Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1705 / 3610
(#) mrobi válasza GAtesz hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Ez a fajta bizony igényli a foglalkozást. Vidd el biciklivel sétáltatni. Az majd lefárasztja.
Nekünk jugoszláv farkasölönk van. Nyáron nem nagyon kell elvinni sétáltatni mert melege van szegénynek. De viszont télen beszoktuk fogni a szánkó elé. Ha megkerülöm vele a falut (ami durván 6km) akkor másnap egész nap alszik.
(#) KTobi válasza mrobi hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Nem értem, miért van elvárva a diákoktól, hogy tudja a tanárai nevét? Mire jó? Most ez tanít, legközelebb másik. Aki éveken át tanít még megjegyzem a nevét. Volt tanárom, első órán bemutatkozott, e fene se írta fel a nevét, aztán soha többet. Sose kellett név szerint keresni. Két év után a versenyen kérték a tanár nevét, na nesze neked. Ha egyszer hallok egy nevet ne várja el senki hogy én azt meg is jegyezzem.
Középsuliban volt, hogy vezetéknévről emlegettük a tanárokat, aztán kaptunk, hogy ez nem illő. Pedig ők tehetnek róla, úgy kaptuk meg az órarendet, hogy csak a tanár vezetékneve volt felírva, esetleg a keresztneve első betűje. Részben megértett a dolog, volt tanár aki 5 különböző tantárgyat is tanított, és az órarendet készítő a tanárra bízta, mit mikor tart.
(#) mrobi válasza KTobi hozzászólására (») Szept 1, 2011 /

Mondjuk van benne valami. Nálunk sokszor van hogy ezt hozd be a tanáriba azt hozd be. És ugye bekopogok akkor kérdezik hogy kit keresek. Az osztályfőnökünk első nap mindig beírtja a tanárok nevét az ellenőrzőbe.
(#) zolika60 válasza GAtesz hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Az jó és engedelmes fajta. Ráadásul igen tanulékony. Ha foglalkoztok vele igen engedelmes kutyád lesz. Ha ketten lennének kevesebb gondod volna vele, mert elfoglalják egymást. Így unatkozik aztán kitalál minden disznóságot.
(#) szamóca hozzászólása Szept 2, 2011 /

Az utolsó koktél. Akik még emlékeznek...
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Azért arra ne vegyél mérget hogy ha ketten lennének akkor nem találnának ki disznóságokat.
(#) zolika60 válasza mrobi hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Nekem három van. Igaz elég öregek már és ezért nyugodtak is. de emlékszem még én is az első évre, amikor azt mondta az asszony, hogy vagy a kutyák mennek, vagy ő, de szerencsére mindenki maradt.
(#) mrobi válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Nekünk kettő volt. Azok tudtak dolgokat kitalálni. Volt hogy a ruhaszárítóról leszedték az összes ruhát. Édesanyám is mondta már apámnak hogy ő vagy a kutyák. De hála istennek nálunk se lett belőle nagyobb baj. A miénk is már lassan 4 éves lesz. Csak az újságot meg a levelet szokta szétszedni amikor a *** postás csak bedobja a kapun belül.
(#) zenetom hozzászólása Szept 2, 2011 /

Hogy kell egy megadott topicban egy megadott felhasználó hozzászólásait keresni?
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Szept 2, 2011 / 1

Kereső * topic:xyz user:asd
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Köszi!
(#) lui144 hozzászólása Szept 2, 2011 /

A mai nap kiderült, hogy mi döntött ágyhoz lázzal és fulladással. Ma a tüdőgondozóban azt mondták, hogy tüdőgyulladásom van. Szerintetek meddig kell ágyban maradnom?
(#) Balaa16 hozzászólása Szept 2, 2011 /

Sziasztok!
Nézzétek meg jó hangosan ezt a videót! Vigyázat! Ijesztő
Üdv! Balázs

Nem nézzük, mert ismerjük. Mivel az illesztgetős videó nem poénos, és nem hasznos, nincs itt helye, annak ellenére sem, hogy a legszebb öröm a káröröm.
(#) tiggersoft hozzászólása Szept 2, 2011 /

Jól hallottam valaki a postást emlegette? Itt vagyok...
(#) Ricsi89 válasza tiggersoft hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Hozott nekem valamit a postás bácsi?
(#) tiggersoft válasza Ricsi89 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Pár csekket, ugyhogy lessz hova tenni a pénzt.
(#) Balaa16 hozzászólása Szept 2, 2011 /

Ha ismeri mindenki, akkor nem mondtam semmit.
Idézet:
„A legszebb öröm a káröröm”
Én rólam még senki sem mondott olyat, hogy kárörvendő lennék..
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

De még ha a postaláda a kapun lenne akkor azt mondom hogy oké. De az előkerthez van kirakva a postaláda. Az előkertbe nem tud bemenni a kutya. Direkt a postások miatt lett megcsinálva. Habár nem is a postás dobja be hanem inkább a szórólapos.
(#) mandor hozzászólása Szept 2, 2011 /

Jó estét!
Na nyestünk! 2:1-re megvertük a Svédeket! (foci)
(#) janikukac válasza mandor hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Igen, igen. Én is néztem. Most örülök, bár sok volt a bénázás mind a 2 oldalon.
(#) mrobi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Ez a spamszűrő tetszik
(#) Kovidivi válasza SzAndras00 hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Még nem próbáltam, majd utána olvasok. Viszont van egy jó hír, már jó ideje nem kapok spam-et, lehet azért, mert írtam a supportnak. A fene tudja...
(#) mandor válasza janikukac hozzászólására (») Szept 2, 2011 /

Én nem néztem csak fent voltam a fészbúkon és hát azonnal tette ki mindenki a postot... Engem annyira a foci nem motivál semmire... Inkább a Downhill vagy Freeride esetleg a Freeski de az csak a hóban...
(#) janikukac válasza mandor hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Ja, értem.
(#) mrobi hozzászólása Szept 3, 2011 /

(#) szamóca válasza mrobi hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Szuszpenzió.
(#) ngexi válasza szamóca hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Kukoricadarás víz-állítólag
(#) janikukac hozzászólása Szept 3, 2011 /

Na ma mi volt a buszon? !

Kicsit késett a busz, 5-10 percet, de ez megszokás. Felültünk, már nagy volt a tömeg, de nekem még volt helyem. Ami már első nap kiszúrta a szemem, az a jelzés felragasztva a buszban, erős fekete betűkkel írva: Menet közben a sofőrhöz beszélni tilos ! (vagy valami nagyon hasonló) Hát mit csinál a sofőr? A rend nagy őrével társalog. Ennyit a nagy rendről, amit a rendőrök tartanak, meg amit a sofőrök. :bummafejbe: Útközben még 10 percet állt a busz, mert nem fértünk el az úton útjavítás miatt. Szépen 8 után értem be ma , tudniillik, ma volt tanítás, hétfői órarend szerint rövidített órákkal. Nekem hétfőn sosincs 1.-m, így ma be kellet volna érnem 8 : 10-re legkésőbb. Hát persze a suliig gyalog 15 perc. Begyalogoltam sebtiben, és beértem úgy, hogy a tanár csak fél perccel utánnam jött, mert késett valamiért.
Persze mindezt lihegve, mert rohantam , mint állat.
(#) zenetom válasza janikukac hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Fognak még ennél meglepőbb dolgok is érni szerintem a tanév folyamán!
(#) janikukac válasza zenetom hozzászólására (») Szept 3, 2011 /

Ja, de nem csak ez a tanév lesz ilyen, hanem még 3... Ma visszafelé is extra volt az út, de már nincs energiám leírni. :beka2:
Következő: »»   1705 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem