Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1694 / 3605
(#) zoly15 válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

A tetőn 2 helyen is vannak fehér foltok, azt hiszem levelek
(#) Stadi válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Sokkal inkább le velük, na én is így voltam ezzel, és elpucoltam a guanót. A második különbség az autó első sárvédőjén a króm díszcsík, eredetiben ui. hiányzik. Szerencse, hogy ezt az alkatrészt a fotóboltban is ki lehet cseréltetni, nem csak az autószerelőnél. A harmadik eltérés pedig a jobb fölső ablak fölötti lámpa, amit a faág félig eltakar. (Na, ezt nem volt egyszerű eltüntetni.)
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Apropó még nem írtad, PS?

A lámpát én is szerettem volna írni, csak közben el kellett ugranom, meg közbe fürdés + döng a zene (még most is)
(#) Stadi válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Dehogynem, ott van dőlt betűvel szedve, csak magyarul.

Mégegy különbség: az autó és a beton virágláda között az eredeti képen van egy sárga folt az aszfalton.

Amúgy a CS5 verzió újdonságát, a "Content-Aware Fill"-t használtam sokat. Rém egyszerű dolgozni vele, és bizonyos feltételek együttállása mellett egy pillanat alatt olyan eredményt ad, hogy nem is kell vele tovább pepecselni. Szinte már űrtechnológia.

Idézet:
„döng a zene (még most is)”

Honnan tudod? Lehet, hogy már csak a füled cseng.

Nem cseng, hanem erős és határozott mély hangokat hallok. No meg mellette a többi tartományt is. Vagy valami volt abba a szilvában amit ettem? Vagy csak megfertőzött valami MP5 player kór?
(#) zenetom válasza Stadi hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

CS5
Én "leragadtam" a CS3-nál. Az se rossz, főleg hogy magyarítva van
zoly15: lazításként hallgasd meg ezt Bővebben: Link
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Király vagy Tomika! Már lassan elaludtam a zenéktől, de ez beadja! Csak úgy döng
(#) Stadi hozzászólása Aug 17, 2011 /

Mivel senki nem fejtette meg, hol készült a kép, így kénytelen leszek a mezei piros pontot megtartani magamnak. Viszont elárulom: ez egy Széchenyi-kastély, na nem Istvánunké, hanem valamelyik később született rokonáé volt. Jelenleg kollégiumként üzemel. Szép nagy park illetve erdő veszi körül, kellemes hely. További képek

Ha egyszer nem tudtuk, akkor nem Van ez így
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Zolika! Be ne aludjál! Itt van még egy kis BPM: Bővebben: Link
meg még egy: Bővebben: Link.
Szerk.: utolsó hot girls (nyugi, csak a zene címe az ).

Nem is vártam, hogy csupa kastélyb*zi van itt, és ez így is van jól. Azért egy linket beteszek az állami gondnokság alatt levő műemlék kastélyokról, hátha valakinek kirándulni támad kedve.

Ez a baj a mostaniakkal hogy nem kirándulnak, mindenki otthon ül tv PC stb.. Többek között én is ezt teszem
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Ez a baj hogy csak a címe az
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Én konkrétan a kastélyokat nem nagyon szeretem, de szeretem (és szoktam is) a természetet járni, általában kerékpárral. :yes:
(#) bankimajki hozzászólása Aug 17, 2011 /

Megvettem a DSLR-emet egy Olympus-E450 személyében. Nagyon pöpec kis jószág. És nagyon kevés expóval, nagyon korrekt áron jutottam hozzá. Lehet fotózni a csajszikat. :eek2:
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 17, 2011 /

Használd egészséggel! :yes:
Idézet:
„Lehet fotózni a csajszikat”

De még mennyire hogy lehet!
(#) Gafly válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Az indexen láttátok a menyasszonyi ruhát?
(#) mineral válasza Gafly hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

A P betűsre gondolsz?
(#) Gafly válasza mineral hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Jaja...
(#) bankimajki hozzászólása Aug 18, 2011 /

Valaki írjon nekem pár tanácsot fényképezéssel kapcsolatban. (Nehezebb, mint gondoltam, annyi mindent be lehet állítani, és csak nagyjából vagyok még tisztába azzal, hogy mi mit is csinál.) Nos kellene nekem pár alap beállítás. pl. napfényben tájkép fotózáshoz, (épületek, növények)ill. amikor már csökken a fényerő pl. naplemente, vagy szürkület. Olyanokra gondolok, hogy milyen rekeszérték, milyen zárseb érzékenység....stb. (A fehéregyensúlyt sem árt piszkálni, mert eléggé túlexponáltak az eddigi képeim) Tudom hogy nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra jól fotózni, de szeretnék estig pár használható képet is lőni. (És persze nem több ezer fölös expóval.) Azt még fontos hozzátenni, hogy állvány nélkül kézből fotózok és általában keresek valami tárgyat, ami jó támasztásnak. 2 objektívem van:
első: 14-42mm 1:3,5-5,6
második:40-150 1:4-5,6
(#) mineral válasza Gafly hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Eddig csak olvastam róla de most meg is néztem. Elég Durva. 10 év múlva nézegetik majd az esküvői felvételeket. Anya mi az ott a ruhádon? Hát ÖöÖööÖ Izé. Tudod kislányom van a Porzó meg a Bibe. Na ez a Bibe.
(#) lui144 hozzászólása Aug 18, 2011 /

Tudja valaki, hogy windows 7 ultimate sp1-ről hogyan tudnék visszatérni XP-re? Mert sajnos sok programom nem fut Windows 7 alatt, nincsen driver a videókártyámhoz (csak XP-s meg Vista-s) és egyéb a laptopomban levő hardverekhez sem. Az XP telepítőt nem akarja elindítani, de még a Vista telepítőlemezét sem, ráadásul még rendszerbetöltés előttről sem. Fogalmam sincs hogy most mit tévő legyek.
(#) mrobi válasza mineral hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Én keresem de nem találom sehol.
(#) hotib válasza lui144 hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Talán ez segíthet. Én nem próbáltam, kollégám igen, dicsérni állítólag nem lehet, de talán működik nálad.
Végül is az egész meghágása...
(#) zolika60 válasza mineral hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Itt egy esküvő előtti kép is...
(#) zenetom válasza bankimajki hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Nincs "autoset", mint a szkópokon?
(#) poros válasza zolika60 hozzászólására (») Aug 18, 2011 /

Ampervadász ha ezt meglátja nem csak a cicákért, de a macskáért is oda lesz.
Következő: »»   1694 / 3605
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem