Fórum témák
» Több friss téma |
Szia !
Ez így nagyon általános amit írtál, pontosítani kellene ! Strong típus ??? Uni. tanítható táv típus ??? Csak úgy tudok segíteni. Üdv.: moele
Szia! szóval, három univerziális van a kezemben. Pár nappal ezelött vett (mediamarkt, 900 ft, somogyi féle) URC20 tipusu, kis füzettel
- egy RC univers21 --- füzet nélkül - egy Skymaster (szám nélkül, az is lehet, h nem is univerzális távirányitó, hanem egy pl. beltérinek a távirányitója) a STRONG beltéri egység (szatellit adáshoz) tipusa 4355 és 6120 elöre is köszönöm a segitségedet
Szia !
Az URC-táv. kódjai Strong 4300-6200-ig. 399,409,420,423,426,435,436,437,438,439,480. UIniv 21 - 004,009,029,048,051,081,133,178,184,203. Üdv.: moele
Hello valaki! Írjátok már meg hogy Panasonic Quintrix tv-hez milyen kódot kell beütni az univerzális távirányítóba és hogyan ? Köszi
sziasztok esp uni rc3 un2110 táv kezelések vagy melyk set gomb automatán keresem köszi
URC 22B-15 tanítható távkapcsolóhoz kéne nekem GABA tipusú tv-hez kód ha valaki tudna esetleg segíteni akkor azt megköszönném!
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy GABA nevű tévém. Elromlott a távirányítója. Vettem egy HOME URC 10-es típusú univerzális távirányítót, de nincs benne kód a tévéhez. Tudna valaki segíteni? Megpróbáltam az automatikus keresést is,de nem sikerült.
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy GABA nevű tévém. Elromlott a távirányítója. Vettem egy HOME URC 10-es típusú univerzális távirányítót, de nincs benne kód a tévéhez. Tudna valaki segíteni? Megpróbáltam az automatikus keresést is,de nem sikerült.
Velem is ugyan ez volt.
Bővebben: Link nekem ezt az oldalt ajánlották.
Szia !
Így igaz , ahogy 'koncsika03' írta ! A taníthatók egy része nem tudja a GABA tv kódjait ! Üdv.: moele
Ha az automata nem talalt kodot nem is fog menni azal a taviranyittoval. Altalaba ha az automata kikapcsolja rogton le kell alni a kikapcsolo tovabbi nyomkodasatol es a set + 1,2,3 gombok eggyutes nyomasaval kilehet olvasni a kodot.
Sziasztok!
Egy THOMSON ROC4238 számú univerzális irányitónk van.Nincs meg sajnos a leirása.Kódokat nem tudok hozzá,és a kezelésével sem vagyok tisztában. Ha megtudnátok mondani hol nézhetek utána,vagy tölthetek le hozzá leirást,nagyon megköszönném!!
Szia !
Ez egy francia fordítás, talán tudok segíteni ezzel ! Részletes használati utasítás a felhasználói útmutató. ROC 4238 1 2 4 6 8 10 12 14 3 5 7 9 11 13 15 16 18 20 17 19 21 22 24 23 Műszaki adatok Súly: XX gramm Méretek: 190 x 48 x 15 mm Ez az univerzális távvezérlő (4 in 1) kompatibilis a legtöbb TV-k, DVD-lejátszók, videomagnók, és a legtöbb digitális fényképezőgép például műholdvevő vagy kábel, DTT vevők, dekóderek ADSL, ... A távoli van programozva a gyárban, így azonnal használni a legtöbb berendezés márkák a Thomson csoport. francia nyelv észlelve-magyar fordítás Azt tanácsoljuk, hogy próbálja ki, mielőtt programozni. Ha programozás szükséges, kövesse az egyik módszer az A, B, C, D és E részletes ebben a kézikönyvben. De először fel a távoli szolgáltatás eltávolítja a védő szalagot 2 CR2032 elemmel működik. Ezek az utasítások és a külön kódok listája annak érdekében, hogy programozni a távoli jövőben. Kulcs Leírás / készenléti vagy alvó csak eszköz .. Mode gombot. Kiválasztása a készülék vezérelhető (TV, DVD, ...). Ez a gomb lehetővé teszi a programot a távoli. Azt is lehetővé teszi a hozzáférést a másodlagos funkcióit egyes berendezések. Nyomja meg a "Beállítás", majd a megfelelő gombot a kívánt funkciót. További 4: a képzés céljára perrendtartás (másolás) gombot (lásd 4. oldal). Információkat jelenít meg a kiválasztott eszközt. 5: 6: bekapcsolása teletext. Ki teletext. 7: 8: állítsa le a váltakozó oldalak (teletext). 9 Exit: Kilépés a menüből a kiválasztott eszközt. 10 (Mute): Mute a kiválasztott eszközt. 11 Menü: menü megjeleníti a kiválasztott eszköz. 12 V-os, V +: Növekedés (+) vagy fogyás (-) mennyisége a kiválasztott eszköz. 13 P +, P-: Keys Program vagy Program + -. 14 / / /: nyilak. Ezek lehetővé teszik, hogy navigálni vízszintesen és függőlegesen a menükben. OK 15: megerősítése válogatást. A lemez lejátszása (DVD) *. 16 (olvasás): 17 (gyors előre): Arra szolgál, hogy gyors előre (DVD) *. 18 (korai visszatérés): Lehetővé teszi, hogy menjen vissza (DVD) *. 19 (szünet): Lejátszás megállítása és Freeze (DVD) *. 20 (felvétel): Először a Mentés, nyomja meg a 2 gombot (DVD). 21 (stop): Leállítja a lemez (DVD) *. 22 Keys 0-9: Ezek ugyanazokat a funkciókat, mint a szám gombokat a távirányítón, és még a szokásosnál be a kódokat a készülékek. 23 -/--: lehetővé teszi bizonyos eszközök, írja be a 2 számjegyű csatorna. Először nyomja meg a gombot, majd a számgombokkal megfelelő csatorna számát. AV 24: kiválasztása külső forrás (SCART, HDMI, ...). * Gombok színű, használt kiválasztása témák, ha teletext be van kapcsolva, és a speciális funkciók függően a márka. 1: 2 Keys módok: Beállítás 3: Próbálja ki a távirányítót anélkül, hogy tervezett. Kapcsolja be a készüléket szeretne rendelni. 2. Sajtó Az eszköz típusa ellenőrzés: TV: TV, DVD: DVD-lejátszó, SAT: műholdvevő, TO: más típusú eszközzel. . Ha 3. A távirányítót a készülék vezérlő és próbálja kikapcsolni megnyomásával a fényképezőgép nem kapcsol ki, be kell programot a távoli követve az egyik módszer az A, B, C vagy D alábbiak szerint. 1 Megjegyzés 1: Kivéve a TV gombot, minden üzemmód gomb (DVD, SAT, és AUX) is programozható vezérlő eszköz más, mint ami a gombra. Ezért lehet rendelni, például a SAT módban a DVD gombot. Meg kell adnia a kódot a márka és a kívánt eszközt az alábbi módszerek egyikével felsorolt ebben a kézikönyvben. Azonban a módszer D (automatikus keresést egy kód) egyszerűsíti a feladatot. Csak írja be a kód a listában a készülék típusát (pl. 0603 egy Thomson műholdvevő), majd kezdődik a folyamat a szkennelés. A távoli és a vizsgálati az összes kódot, amíg meg nem találja, aki reagál a vevő. 2. megjegyzés: r elrendelte két repülőgép azonos típusú és azonos márkájú (2 Thomson videomagnó, műholdvevő Thomson 2, ...), győződjön meg róla előre, hogy ez a két eszköz már be van állítva választ csak a kód egy és egy másik a másik kódot (kód a-és B eszközök Thomson). Akkor program és egymás two mód gomb módszerrel D. Programozása Remote módszer - Gyors programozás egy al-1-jegyű kódot, mielőtt a programot, keresse meg az al-kódját a készülék meg szeretné rendelni. A belépő egy al-kód segítségével a távoli kipróbálni egy előre megadott listáról a kódokat. Lásd a listát mellékelt betegtájékoztató, I al-kódok. 1. Kapcsolja be a készüléket szeretne rendelni. 2. Nyomja meg és tartsa SETUP, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd marad (a fény marad egy pár másodpercig, hogy időt, hogy hajtsa végre a következő lépéseket. A villogó LED jelzi a végén rendelkezésre álló idő, aztán kimegy). 3. Nyomja meg a gombot a készülék típusát, hogy ellenőrizzék: TV: TV, DVD: DVD-lejátszó, SAT: műholdvevő, kábel, TNTbox DSL box, TO: más típusú eszközzel. 4. Bár a fény világít, írja az al-kód (pl. 1 Thomson). 5. A távirányítót, a készüléket, és próbálja meg kikapcsolni egy gomb megnyomásával egyszer. 6. Ha a készüléket meg kell rendelni ki, nyomja meg az OK gombot megjegyezni a kódot. 7. Ha a készülék nem kapcsol ki, nyomja meg a gombot többször, amíg a készülék kikapcsol. Között támogatja, időt hagyni a kulcsot a kiválasztott üzemmódot kapcsolja ki, majd kapcsolja vissza (kb. 1 másodperc). Ez lehetővé teszi, hogy figyelembe a reakció az egység. 8. Ha az egység rendelhető ki, nyomja meg az OK gombot megjegyezni a kódot. Ellenőrzés a program: A készülék elvileg kész fogadni megrendeléseket a távirányító. Ellenőrizze a működést a vizsgálat végrehajtása a 4. oldalon. Programozási módszer B 4 számjegyű kód megkezdése előtt a program, keresse meg a kódot a készülék meg szeretné rendelni. Lásd a listát mellékelt betegtájékoztató, oldal II kódokat. 1. Kapcsolja be a készüléket szeretne rendelni. 2. Nyomja meg és tartsa SETUP, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd marad (a fény marad egy pár másodpercig, hogy időt, hogy hajtsa végre a következő lépéseket. A villogó LED jelzi a végén rendelkezésre álló idő, aztán kimegy). 3. Nyomja meg a gombot a készülék típusát, hogy ellenőrizzék: TV: TV, DVD: DVD-lejátszó, SAT: műholdvevő, kábel, DTT, DSL box, TO: más típusú eszközzel. 4. Amíg a LED világít, írja be a 4 számjegyű kódot javasolt a márka a készülék ellenőrizni kell (pl. Thomson 0166). 5. A távirányítót, a készüléket, és próbálja meg kikapcsolni egy gomb megnyomásával egyszer. 2 6. Ha a készülék nem kapcsol ki, ismételje meg a 2. lépést. Ezután írja be a következő 4-jegyű kódot. Próbáld meg kikapcsolni a készüléket egy gomb megnyomásával egyszer. Ismételjük meg a műveletet azzal, hogy megpróbálja mind a 4 számjegyű kód. Ellenőrzése a program: A készülék elvileg kész fogadni megrendeléseket a távirányító. Ellenőrizze a működést a vizsgálat végrehajtása a 4. oldalon. C módszer Programozás kódkeresés Ha nincs kód fut, megtalálja a kódot anélkül, hogy azt. 1. Kapcsolja be a készüléket szeretne rendelni. 2. Nyomja meg és tartsa SETUP, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd világít. 3. Nyomja meg a gombot a készülék típusát, hogy ellenőrizzék: TV: TV, DVD: DVD-lejátszó, SAT: műholdvevő, kábel, DTT, DSL box, TO: más típusú eszközzel. 4. A távirányítót, a készüléket, és próbálja meg kikapcsolni egy gomb megnyomásával egyszer. 5. Ha a készüléket meg kell rendelni ki, nyomja meg az OK gombot megjegyezni a kódot. 6. Ha a készülék nem kapcsol ki, nyomja meg a gombot, ahányszor szükséges (akár 200-szor), amíg a készülék kikapcsol. Között támogatja, időt hagyni a kulcsot a kiválasztott üzemmódot kapcsolja ki, majd kapcsolja vissza (kb. 1 másodperc). Ez lehetővé teszi, hogy figyelembe a reakció az egység. 7. Ha az egység rendelhető ki, nyomja meg az OK gombot megjegyezni a kódot. Ellenőrzése a program A készülék elvileg kész fogadni megrendeléseket a távirányító. Ellenőrizze a működést a vizsgálat végrehajtása az 5. oldalon. Próbálja más távirányító gombokat, hogy a különböző funkciókat vezérlő a távoli. Ha úgy gondolja, az összes gomb nem aktív, ismételje meg az eljárást ebben a programozási módszert találni a kódot, amely kiterjed további funkciókat. D módszer automatikus keresése kód alapján ez a módszer, a távoli helyen teljes listája kódokat küldjön egy infravörös jel az eszköz távolról. Tegye a következőket: 1.. Győződjön meg róla, hogy a berendezés működik. Ha nem kapcsolja be kézzel. 2. Nyomja meg és tartsa SETUP, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd marad (a fény marad egy pár másodpercig, hogy időt, hogy hajtsa végre a következő lépéseket. A villogó LED jelzi a végén rendelkezésre álló idő, aztán kimegy). 3.Engedje el a SETUP gombot. 4. Nyomja meg a kívánt berendezések (pl. TV). vagy (DVD / VCR esetén). Néhány másodperc múlva 5. Nyomja meg egyszer a PROG + vagy a távirányító kezd tekeredik a teljes lista a kódokat tartalmazza a könyvtár (kb. 1 kód másodpercenként). Nyomja meg a PROG ismét a sebesség csökkentésére + teszt (1 kód 3 másodpercenként). Amint a készülék csatornát vált, azonnal nyomja meg az OK gombot a kódot, és leállítja a futó a lista. Ha nem reagál elég gyorsan, akkor visszatérhet az előző kódot megnyomásával PROG vagy-(DVD / VCR csak), ahányszor szükséges (tudod réavancer vagy nyomja meg a + vagy PROG (DVD / VCR esetén), ha túl messzire ment vissza). Ismét a készülék fogadja, nyomja meg az OK gombot a kód. E módszer - programozás Rendeljen kombinált (kombinált TV / VCR, TV / DVD, VCR / DVD, ...) szerint a családi Combo (TV / VCR, VCR / DVD,...) és a márka, akkor meg kell adjon meg egy kódot a készülékek össze a combo, vagy írja be a két kód, egy kód egy eszköz. Lásd a külön listát, hogy megtudja. 3 Mielőtt a programot, keresse meg az al-kódot vagy a kód a készülék meg szeretné rendelni (pl. televízió és videó kombó TV / VCR). Lásd a listát mellékelt betegtájékoztató, oldal aloldal kódot vagy kódokat. 1. Kapcsolja be a COMBO szeretne rendelni. 2. Nyomja meg és tartsa SETUP, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd világít. 3. Nyomja meg az első készülék vezérelhető, és kövesse a programozási módszerek A, B, C vagy D fent leírtak szerint. 4. Ha egy második kód szükséges, ismételje meg a fenti 2. és 3.. Hogyan talál egy kódot be lehet hasznos, hogy megtalálják a programozott a távoli. 1. Tartsa a SETUP gombot, amíg a megfelelő gombot az utoljára kiválasztott üzemmódban villog, majd világít. 2. Nyomja meg a gombot a készülék típusát, hogy ellenőrizzék: TV: TV, DVD: DVD-lejátszó, SAT: műholdvevő, kábel, DTT, DSL box, TO: más típusú eszközzel. 3. Nyomja meg ismét, hogy kiadja a SETUP gombot, az utolsó kiválasztott üzemmód villog 1-szer. 4. Nyomja meg a kulcsokat növekvő sorrendben (0-9), amíg a kiválasztott mód egyszer villan. 5. Az ábra, hogy villog a kiválasztott mód az első ... Üdv.: moele
És ezzel mit kell csinálni?
Lenne nekem egy távom.
Universal urc22b ennyi van rá írva papír nincs hozzá. Valami kódot kérek Panasonic tv-hez.
Szia !
A Panasonic TV kódok a következők az URC22B-távhoz: 001,003,019,037,040,106,110,111,112,114,190,212,241 Üdv.: moele
Te write-only módban vagy?
Ott van lejjebb: Idézet: „(#1041155) balog geza Válasz Vas, 23:02 Sziasztok! Egy THOMSON ROC4238 számú univerzális irányitónk van.Nincs meg sajnos a leirása.Kódokat nem tudok hozzá,”
Nem vagyok. Csak rákattintottam a kódok nevű linkre és valamit le akar velem tölteni amit nem értek. Ne haragudj nem tudok angolul.
De amit látok az nem kifejezetten kódok. Ahol a kódok vannak a pdf fájlt meg nem is engedi megnyitni.
Annyit sem tudsz angolul, hogy Download now?
Tudod, egy nagy kék négyszögletes gomb.
de igen tudok.de amikor le akarom tölteni fizetős oldalakat mutat. ráadásul nem kedvelem a vírusokat.
viszont megtaláltam köszi. rossz gombra nyomtam a másik oldalon. sajnos viszont ezen sincs az én GABA tévémhez kód. Azt hiszem ezt most megjártam.
Vagy:
http://www.remotecodelist.com/ http://www.remote-codes.com/Codes4UniversalRemotes.htm de ezek is angolok.
Sziasztok! Valaki tudna nekem abban segíteni, hogy az univerzális távirányítót hogyan tudom beüzemelni saját magam? Részletes beállítási útmutatót szeretnék kérni! És még valami: elhagytam a távirányítóhoz szükséges papírt, így nem tudom a termék kódját, viszont találtam interneten, de nem vagyok benne biztos, hogy ezek azok a kódok. (Funai Tv)
Köszönöm! Üdv: Dóri
Szia !
Szívesen segítek, ha megadod az univerzális tanítható távirányító típusát és számát . Üdv.: moele
Szia! Előre is köszönöm a segítséged!
Szóval, 2 távirányítóról lenne szó: UNIVERSAL URC22B VIVANCO UR 2 Universal Controller Köszi! Üdv: Dóri
Szia !
Az URC22B - FUNAI TV kódjai .: 016, 160, 359 Beállítás -- http://www.elektrotech.hu/pub/URC.pdf A VIVANCO UR2 - FUNAI kódjai.: 003, 027, 211, 212 VIVANCO Universal Remote Control (Multi-Brand Operation) Pr-programmed for (TV(HDTV),DVB(DVB-T/DVB-S/DVB-C) Pay TV compatible Premiere Sky etc Automatic Code Search (Code Book Supplied) MOST FREQUENTLY USED KEYS ONLY Replaces up to 2 original remotes (Original remote not required) Easy to Set-up Very easy to use Batteries not included (2xAA) Packed in Retail Packaging Üdv.: moele
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a segítséget, sikerült beállítani a távirányítót! Üdv: Dóri
Szia!
Az UNIVERSAL URC22B univerzális távirányítónak megtudnád adni a kódját? Samsung tévéhez kellene. Köszi! Üdv: Dóri
Hali.Most vettem egy ilyen távirányítót és van egy Samsung CW29m064 típusú TV-nk. Kipróbáltuk az összes kódot ami a papíron volt de van néhány gomb ami nem működik a legjobb kóddal. Esetleg valaki tudna nekem segíteni?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |