Fórum témák
» Több friss téma |
Sikerült kikötni az inditásgátlót bekötöttem az új riasztót de az a baj hogy minden ajtót nyit zár kivéve az enyémet azt van hogy csak ötödikre zárja mi lehet a baj tud valaki valami jót mondani nekem???
A bal elsőnél rossz a motor, és esetleges a működése, vagy meg van törve az ajtóátvezetésnél a kábel és vagy érintkezik vagy nem...
Ha esetleg levegős lenne a kp zárad, akkor vagy a zár rossz, vagy ereszti a levegőt annál az ajtónál... Üdv Inhouse
Helló létszi segitsen valaki nagyon fontos lenne!!
Még csak hasonlóról sem hallottam soha, valószínű, hogy a többiek sem, azért nem írnak, ha sürgős, ha nem...
Üdv Inhouse
köszi a gyors választ ez ideji gyártmány talán valami kinai aszthiszem hátha ismeri valaki jolenne!!kösz.
És nem kaptál hozzá semmilyen rajzot?
sajna nem mert egy haverom adta és ö elrakta valahová és nem találja amugy vadi uj a riasztó még nem volt beszerelve!!
Akkor legalább tegyél be képet a csatlakozó(k)ról, kb. egy kaptafára készülnek ezek a kínai remekek, a lényegesebbeket talán szín szerint meg tudjuk tippelni, a többi meg már utána mérhető.
oké késöbb teszek mert kávézobol netezem
bocsi csak még most jutottam géphez itt vannak a képek remélem ez segit! köszi elöre is
Az kb. bizonyos hogy a biztosítékos piros az állandó plusz, a biztosítékos fehér gyújtás plusz, a fekete test.
Ha ezeket bekötötted, már a távirányítóval működnie kell, és egy próbalámpával viszonylag könnyen kimérhetőek a többiek.
A vastag kék és zöld valószínű, hogy a gyújtástiltás.
Az egybekötegelt vezetékek valószínű, hogy funkció szerint csoportosítva vannak. Pl. a kék és barna esetleg a kp zár vezárlő kimenet is lehet, bár mostanában elterjedtebb a 6 vezetékes, bárhogy köthető megoldás, de ez kicsi doboz, lehet, hogy spóroltak. Végülis régebben is volt olyan riasztó, ahol tranzisztorok kapcsolták a kimenetet, sőt úgy, hogy felváltva plusz és test volt kapcsolva... A külön kis doboz valószínű, hogy rezgésérzékelő, nincs vele gond, külön csatlakozója van. A felfelé menő fekete az antenna, nehogy leblankold! A narancs még érdekes lehet, a táprésszel egybe rakták...de mi lehet? A további ki és bemeneteket már nehéz lesz megállapítani melyik micsoda, és akkor a beállításokról, programozásról még nem is beszéltünk... Kellene még lennie sziréna kimenetnek, ajtókapcsoló lehet + és - bemenetű, csomagtatónak külön, esetleg csomagtartó nyitás lehetőség, féklámpa bemenet... Csinálj légyszíves képet az aljáról, ahol az adattáblája van! Üdv Inhouse
Helló bocs h csak most írok néztem az alját és nincs rajta semmi adattábla saja!! ilyenkor mi van??
Honnan vetted a pontos nevét? Valahol csak van egy gépelt szöveg?
Üdv Inhouse
helló a dobozzárol vettem mart az megvan!!
Akkor rakj fel arról egy képet...
Üdv Inhouse
Sziasztok.
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a minap egy Spy LC112 típusú riasztó került beszerelésre egy Ford Mondeoba. Minden tökéletesen működik rajta, egy dolog kivételével, beélesített módban menetrend szerint 30 perc elteltével beriaszt, de a kijelzőjén nem mutatja, hogy milyen okból . Valakinek tapasztalata, ötlete, ilyen okból kifolyólag?
Sziasztok!
kb fél éve vettem egy Thunder CA-107 típusú riasztót amit ez a fórum segítségével sikerült is bekötni, de most történt egy kis baj: hiába nyomok akármit a távirányítón nem akar se nyitni se bezárni semmit sem csinál. Elem jó (kimértem) A riasztó vez egység "jó" mivel minden funkciója működik, kulcsal lehet zárni nyitni kp motorok működek, szervíz funkciót lehet kapcsolni(bár nem tuom mire jó), kulcs újra programozást be lehet kapcsolni bár nem érzékel a távirányítóra. MIT TEGYEK? (A távirányító belsejében nem lehet semmi különlegeset látni nincs szétfolyva semmi meg semmi meghibásodásra nincs felületi jel) Előre is köszi!
Egy távirányító van hozzá? Ha van másik, azzal sem megy?
Üdv Inhouse
Igen van de annak már a visszajelzö led sem világít(a fiam játszott vele lehet azért), de amúgy próbáltam azzal is és semmi. Ki lehet ezt mérni valahogy hogy ad jelet a távir. vagy nem tudja fogadni a vez.egység?!
A távirányító az jó, vannak fekete-fehér csíkok. Vez egységre ötlet?
Szevasztok!
Remélem tud valaki segíteni. Most vásároltam egy 97 es B Corsát. Van benne riasztó és központi zár is. A központi már működik tökéletesen kulcsal. A riasztóval viszont nem boldogulok. Riasztani riaszt ha a kulcsal aktiválom. A gond az, hogy nem tudom a távirányítóval hatástalanítani. Egyáltalán nem reagál a távirányítóra. A távirányítóban már cseréltem elemet és le ellenőriztem a TV-és módszerrel és jó. A riasztó GEMINI 6102-es. Ha valakinek lenne róla bekötési rajza vagy ötlete meg köszönném. Teszek fel képet a riasztóról és a távirányítóról.
Sziasztok!
Ma lettem kés za riasztó bekötésével, van egy teli piros szinű vezeték, aminek power window a jele és egy (-) jel van a bekötési rajzon. az autom gyári komfort elektronikás, ha az egyik szál vezetéket letestelem, automatice felhuzza mind a 4 ablakot. hogy tudnám összehozni ezt a riasztoval ? rákötöttem a power window kimenetet erre a szálra, de semmi... köszönöm és üdv.
Mindenki tudja, milyen riasztó ez, csak én nem? Van bekötési rajza, leírása? Mit ír erről a szálról?
Üdv Inhouse
Ennyit irnak csak róla a használati utmutatóban:
POWER WINDOW If the car is installed with a power window, this system will auto close the windows 3seconds after being armed. It needs 25 seconds to close all the windows. In this period, the shock sensor fails. Without a power window, the shock sensor works 3 second after this system is armed. Ennyi van ösz vissz. kapcs rajzot nem tudom most beszkennelni, de azon sincs semmi más, csak a csatlakozo felé van irva: 'Red(-)Power Window' és egyetlen piros szál vezeték. a riasztó: Huatai HT-900D az auto egy Opel Vectra 2000 1990évjárat. gyári 4 komfort el. ablakkal. egy barna fekete vezetéket letestelek, gyujtás nélkül, felhuzza sorban a 4 ablakot, ez a szál megy a vezető oldali ajtó kulcshoz is egy mikrokapcsolóval. üdv. Z
Annyit ír, hogy a beriasztás után 3 másodperccel indítja az ablakfelhúzást és 25 másodpercig tartja. Amíg megy az ablakfelhúzás, nem aktív a rezgésérzékelő. De, hogy mit ad ki ezen a piros vezetéken...azt nem. Mérd meg! Ha pluszt ad, akkor kell egy relé, amit behuzatsz vele, az meg kapcsolja a testet az ablakoknak.
Üdv Inhouse |
Bejelentkezés
Hirdetés |