Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1733 / 3599
(#) Norberto válasza zenetom hozzászólására (») Nov 9, 2011 /

Ja... azzal már láthatnád, ahogy a medvék sürögve-forogva gyártják a macisajtot.
(#) Gafly válasza Attila86 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Általában forditva szokott lenni.
Dícsértes hogy ennyire rendes vagy
Utalás alapján nem tudod visszakeresni?

Én például a villanyszerelőt nem tudtam kifizetni, pedig sokat hivogattam (mondjuk lassan már el is évül)...
(#) pucuka válasza Gafly hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Mivel ijesztetted meg ennyire?
(#) zenetom hozzászólása Nov 10, 2011 /

Ezzel aztán lehet filmet kódolni
Rekordot döntött a világ leggyorsabb számítógépe
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Minek a mai fiatalságnak ilyen! Úgyis csak fészbukoznának vele...
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Én felraknák rá vagy 30 játékot (NFS, Crysis kaliberűeket), elindítanám őket egyszerre, és Alt+Tabbal váltanék köztük ha egyiket már meguntam. Persze közbe 500 filmet kódolna FullHD-ből DVD-be.
(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Őrült egy ötlet ez
Lassan nekem is CPU-t kell váltanom, de azért nem ilyenre
(#) zenetom válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Nekem még jól bírja a strapát (koppkoppkopp), de nem is akarom leváltani (IntelCore2 @ 1.6GHz).
(#) Action2K válasza zenetom hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Én szépen el HE-zek ezen.

CPU.JPG

(#) szitko válasza Action2K hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Nemrég szereztem be ezt a 9 magos "iCKP_CPU 6597MHz" procit. Már várom, hogy elinduljon.

iCKP= iNTEL CELERON KALIFORNIA PAPRIKA_TM

P_CPU.jpg

(#) zoly15 válasza zenetom hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Nekem is jól bírja a strapát, csak van mikor kevés..
Nekem még "csak" egy magos... Kb 6 éves..
(#) zoly15 válasza Action2K hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Tesómnak 666MHZ-ese van, de az is eléggé lomha, akkor evvel garantált az idegbaj. .vagy nem?
(#) vicsys válasza Action2K hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Ezek után, félve teszem be a képet a gépemről... Sajnos a HDD-m lassú, ezért az 5,9-es átlag.

pcm.jpg

(#) bankimajki válasza vicsys hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

SSD-t neki. (A melóhelyemen is hasonló vasak vannak.) Persze én pont egy szottyadt 2,8GHz-est kaptam 1GB RAM-mal. A vinyójának meg olyan hangja van, mit egy kisebb erőműnek. (Az tényleg csak FB-olni jó meg kisebb dolgokhoz.) De a LabVIEW meg a MULTISIM és társai már lefárasztják.
(#) vicsys válasza bankimajki hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Az előző vasamat egy komolyabb pic-es szimuláció 98%-ban leterítette. Ennél most 17% ugyanaz a kapcsolás. Igen, szeretnék SSD-t, de most nincs rá pénzem.
(#) zoly15 hozzászólása Nov 10, 2011 /

Sziasztok!
Van itt köztetek valaki, aki ért a HobbyKing RC autó szabályzókhoz? Konkrétan róla lenne szó. A programozással vagyok bajba. Ott a bibi, hogy nem tudom beállítani hogy mit reagáljon a gázkarra. Annyit tudok kihozni belőle, hogy ha a gázkar alaphelyzetben van, akkor félgázon megy előre, ha feltolom maxra a gázkart, akkor max fordulaton megy. Ha fékezek akkor megáll, ennyit hajlandó csinálni. De nekem kéne hátramenet is... Már lassan az idegroham kap el hogy itt a nagy "híres neves cucc" és nem ér egy kalap... :bummafejbe:
(#) storm válasza vicsys hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Habár egy i7 920-al nem ér fel azért felteszem az enyémet is. Halkan megjegyzem, hogy nekem 2db WD caviar black sata3-as vinyó van raid0-ba összekötve, és mégis csak 5,9-ad, mint a sima vinyóknál Az olvasási sebességem így majdnem 300 megabájt másodpercenként
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Nem kaptál róla valami papírt, leírást? Egyébként én inkább itt érdeklődnék, itt többen vannak, akik értenek a szabikhoz.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Szia!
Kaptam hozzá papírt, de a fordító rettenetes moslék szöveget ad. A fórumon érdeklődtem, de igazából nem ismerek ott senkit aki értene hozzá. Már nem bírom ezt a dolgot. Valami jó magasról kivágom, aztán utána ugrom, és nem lesz vele baj...
(#) Ricsi89 válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Hát milyen nyelven van az a leírás, hogy semmi értelmes nem jön ki belőle?
(#) vicsys válasza storm hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Azért a kis Mushkin RAM-jaimra büszke vagyok...!
(#) KTobi válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Olvasd angolul, biztos érthetőbb.
(#) zoly15 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Németül, ilyen szöveg jön ki hogy pl.: set gomb nyomd gomb, fordítsd gomb...
(#) storm válasza vicsys hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Nekem corsair domnator GT-m van. Viszont a 6GB-bó arra merek következtetni, hogy neked tri cselenel-ed van, nekem meg még csak dual Igazából én csak a vinyó értékelésén csalódtam, mert az tuti, hogy több szerintem Ha ott is 7,5-öt látnék, tényleg elégedett lennék
(#) Rober_4 válasza vicsys hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Na ilyen egy jó modi!
Nem olyan mint az a 363 MHz-es...
(#) Action2K válasza zoly15 hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Idézet:
„garantált az idegbaj. .vagy nem?”

Nyugalom, a hosszú élet ritka.
Amúgy ez csak az egyik laptopom, netezni jó. A nagy gép már 3 éve ez volt:Link
(#) Norberto válasza Action2K hozzászólására (») Nov 10, 2011 /

Az a nem semmi. 3,6 GB-os lapozófájl az Internet Explorer-nek, a DXDiag-nak, meg a Feladatkezelőnek.
(#) szucsip hozzászólása Nov 10, 2011 /

Üdv mindenki!

Van egy 7 éves (hét, azaz 5+2 ) A4Tech optikai egerem. A kábele már egyszer összezárlatosodott (ne kérdezzétek hogyan, de a +táp lement gnd-re), meg a scroll már rég óta nem működik (viszont mint harmadik gomb, még funkcionál).

Most újabban azt csinálja, hogy eltűnik a képernyőről. Nagyon idegesítő. Ezt a dolgot nem a számítógépnek kéne kordában tartania? Mert ugye elméletileg az egérnek semmi köze hozzá, hogy hol a kurzor.

Ráadásul össze-vissza ugrál néha, amit az egérpadnak tudok be.

Mi okozza a galibát? (csak érdekesség kép kérdezem, nem akarok semmit megjavítani vagy ilyesmi)
(#) TNPsoft válasza szucsip hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Szia!

Mikor az én kedvenc milenium (itt a korára, nem a márkára utalnék ) egerem bohóckodni kezdet kérdés nélkül nekiestem:
- A panelen mindent újraforrasztottam, és (trombitaszó, diszkrét dobpergés) újra ezer éve működik.
- Egy másikon USB kábel csere segített. (Ezen tyúkbelek nagyon gagyik tudnak lenni.)
Ü:Norbert
(#) Action2K válasza TNPsoft hozzászólására (») Nov 11, 2011 /

Idézet:
„Ezen tyúkbelek nagyon gagyik tudnak lenni.”
Törnek, mint a ropi.
Következő: »»   1733 / 3599
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem