Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Hol tudok venni 2mm-es ezüstözött rézdrótot? Csak 1 méter kellene.
Ez nem megoldás?Bővebben: Link
Sziasztok! Genius HS-03 U fejhallgató Merry gyártmányú rezgetője tönkre ment. Hol lehetne beszerezni?
Ezt picit kifejtenéd: mit rezget ez, és főleg minek? Ez egy hangszóró, vagy egy vibra-motor, mint a telefoné?
Egy rugós felfüggesztésű, 200Ft-os nagyságú fém korong van benne, mágneses maggal. A házhoz rögzített önhordó tekercs mozgatja. (PC játéknál életre kelti a mély effekteket, nagyon hatásos )
Akkor ez egy spec. ehhez gyártott izé; szinte semmi esélyed rá, hogy megkapod!
Féltem, hogy ezt a választ kapom. Ami a guglitól és tőlem telik az meg volt. Azért köszönet a válaszért.
Esetleg, mivel mégiscsak neve van (Genius), próbáld meg a márkaszervizt, ha létezik egyáltalán.
Egy telefont megérne . . .
SZia!
Drágán: Bővebben: Link
Köszönjük mi is az infót. Egyébként nem is olyan vészes az ára ennek (ha sokat veszel, 5 csomag összesen kevesebbe kerül mint 3, aztán majd akár itt a fórumtársaknak árulhatod)
ÜdV * !
nemrég írtam csak nem válaszolt senki a kérdésemre (tudom rosszul tettem fel!) 1 F-os kondit szeretnék vásárolni újjonan vagy használtan , ebben szeretném segítségeteket kérni, gondolom ti tudtok olcsóbb helyeket meg ha használt akkor eleve olcsóbb Előre is köszi
Quad 405 egységcsomag még hol kapható Urbánon kívül?
köszi!
Esetleg használt vkinek? vagy hol érdemesebb ezt megkérdezni??
Had ne én írjam már be a gugliba hogy használt 1F-os kondi. Ott a vatera express stb oldal és a keresőik. 2-3 ezerért nem fogja odaadni senki, az olcsók meg 9 körül kezdődnek. Ezeknek ennyi az áruk.
Sziasztok!
Szükségem lenne 2db Somogyi féle SBX-1010 hangszóróra, de csak a régebbi sárga színű jöhet szóba. Több boltnál is érdeklődtem, esetleg van-e nekik elfekvő készletben, de mindenhol csak az újabb fekete kevláros kapható. Előre is köszi!
1F-os kondi netto 380ft a lomexnél.
Ez tök jó ár, csak az 5,5V szerintem kevés lesz neki. (bár erről nem nyilatkozott, hogy milyen feszültségre kell)
Itt nézted?
Bővebben: Link
Hali! ha olvastad a ***
* De bizony nem szabad ! Van privát fiókotok .
Igen, és amelyik bolt eddig válaszolt, ott a BK-tipus (fekete) van csak.
Van ötletetek hogy hol lehet kapni világító tasztatúrát? Kocsiba kellene immobilizernek.
Média Markt SpeedLink egy 10-es. Avval írok.
10000Ft nagyon sok érte, ráadásul azon más elrendezésben vannak a gombok és feltételezem USB-s nem pedig egyszerű mátrixos a kivezetése.
Gondolom neki csak egy egyszerű 3X4-es számbillentyűzet kellene, ami világít, így este is be tudja ütni a számkódot. Te pedig rendes billentyűzetet akarsz neki ajánlani.
Sziasztok! Egy olyan kérdésem van, hogy ilyet Budapesten lehet-e kapni valahol újonan? Mert szükségem lenne egy ilyenre, csak ha lehet, akkor újat vennék inkább! Előre is köszönöm a segítséget!
Szia! Bármelyik villamossági boltban. De ugye szakember fogja felszerelni?
Ja, akkor Ő Number Key Pad-ot keres világítósba. Értem.
Azt biztonságtechnikai üzletekben érdemes kérdezgetni.
Ez
|
Bejelentkezés
Hirdetés |