Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm a válaszokat. Hoztak egy Signal 402-es rádiót, hogy javítsam meg. Akkor tűnt csak fel , hogy mindennek 402 a típusa. mondom ennyire fantáziátlanok lettek volt az orosz mérnökök? A leírtak alapján így már érthető.
Sziasztok! Ma sikerült végre kézhez kapnom a "V" kategóriás jogsimat, így holnap reggel 4.30-tól már 3-as villamost vezetek. Kérlek, óvatosan közlekedjetek a környékben, hadd legyen nyugodt első napja a tanulatlan tanulóvezetőnek! Előre is köszönöm!
Üdv.: Macsek
Ha bliccelek, elbujtatsz?
Azért nem kelek olyan korán. Majd írd meg ha később kezdesz és csinálok ramazurit.Mint köbzoli. Egyébként gratulálok.
Lekapcsoljuk a villanyt, oszt vihogva szaladunk a parkoló kocsik mögé...?
Macsek! Gratula! Aztán toljad neki, ami a csövön kifér!
Barátom apját állítólag megállíták amikor éjjel csattogott a remízbe meló után.
Kérdezték: - Mennyivel ment maga?? - Hat légkör.. - ??? - Jöjjön, nézze meg, egy óram van, az hat légkört mutat
Sziasztok!
Van egy eladó cuccom és valaki érdeklődött, hogy üdülési csekkre cserélem-e. Nos szeretném tudni, hogy mit is lehet ezzel kezdeni, illetve, hogy én úgy olvastam, hogy elvileg ezt nem lehet átruházni. Akkor hogy is van ez? Nem foglalkoztam sosem ilyennel, ezért szeretném megtudni, hogy ha elcserélem, akkor azt felhasználhatom-e én.
Akkor hagyom a fenébe. Nem is értem miért kérdezik akkor meg.
Kösz a gratulációkat! Én már csak hallottam a Váci úti villamosokról, főleg az 55-ösről. Mivel Kispest külső peremén nőttem fel, nekem akkoriban a Nagyvárad tér is nagyon "messze" volt. Előttünk ugyanilyen vilinger járt, az 51-es... Az ócskapiactól Pestimre, Vörösfény utcáig. Akkor még meg sem fordult a fejemben, hogy egyszer villamost fogok vezetni... Ramazuri volt Nélkületek is, de az áramszünet elmaradt. Lehet, hogy holnapra tartogatják.
Ha meglesz az 5000. hozzászólásom (ez a 4992.) akkor kapok valami warn szerűséget? :hide:
Szerk.: tud gitározni: Bővebben: Link
Hello! Azt szeretné megkérdezni tőletek, hogy nem tudjátok, hogy mi is a neve annak a kis programnak, amiben kódokkal rajzolunk, egy kis teknőssel?
A neve Comenius Logo
Köszönöm szépen. Rajzolni nagyon jól tudok benne, de elvileg mozgó képeket és kis játékokat is lehet készíteni vele. Amúgy az icon készítőjére van szükségem.
Nézi valaki a zuhanó műholdat?
Valaki biztosan, én csak reggel, ha a kertbe.
Na most ez a műhold merről jön? Keletről, vagy nyugatról? Térképen csak az látszik, hogy a térséget kelet-nyugati irányban szeli át, de az irány nem. Én keleti irányban alacsonyan látok egy sárgás pontot, ott már csillagok sincsenek, semmi más, csak ez a fényes pont. Lehet, hogy az lenne az?
Na felesleges volt a negyedóra fázás.
Nyugat felől jön.
mrobi: tetszik ez az oldal, valószínűleg gyakran fogom most este nézegetni.
Én is rajta lógok. Meg szerintem még vannak egy páran rajtam kívül.
Reménykedjünk, hogy lehet majd látni. Én jól felöltözök, és majd kimegyek a kertbe 2 óra előtt pár perccel.
Vagyis attól függ hogy a weboldal mit mutat...
Ebben a pillanatban lett meg egy,... már csak kettő van hátra.
Köszi, hogy ide linkelted a filmet.
Nagyon jó film! Mindenkinek látnia kellene!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |