Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Ez a fajta bizony igényli a foglalkozást. Vidd el biciklivel sétáltatni. Az majd lefárasztja.
Nekünk jugoszláv farkasölönk van. Nyáron nem nagyon kell elvinni sétáltatni mert melege van szegénynek. De viszont télen beszoktuk fogni a szánkó elé. Ha megkerülöm vele a falut (ami durván 6km) akkor másnap egész nap alszik.
Nem értem, miért van elvárva a diákoktól, hogy tudja a tanárai nevét? Mire jó? Most ez tanít, legközelebb másik. Aki éveken át tanít még megjegyzem a nevét. Volt tanárom, első órán bemutatkozott, e fene se írta fel a nevét, aztán soha többet. Sose kellett név szerint keresni. Két év után a versenyen kérték a tanár nevét, na nesze neked. Ha egyszer hallok egy nevet ne várja el senki hogy én azt meg is jegyezzem.
Középsuliban volt, hogy vezetéknévről emlegettük a tanárokat, aztán kaptunk, hogy ez nem illő. Pedig ők tehetnek róla, úgy kaptuk meg az órarendet, hogy csak a tanár vezetékneve volt felírva, esetleg a keresztneve első betűje. Részben megértett a dolog, volt tanár aki 5 különböző tantárgyat is tanított, és az órarendet készítő a tanárra bízta, mit mikor tart.
Mondjuk van benne valami. Nálunk sokszor van hogy ezt hozd be a tanáriba azt hozd be. És ugye bekopogok akkor kérdezik hogy kit keresek. Az osztályfőnökünk első nap mindig beírtja a tanárok nevét az ellenőrzőbe.
Az jó és engedelmes fajta. Ráadásul igen tanulékony. Ha foglalkoztok vele igen engedelmes kutyád lesz. Ha ketten lennének kevesebb gondod volna vele, mert elfoglalják egymást. Így unatkozik aztán kitalál minden disznóságot.
Az utolsó koktél. Akik még emlékeznek...
Azért arra ne vegyél mérget hogy ha ketten lennének akkor nem találnának ki disznóságokat.
Nekem három van. Igaz elég öregek már és ezért nyugodtak is. de emlékszem még én is az első évre, amikor azt mondta az asszony, hogy vagy a kutyák mennek, vagy ő, de szerencsére mindenki maradt.
Nekünk kettő volt. Azok tudtak dolgokat kitalálni. Volt hogy a ruhaszárítóról leszedték az összes ruhát. Édesanyám is mondta már apámnak hogy ő vagy a kutyák. De hála istennek nálunk se lett belőle nagyobb baj. A miénk is már lassan 4 éves lesz. Csak az újságot meg a levelet szokta szétszedni amikor a *** postás csak bedobja a kapun belül.
Hogy kell egy megadott topicban egy megadott felhasználó hozzászólásait keresni?
A mai nap kiderült, hogy mi döntött ágyhoz lázzal és fulladással. Ma a tüdőgondozóban azt mondták, hogy tüdőgyulladásom van. Szerintetek meddig kell ágyban maradnom?
Sziasztok!
Nézzétek meg jó hangosan ezt a videót! Vigyázat! Ijesztő Üdv! Balázs Nem nézzük, mert ismerjük. Mivel az illesztgetős videó nem poénos, és nem hasznos, nincs itt helye, annak ellenére sem, hogy a legszebb öröm a káröröm.
Jól hallottam valaki a postást emlegette? Itt vagyok...
Hozott nekem valamit a postás bácsi?
Pár csekket, ugyhogy lessz hova tenni a pénzt.
Ha ismeri mindenki, akkor nem mondtam semmit.
Idézet: Én rólam még senki sem mondott olyat, hogy kárörvendő lennék.. „A legszebb öröm a káröröm”
De még ha a postaláda a kapun lenne akkor azt mondom hogy oké. De az előkerthez van kirakva a postaláda. Az előkertbe nem tud bemenni a kutya. Direkt a postások miatt lett megcsinálva. Habár nem is a postás dobja be hanem inkább a szórólapos.
Igen, igen. Én is néztem. Most örülök, bár sok volt a bénázás mind a 2 oldalon.
Még nem próbáltam, majd utána olvasok. Viszont van egy jó hír, már jó ideje nem kapok spam-et, lehet azért, mert írtam a supportnak. A fene tudja...
Én nem néztem csak fent voltam a fészbúkon és hát azonnal tette ki mindenki a postot... Engem annyira a foci nem motivál semmire... Inkább a Downhill vagy Freeride esetleg a Freeski de az csak a hóban...
Na ma mi volt a buszon? !
Kicsit késett a busz, 5-10 percet, de ez megszokás. Felültünk, már nagy volt a tömeg, de nekem még volt helyem. Ami már első nap kiszúrta a szemem, az a jelzés felragasztva a buszban, erős fekete betűkkel írva: Menet közben a sofőrhöz beszélni tilos ! (vagy valami nagyon hasonló) Hát mit csinál a sofőr? A rend nagy őrével társalog. Ennyit a nagy rendről, amit a rendőrök tartanak, meg amit a sofőrök. :bummafejbe: Útközben még 10 percet állt a busz, mert nem fértünk el az úton útjavítás miatt. Szépen 8 után értem be ma , tudniillik, ma volt tanítás, hétfői órarend szerint rövidített órákkal. Nekem hétfőn sosincs 1.-m, így ma be kellet volna érnem 8 : 10-re legkésőbb. Hát persze a suliig gyalog 15 perc. Begyalogoltam sebtiben, és beértem úgy, hogy a tanár csak fél perccel utánnam jött, mert késett valamiért. Persze mindezt lihegve, mert rohantam , mint állat.
Fognak még ennél meglepőbb dolgok is érni szerintem a tanév folyamán!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |