Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Lézeres radar, traffipax jelző
(3) Tilos a közúti közlekedés hatósági ellenőrzését megakadályozni, megzavarni, valamint az ellenőrzés eredményét befolyásolni, ide nem értve az ellenőrzést előre jelző eszközök használatát. (1/1975. (II. 5.) KPM-BM)
Lapozás: OK   135 / 147
(#) Yocee hozzászólása Okt 10, 2011 /

http://www.powertuning.hu/1016-lezerdetektor-beepitett/941-kiyo-drs...o.html

Ezzel lehetne esetleg kibővíteni a meglévő kiyo cuccomat. Ha ez is riasztana, beröffenhet a blokkolás is...

Vagy hagyom a francba az egészet, és építek egy infra szűrős reflektort előre, és hátra.

(egyébként érdekes kérdés, hogy az éjjellátó kamerás autók IR reflektora mennyire vakíthat egy traffit.)
(#) Reggie válasza Yocee hozzászólására (») Okt 10, 2011 /

Meg nem teszteltuk, hogy mennyire lehet elvakitani egy merot, de a fenyszoro+tompitott nem vakitja el, pedig az konkretan ezen a hullamhosszon is sugaroz, mig a kamerak infravetoje jellemzoen 850nm-es, tehat 905nm-en mar alig jon ki belole valami.
(#) Reggie válasza Reggie hozzászólására (») Okt 11, 2011 /

Illetve egyszer voltam egy tesztmeresen, ahol a srac probalkozott parszaz 890nm-es LED-del(ha jol emlekszem 200 db volt), de nem befolyasolta a merest.
(#) Reggie válasza Yocee hozzászólására (») Okt 13, 2011 /

Na kedvedert kiszamoltam. TSHF5410-el szeretned elvakitani (ez 890nm-es hullamhosszu), akkor tobb mint 1000 darabra lenne szukseg. (Hogy pontosan mennyire, azt nem tudni, de 1000 db meg keves lenne.)

Tovabbi info, 1 db TSHF5410/5210 100mA arammal hajtva kb. 8mW-al sugaroz 900 es 910 nm kozott.
(#) Yocee válasza Reggie hozzászólására (») Okt 16, 2011 /

Köszönöm a matekozást. Azt hiszem bonyolultabb ez a dolog, mint vártam, ikább veszek egy pro park 3-at még egyszer, ha lesz pénzem.
(#) Home Made Jammer hozzászólása Okt 17, 2011 /

Sziasztok.
Rég nem voltam az oldalon, rég nem foglalkoztam a témával mélyrehatóan. Nagyjából végigrágtam magam az előzményeken. Most már azt hiszem jobban rá fogok érni. Szóval jöhetnek a kérdések, tapasztalatok.
Üdv: HMJ
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Kerdes: te meg az LL90-nel tartasz, vagy mar probalgatod a PL90_3-mat?
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Üzvözlet a klubban.
(#) treshold válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Üdv a fedélzeten újra! Már nagyon hiányoztál!
(#) Home Made Jammer válasza Reggie hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Még a PL90. Nekem még ez is túl drága.
(#) Home Made Jammer válasza denon888 hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Készültök a tesztre? Mikor lesz?
(#) denon888 válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

Sajnos elmarad. Na majd legközelebb.
(#) Reggie válasza Home Made Jammer hozzászólására (») Okt 17, 2011 /

RS-nel mar csak 7700 netto darabja.
(#) pityu_18 hozzászólása Okt 20, 2011 /

Sziasztok.Segítségeteket szeretném kérni.Vásároltam egy radardetektort (használtan ) és sajnos nincs neki tartója!Vettem egy univerzális tartót és nem tudom hogy állítsam be.Lefotóztam 2 fajta beállítást.Létszíves írjátok le melyik beállítást javasoljátok.Köszönöm.
(#) vicsys válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 20, 2011 /

Szerintem a vízszintes állás a jó. (IMG_20111020_154726.jpg)
(#) Home Made Jammer válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 20, 2011 /

Szerintem mindegy, nálunk nincs radaros mérés, max a fix mérők, de ahhoz meg jobb a GPS, mert a detektor későn fogja jelezni.
(#) hbfj válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 20, 2011 /

Itthon Ramet ad09-et hasznalnak meg,ezek fuggolegesen vannak polarizalva,igy ha a detektort is fuggolegesen teszed fel,akkor novelheted az erzeknyseget es csokkentheted a zavaro(vizszintesen polarizalt) aruhazi ajtonyitokra riasztasokat
(#) Reggie válasza hbfj hozzászólására (») Okt 20, 2011 /

Egyebbkent erdekes lenne csinalni egy ilyen polarizacios tesztet a lezeres merokkel is, mert ugye a lezerfeny alapvetoen polarizalt, a merokbe tipusonkent megegyezik a beszerelesi irany.
(#) pityu_18 hozzászólása Okt 21, 2011 /

Sziasztok! Van egy detektorom ami a lézeres méréseket is figyeli.Azt akarom kérdezni hogy nem lenne e hatásosabb ha az érzékelőjét kivezetném a rendszámtáblához?
(#) hbfj válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 21, 2011 / 1

De hatasosabb lenne ,viszont :

1, piszok jol le kell arnyekolnod,mert millio zavart ossze fog szedni
2, vizhatlansagrol is gondoskodni kell
3, szart se er az egesz,mert ha jelzi a lezert es eppen gyorsan mentel max arra jo,hogy tudd :sporolni kell .
4, 10e Ft korul van a bls lezerszenzor,ami ket vizhatlan ,eleg erzekeny vevovel ugyanezt tudja
(#) Reggie válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 21, 2011 / 1

Egyszerubb, ha az egeszet kirakod a rendszamhoz es a hangszorot viszed be az utasterbe...
(#) pityu_18 válasza Reggie hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Igazad van.De egyébként van értelme is?Miért lenne jobb ha elől a rendszámnál lenne?Hamarabb jelezne?
(#) Yocee hozzászólása Okt 21, 2011 /

van még egy remek ötletem! Ha flexibilis fényvezető kábeleket vezetnék az egyik blokkolófej vevő ledjéhez, és onnan több szálat a kocsi több pontjához elviszek (végig a hűtőrácsban, fényszóróknál, ablekkerethez), érhetek el érzékelés javulást?
(#) hbfj válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Mivel alapban a rendszamra celoznak es a. Lezersugar alig tart szet- hamarabb jelezne . De ha az atlagos, 1mp alatti meresi idot vesszuk,akkor mar igy is eleg keson.
(#) pityu_18 válasza hbfj hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Értem.Egy valami nem tiszta, ha mérnek és jelez a készülék akkor miért nincs elég idő a lassításra?Vagy csak akkor kapcsolják rám mikor már közel vagyok?Mert ugye messziről hiába mérnek a fénykép elkészítéséhez 200m-en belül kell hogy legyek,ugye?
(#) Reggie válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Ket szal drotot a csipogonak egyszerubb vegigvezetni nyersen, mint a kihosszabbitott vevo vezeteket arnyekolgatni.
(#) dowNLoad hozzászólása Okt 21, 2011 /

Cobra XRS-9930-as radar detektort át tud valaki hangolni? A gyökér zugárus amerikai hullámhosszokra beállítottat adott el egy ismerősnek, pedig világosan európait kértek. (biztos, hogy át lehet hangolni, amikor először bejöttek ezek az országba a 90-es évek elején, akkor rendőri "segítséggel" ment az áthangolás, persze jutalékért, de a rendőrségi radarhoz hazzá hangolták a detektort, hogy a kedves vevők nehogy csalódjanak

*
(#) Reggie válasza dowNLoad hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Azt most is hozza tudod hangolni, van nehany fix radar telepitve...
(#) hbfj válasza pityu_18 hozzászólására (») Okt 21, 2011 /

Mert a lezer meresi ideje nagyjabol 0,5 mp ( gyakorlatban az elso adathoz kb 1mp kell) . Ha jelez,akkor mindenkeppen bemertek. Az atlagember reakcioideje 0,6mp -ezek szerint idealis esetben 0,4mp ed van a lassitasra. A lezer nem olyan mint a radar,nem szorodik es nem lehet elojelezni . Az itthon hasznalt merokkel kozelrol mernek (80 m alatt) es ezeknek a lezersugar atmerjoe nagyjabol 25cm ezen a tavolsagon . Ugyhogy ha jelzett,akkor biztosan tudja is a lezeroperator a segessegadatodat . De ha tesztelni akarsz, gyere
(#) pappjoci13 hozzászólása Nov 3, 2011 /

hbfj....

Kész a teszter működik csak még nincs dobozban tegnap Ste megpróbáltuk a Kiyon és a Blinderen Lili teszt még visszavan...

Laci ( sógorom ) majd küld fotót mailben és keres facebook-on..... elmeséli a sztorit öszzerakta azt hitte nem működik...

Köszönöm az eddigi segítséget....

DSC00035.JPG

Következő: »»   135 / 147
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem