan hogyan érdemes megközelíteni a találkozó helyszínét a 136E busz megállójától az jó kérdés.
Nézegetem a képeket
Bővebben: Link ez számláló vagy mi akar lenni?
Ez egy reakcióidő mérő. Tavaly ezt kellett megépíteni a beültetőversenyen.
Kösz!
Kapcsolási rajz van?Vagy éppen nyákterv? ![]()
- Hűtőláda -> Van, Travolta
- Ki húzza el -> Frankye (van vonóhorga) - Micsodán? -> Utánfutót nem sikerült szerezni ??? - Tombola szelvény -> Nincs még, majd utána nézek (ha nem megy akkor majd nyomtatok, nehogy ebből legyen gond). - Kaja szempontból állítólag lesz üstház gázzal. Mi egyébbre lesz szükség, mit vigyünk?
Tavaly a tombola kitűzőnkben levő kártyán levő szám volt. Hogy idén is így lesz-e azt nem tudom. Szerintem vihetünk evőeszközöket ha akarunk. Én lehet, hogy viszek evőpálcikát.
![]()
Ha ki van fúrva hosszirányba, akkor sem marad hoppon...
![]()
Mit kéne csinálni akkor ha nem biztos hogy tudok menni?Kitöltsem a lapot?
Lesz olyan "csapat", akik a nagybörzéről mennek?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |