Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Heh ez jó. Olyan mint mikor megsérül egy súlyemelő és már ott is vannak a kis ferdeszeműek és tartsák a palástot.
Jaj. Ezt jól elírtam. Látszik hogy tönkretesz a suli nameg a magyar tanárom.
Az ilyen tanártól ne tanulj. :csodalk:
Azon vagyok. Inkább itthon tanulok amit lehet és magamtól nem a tanártól aki cseszik az egészre.
A horgász léket fúr a jégen. Egyszer csak vakító fény önti el és egy mély hang
azt mondja: - Ott nincs hal! - Te szólítasz, Uram? - Nem, én a jégpálya gondnoka vagyok.
Az új generáció: Bővebben: Link
Sajnos ez egyre inkább igaz lesz. Lassan már a se****et sem tudják kitörölni iPAD vagy iPhone nélkül. Bezzeg a régi szép időkben
Az IPAD-os fenéktörlésről jutott eszembe->
Két rendőr beszélget: - Képzeld tegnap vett az asszony egy wckefét... - Na, és milyen? - Hát a wcpapír jobb volt...
Igen, ez hasonló. [OFF]Bár a wc papír és a wc kefe külön írandó. :yes:
Egy fogalom egybeírjuk... Bocs vécépapírt akartam írni amúgy igaz, köszi.
Persze lehetne bővíteni:
- Megvárni míg bemelegszenek a csövek - PIC nélkül áramkört tervezni - Alkatrész vásárlás miatt kék útlevéllel nyugatra (vagy legalább NDK-ba) utazni - Quad 405-öt építeni - Az otthon megsavanyodott tejet kidobni/túrót készíteni belőle - Cseresznyét eszegetni a faágon ülve - KISZ táborban barátnőzni - Pákahegyet megreszelni
Sziasztok
nem birtam ki egy foto a laptopmosásoshoz hasollo ez pedig motortekercs mosás én fotoztam le
- Tévé csatornaváltó gombját tekerni...
- Tévéhez UHF adaptert csatlakoztatni (UE-100)... - Floppylemez oldalát lyukasztóval kivágni, hogy kétoldalas legyen... - Autó benzintankjában mérőpálcával benzinszintet mérni és utána átváltani a csapot tartalékra... etc
"- Tévé csatornaváltó gombját tekerni..." Piros pálcikával.
- Kézi szivatóval rendelkező autót indítani,
- Önindítót az ülések között levő karral bekapcsolni (Fiat 126P) - Csíkos képrenyő hátteret nézni és furcsa zenét hallgatni, míg a számítógép a magnóról tölti be a programot, - Analóg számítógép (diff. egyenletrendszer megoldására), - Lyukszalagon programot javítani kézi lyukasztóval, - Lyukkártyára lyukasztott programot sorbarakni leejtés után, - Furdancs, amerikáner, - Fatipli...
Az egész szobán átmenni azért hogy csatornát válts.
Olyanokat írtok, amiről vagy sosem hallottam, vagy még ma is aktívan használom/körülöttem van.
Ebből arra következtetek, hogy öreg vagyok és szegény
Este lefekvés előtt az órákat felhúzni.
Azt a lehetőséget se zárd ki, hogy túl fiatal vagy! Ebből kifolyólag nem ismerheted a roppánt gyalut, lőcsöt és a tengelyvégszeget, amelyiket egy szerencsétlen pillanatában az ördög az ujjával kellett helyettesítenie.
-Gumira tenni a sallert és nem a gyereknek adni egyet...
-Szódáskocsi után szaladni üres üvegekkel és közben kerülgetni a lócitromot... - Rongyzsepkendőbe orrot fújni utána beáztatni és kimosni...
Szerencséje az elkövetkező generációnak, hogy olyan tökéletes világ van és folytatódik, hogy ilyen dolgokat nem kell megismerjenek.
Ma a reggeli kávém kortyolgatása közben a kocsmáros asszonnyal ilyen dolgokról beszélgettünk. Elmesélte, hogy az egyik ügynöktől (vagy ki tudja, minek lehet nevezni őket, akik az áruikat kínálják a boltokban) kapott egy igazi felhúzható ketyegő ébresztőórát, de az olyan szép, de az olyan súlyos....
Anno a kollégiumban új szobatársat kaptunk, aki miután kipakolta a cuccát elővett egy gyönyörű, kék, fémből készült, orosz vekkert , felhúzta és akkurátusan beállította reggelre ébreszteni. Miután kiment a szobából a döbbent csendben csak a vekker zakatolását lehetett hallani... egymásra néztünk, majd szó nélkül elhelyeztem a vekkert a mélyhűtőben. (Néhány óra múlva megtalálta, elég rendesen belefagyott a tik-tak. Nem erőltette tovább a dolgot.)
10 fillérért élesztőt venni,
Kannában vinni a tejet haza (Bár ez megy most is egy-két szilikonos plázacicának), Metrózni alumínium egyforintosért és ott bélást lejmolni (bélás=réz kétforintos) Sorkatonai szolgálatra bevonulni, Május 1-jén felvonulni úttörő nyakkendőben, majd utána sült kolbászt enni a lacipecsenyésnél, Kaszával füvet vágni, 100 Ft-ért öten berúgni... Körömlakkal nyákot festeni!
Az egyik ilyen orosz vekkert egy mekkmester a falunkban (Gazsi bácsi) disznózsírral kente meg a kerekeit. Nem is működött a vekker, csak ha a gazda a lerre tette.
-A pajtába lábtón felmászni dohányt kötözni.
-50 fillérért fagyit venni. -Hollótussal, sellakkal nyákot festeni. -Törpeautóval, rakétaautóval, rakétapisztollyal játszani. -Iskolába takarékbélyeget venni . -18év alatt 20óra után otthon lenni. - Hétfő esténként a családdal, szomszédokkal "nagybeszélgetni". (TV adásszünet)
Nekem nem volt mivel játszani mert a háború után nem volt játékunk. Egy szál klottgatyában lakáskulcs egy spárgán a nyakban csavarogtunk nyári szünetben. A szülők dolgoztak, de nem aggódtak értünk.
Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy lyukassza ki nekem a jegyet.
De hogy szólítsam meg? "Te" vagy "ön"? Az utolsó előtti megállónál nem szállt le, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. ... A falunkban két férfi van, aki jól néz ki, az én férjem és a szeretőm. A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez megy. A férjemnek két szeretője van ? Kati és Andrea. Kati üzleti úton van. Erre én: "Andrea, ki tudnád lyukasztani a jegyemet?" Andrea: "Ismerjük egymást???" |
Bejelentkezés
Hirdetés |