Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1732 / 3599
(#) vilmosd válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Azert lehet olcsobb lett volna a Dealextreme
(#) bankimajki válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Nem hiszem, mivel ezek speckó cellák. Meg nekem számlával kell, és amikor DX-ről vettem, akkor nem kaptam számlát.
(#) mrobi válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Egyik ismerősöm járt így. Novemberben megrendelte az árut. De nem kapta meg. 18000ft-ot kifizette Ő is. Neki nem sikerült felvenni a kapcsolatot az illetővel. Februárban elment a rendőrségre. Kinyomtatta az összes levelet. Feljelentést tett. Rá két hétre meg is érkezett amit rendelt. Azt még ő se tudja hogy a rendőrök intézkedtek-e vagy az eladónak akkora sikerült megrendelnie. Az eladó is külföldről küldte az árut.
(#) vicsys válasza janikukac hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Házilag airbrush-sal. Itt is van 1-2 képem: Bővebben: Link
(#) janikukac válasza vicsys hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Nem semmi ! Ügyes ! Ilyet én nem tudnék.
(#) vilmosd válasza Gafly hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Na latod. Mindenki (na jo nem mindenki) piszkal az ekezet nelkuli irasomert. De az en tasztomoń ilyen szep betuk vannak ńŃ çÇ ż? Ą!. viszont hiań van a magyar ekezetes karakterekbol. Persze tudnek hasznalnias chartablat is, de akkor bonyolult lenne a programiras es a forumozas egyszerre.
(#) vilmosd válasza vilmosd hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Mar mas jelent meg mint amit irtam.
(#) sooty válasza mrobi hozzászólására (») Nov 8, 2011 /

Azt kétlem, hogy rendőrségi intézkedésre történne valami. Egy közeli ismerősöm is járt így évekkel ezelőtt: egy árus sok embert becsapott és az árust egy másik vevő jelentette fel, őt berángattak tanúnak. Azóta se pénz se posztó. A bíróság kegyesen megengedte, hogy írásban tegyen tanúvallomást, tehát valószínű volt tárgyalás is, mégse történt semmi azóta, lehet hogy már el is évült?
(#) biji válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

A vaterán átcsesztek kb. 6000Ft-al. 2 hónap után írtam a vaterának, de Ők felelősséget nem vállalnak az eladókért, "Csak " a sikeres üzlet után hajtják be a jutalékot. Az eladó eleinte hajlandó volt kicserélni a hibás terméket, később már a leveleimre sem válaszolt.Lenyeltem a dolgot ,hogy átvertek.
(#) bankimajki válasza biji hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Azért én 24000Ft-ot nem fogok lenyelni. (Van egy nagyon szuper rendőrségünk, * , legalább lesz hasznos dolguk is.)
(#) biji válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Így van ,annyit én sem hagytam volna, fel kell jelenteni.
(#) szitko válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Neked legalább válaszolt az emailodra. Én most járok ebben a cipőben. Nálam még csak 3 hét telt el, úgy, hogy az eladó egy emailra válaszolt (amibe elküldte a számlaszámát), azóta semmi. Se email, se telefon, se lakcím,se vásárolt termék, a vatera meg nem foglalkozik vele, még az email-re se válaszolt, amibe kérdeztem, hogy mit tegyek.
Az e-bay-n sosem jártam így (még), ott korrektebbek az emberek.
(#) Action2K válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

A Vatera olyan amilyen. Az egyéb más hasonló magya oldalakhoz képest messzemenőleg a legjobb. Én még szerencsére nem jártam pórul. Jelentse fel az illetőt. A rendőrség ezután, elmegy a Vaterához, az meg szépen kiad minden infót a rendőröknek, hogy igen, érvényes az üzlet, s a bankszámla alapján meg a rendőrök megkapják a banktól a páciens minden adatát. Utána pedig mindent behajtanak rajta. Bankimajki megkapja a pénzt (vagy az árut) a paciens meg kap még vagy 50000HUF büntit ilyen olyan ügyintézési, meg bírsági cimen. Ha netán a bankszámla az eladó haverjáé volt, akkor az kapja, de az meg beköpi a haverját.
Ezt azért tudom, mert az egyik ismerősöm is becsapták, aztán boldogan jött, hogy visszakapta a pénzt, mert a rendőrök pontot tettek a i-re.
(#) szitko hozzászólása Nov 9, 2011 /

Szerintetek, ha visszaragasztanám pillanatragasztóval a darabot, tudnám még valamelyik Portot használni? Mundjuk a PortC-re lenne szükségem.

PIC_Bum.jpg

(#) Action2K válasza szitko hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Ha csak a PortC kel, akkor elég egy sima egykomponensű ragasztó, de ha kell mind a három, akkor az ABC komponensű kell. Az ABC nem tévesztendő össze a supermarkettel, mert az már nem jó a PIC-eknek. Az már csak az MCU-knak jó.
(#) vicsys válasza szitko hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Nem olyan veszélyes. Tűzet kell a keletkezett üregben gyújtani és ha már füstöl, le kell önteni valamilyen gyorsan kötő ragasztóval. Ezután ismét jó lesz!
(#) szitko válasza vicsys hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Akkor ezekszerint amikor volt a "nagy bumm", rögtön bele kellet volna önteni a ragacsot. Mindegy, megpróbálom a tüzet, kitutdja hátha. :worship:

Action2k.
Közben gondolkodtam az "ABC" ragasztón, de kellene a PortD-is, ígyhát kell egy 4 kompnensű ragacs.
(#) szamóca hozzászólása Nov 9, 2011 /

(#) szitko válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Á, az enyém 877-es.
Amikor volt a nagy bumm, nem nevettem rajta,(5 percig kereste a szememben a doki az egyik darabot) de mostmár.

Ebből is látszik, hogy nem csak a rendőrök munkája veszélyes. Azóta beszereztem egy ilyet, mielött kipróbálom az áramkört, felveszem.
(#) storm válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Hehe esd kompatibilis ez jó Én a villámlások idelyén ILYEN-el szoktam suliba járni nehogy belémcsapjon villám. Na meg persze dugó ellen is jó.

Most egy ilyenre gyüjtök,amelett, hogy "RoHS és ESD" kompatibilis, beépített forrasztópáka szagelszívó nanoszűrővel rendelkezik.
(#) Attila86 hozzászólása Nov 9, 2011 /

Ne haragudjatok hogy erre használom a topikot de már nincs jobb ötletem. Ilyen még nem volt... Rendeltek tőlem egy műszert, az illető át is utalta az árát, aztán ennyi. Írtam neki privátban és emailen többször, hogy ugyan adjon már egy nevet és címet ahová a műszerét küldhetem, de nincs válasz.

Jobb ötletem már nincs, itt üzenem annak aki magára ismer (ha netán olvassa ezt), hogy név és cím nélkül hiába fizette ki a panelmérőt, nem fogja megkapni! Nem tudom hová küldeni!
(#) Action2K válasza szitko hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

A "beépített forrasztópáka szagelszívó nanoszűrő" másra is jó. Egy ilyen hermetikus csokipapírban, a nyári 40 fokos kánikulában, egy bableves után eleresztesz egy pukit és... Ütősebb mint az FBI könnygázbombája.
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Honnan tudod, hogy az ellen nem véd?

Lehet, van benne önvédelmi mechanizmus kiépítve.
(#) szitko válasza Norberto hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Márpedig ez full-extrás. Van benne TV, hütő, DVD, forrasztópáka, és minden ami a Hobbielektronikához kell.

- Hmm. De akkor minek a ruha? -
(#) zenetom hozzászólása Nov 9, 2011 /

Múltkor zuhanó műholdat kellett lesni, most meg a Jupitert.
Remélem ezt most látni fogom.
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Szuper, lehet látni. A Hold mellett van egy fénylő pont, mint egy csillag, na, az a Jupiter.
Akit érdekel bővebben: Eyes on the Solar System by NASA
(#) Ricsi89 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Én már 19 óra körül is láttam, érdekes is volt, hogy mi a nagyobbacska fényes valami ott a Hold mellett.
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Ilyenkor jól jönne egy csillagászati távcső. A Hold is nagyon szép, elbírnám nézegetni egész éjjel.
Következő: »»   1732 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem