Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   133 / 147
(#) nikc válasza hbfj hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

hbfj-nek igaza van!
De jól néznétek ki hárman a képen.
Te, a gömb, és az ótó, a gyors ótó....
bocsi, nem tudtam kihagyni!
(#) nikc válasza lorddante hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Vazzeg, azért csak piszkálja a csőrömet, nekem is az ötleted. De jó lenne egy mérést csinálni....... Üdv.
(#) lorddante hozzászólása Aug 31, 2011 /

Én sík vagyok ehhez nem véletlen kérdeztem (nem gyors az ótó de nem szeretek fizetni )
(#) hbfj válasza nikc hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Nos, szivesen megmérlek,de csak akkor ha a lakhelyedtöl az autóval már eleve úgy jössz hozzám,hogy 3 ilyen plazmagömb van a verda orrára rögzitve
(#) lorddante válasza hbfj hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Amikor még azt hittem hogy jó ötlet akkor úgy gondoltam hogy a ködlámpába kellene belevezetni a delejt...
(#) nikc válasza lorddante hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Örülök neki, hogy értitek a viccet! Sajnos amit meg kellene oldanunk az véresen komoly...., vagy legalábbis drága a vonzata. Az én ótóm se gyors, valszeg még 160-ról se kapok soha fényképet, ezért az igazi veszélyt a relatív gyorshajtás jelenti, gondolom sokunk számára, pl. ha elnézek egy 20, 30km/h táblát. Az ilyet meg közelről örökítik meg, s kütyü legyen a talpán amelyik meg tud védeni. Hiszem, hogy házilag is meglehet oldani sok mindent, de a "hitelesítési procedúra" mivel sokszor lenne rá szükség, a fejlesztés során, elveszi az ember kedvét.
(#) hbfj válasza nikc hozzászólására (») Aug 31, 2011 /

Ha elnezel egy tablat,az nem relativ gyorshajtas. A vedelem megoldhato,azok a muszerek,amik magyarorszagon jelenleg forgalomban vannak es kepesek megmerni tavolodo autot kozelrol abszolut kijatszhatoak. Igaz meg kell fizetni az arat,de mukodo megoldasok vannak,tobb komoly vedelemmel rendelkezo autot is meregettem mar ,zomeben sikeresen lepattintotta magarol a lezert

Tesztelesben szivesen segitek barkinek .
(#) levaitamas hozzászólása Szept 16, 2011 /

Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni egy Kiyo ProPark2-vel kapcsolatban. Az a probléma, hogy bekapcsolást követően azonnal riasztani kezd. Akkor is ha csak egy fej van csatlakoztatva. A kábelek nem feszülnek, nem sérültek, a csatlakozók tiszták. Mi okozhat ilyen problémát?
(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Pl. beázás . Kigyó szeret beázni előszeretettel.
(#) levaitamas válasza hbfj hozzászólására (») Szept 16, 2011 /

Köszönöm a válaszodat, de ez teljesen új, vizet nem látott. A kábel hosszabbítására feltétlen meg kell hozzá venni a gyári hosszabbító kábelt, vagy egy sima 3,5mm-es jack dugóból illetve aljzatból lehet neki csinálni is?
(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Szerintem simán jó a homemade hosszabbito ,de ha már a fejek bedugása után nyavajog,akkor nem biztos,hogy autóra tenném a helyedben
(#) levaitamas válasza hbfj hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Kicserélték az egészet, de azért mondták hogy ilyen hibával még nem találkoztak. Közben megpróbálkoztam a homemade megoldással és semmilyen hibát nem tapasztalok. Az a lézertestert ami megtalálható a fórumon érdemes megépíteni?
(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

Erdemes bizony. Okos kis cucc
(#) bobesz válasza hbfj hozzászólására (») Szept 17, 2011 /

szevasz.te tesztelted a hmj blokiját?lti ultralyt-od van?
(#) hbfj válasza bobesz hozzászólására (») Szept 18, 2011 /

Laser atlanta speedlaser 2. van. 238,4/68 pps ,de igen,teszteltem en is.
(#) levaitamas válasza hbfj hozzászólására (») Szept 18, 2011 /

Azt vettem észre az új szettnél, hogy az egyik fej jack csatlakozójának a törésgátló részét mozgatva beriaszt. Talán érdemes lenne lecserélni azt a csatlakozót. Véletlenül nem tudod a jack kiosztását? Gondolom van egy táp pozitív egy GND és egy jel vezeték.
(#) hbfj hozzászólása Szept 18, 2011 /

Sajnos fogalmam sincs . A KIYO-nál minden a fejben van ,igy +12V , GND és egy riasztás vezeték van -ahogy irtad . Vágj le egy darabot a madzagból és méregesd ki-jobb tippem nincs.
(#) bobesz válasza hbfj hozzászólására (») Szept 18, 2011 /

tapasztalatod a blokival kapcsolatba.mérési szemszögből nézve?
(#) levaitamas válasza hbfj hozzászólására (») Szept 18, 2011 /

Szerinted analóg kommunikációja van? Nem hinném hogy ennél a kategóriánál valami bonyolult digitális kommunikáció lenne. Riasztáskor a jel vezetéken tápot adhat vissza esetleg GND-t?
(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 18, 2011 /

Az első két port szinkronizálva van ,tehát valami digitális kommunikációt feltételezek.
(#) levaitamas hozzászólása Szept 22, 2011 /

Tudom, hogy ez nem a pic égetős fórum, de valamiért nem tudom a teszter programját beégetni a pic-be. 16F628A típusút vettem, de a programozómban csak 16F628-as típus van. Mellékletként, felteszem amit kiír hibának.

pichiba.JPG

(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 22, 2011 /

Egyrészt az icprog 1.06b már biztosan tudja a 16f628a-t is (töltsd le,igyenes) ,másrészt pedig igy is meg kellett volna irni - valami begasz lehet a programozóddal.
(#) levaitamas válasza hbfj hozzászólására (») Szept 22, 2011 /

Megpróbálom egy másik icprog-gal.

Megnéztem egy 16F84A-t simán programoz, más hex-el, de a teszterét nem tudja beletölteni. Gondolom akkor a programozóm az jó. Elképzelhető, hogy maga a pic a rossz?

Nem tudom mi a fene baja lehet, smd pic-el próbálkozom. A megfelelő lábaira forrasztottam UTP vezetéket és azt nyomtam bele az égetőn lévő foglalatba. 4,5,12,13,14-es láb van használva. Megpróbálom majd egy DIP tokozásúval is mert a 16F84A is DIP-es, de nem hinném hogy ez a baja. Azért köszönöm hogy próbálsz segíteni!
(#) Reggie válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 23, 2011 / 1

Az UTP nem feltetlen jo otlet, mivel a sodras miatt (egy viszonylag rossz csatolasu) trafo alakul ki az egy parba tartozo vezetekek kozott. Probald meg sima vezetekkel.
(#) levaitamas válasza Reggie hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

20cm-es darabról van szó, de valóban össze vannak sodorva. Megpróbálom szétsodort állapotában. Csodálkozom rajta , mert vicsys ledes óráját is 16F628A hajtsa és azt gond nélkül be tudtam égetni, de ebbe a pic-be az óra programja se "megy" bele. Ezért állok értetlenül a probléma előtt.
(#) levaitamas válasza Reggie hozzászólására (») Szept 23, 2011 /

Hurrá! Köszönöm a tippet, sikerült beégetni. Szét kellett a vezetékeket csavargatni és gond nélkül elsőre sikeres égetést írt ki a program. Remélem fog működni a teszter, vicsys nyákját fogom elkészíteni. De nem utolsó sorban hbfj-nek is köszönet!!!
(#) levaitamas hozzászólása Szept 23, 2011 /

Összeraktam a tesztert és elsőre gond nélkül indult és szépen reagálnak rá a blokkolók is. Köszönet a nyák tervért VICSYSNEK, HMJ-nek a programért és az áramkörért, HBFJ-nek és REGGIE-nek pedig a segítségért! :kalap:
(#) hbfj válasza levaitamas hozzászólására (») Szept 24, 2011 /

Javaslom a képen látható adaptert, kb 13 dolcsi postával, piszok nagy segitség bir lenni .

fénykép.JPG

Következő: »»   133 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem