Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nem probléma csak így még viccesebb volt nekem...
"A kevés tudás veszélyes. A sok is." A. Einstein
Altzheimer -> Alzheimer
Családi legendárium szerint volt nálunk egy rokon vendégségben, és apámék átadták a neki az ágyat hogy ott aludjon (vendégszoba, vendégágy akkor meg nem volt divatban). Sajnos elfelejtettek szólni a vekkerről, ami egy Sauter kapcsolóóra, plusz villanycsengő volt az ágy alá betolva (még most is megvan ). Na amikor megszólalt, akkor a rokon kugrott az ágyból, neki a szekrény sarkának és eltört a keze
Tudod melyik növényből készül a Cavinton? Hát, a nefelejcsből!
Mijaza kavintony?! Tudtam, de elfelejtettem!
Ja! Ők igen, csak én nem...
Nesze Nektek eme vers,
mely lehet nem epedve megy be fületekbe. Falu végén kurta kocsma, csak e betűvel! Telepszegleten szeszelde csermely mellett elhelyezve, benne kedve tetszelegne, teszem fel, nem esteledne. Egek rendre estelednek, erek, berkek csendesednek. Dereglye sem megy keresztbe, hever e fekete csendbe. Szeszelde bezzeg nem csendes, zeng-peng benne zene rendes. Szesz ereje szerteterjed, embereknek kedve gerjed. Hej, menyecske, kedves lelkem, erjedt hegylevet kell nyelnem! Legyen hetven esztendeje, de meg heves szesz ereje! Zenemester, sebesebben! Kerekedett fene kedvem. Keresetem szerteverem, lelkemet meg eltemetem. Megjelennek rendelettel: csendesebben kedvetekkel! Telep feje heveredne, esetleg elszenderedne! Legyen vele beste lelke, te meg eredj fene helyre! Zene zengjen, szedte-vedte, pendelyemnek lehet veszte! Esmeg mennek, reteszt vernek: Legyenek csendesek kendtek! Szentek lelke legyen velek, kedves egyetlenem beteg. Feleletet egy meg nem tett, berekesztnek szesznyeletet. Zene menten befejezve, s szertemennek csendesedve
Fejfedelem megemelem ennek
Továbbgondolva az e-betűs játékot, a következő kettőt az előbb találtam ki, lehet tovább folytatni, akinek van kedve:
fül = mely szervvel csendet, neszet felfedezhetsz ágy = mely remek szerkezeten lelkendezve hempereghetsz kedveseddel
Lépcső = Ezen szerkezeten egyenesen mehetsz fel.
Csiga lépcső = Ezen szerkezeten kerengve mehetsz fel. vagy: Ezen szerkezeten nem egyenesen mehetsz fel.
Na erre mire rájöttök... előre szólok: Piszkosul fárasztó!!
Sziasztok nagy segitséget szeretnék kérni.
Kaptam egy fantasztikus emailt én is hogy hon -kongi rokonom meghalt stb meg én vagyok egyedüli örököse meg ilyenek. Na most nekem se kell a hülyeségért szomszédba menni igy az az ötletem támadt válaszolok valami iszonyatos idétlenséget . Irna valaki valami jót amit eltudnék küldeni erreear Friend, Greetings from Hong Kong,I work as an investment banker for a Major Bank in Hong Kong. I am getting in touch with you regarding my late client who died here in Asia without a next of kin and an investment worth millions of Euros placed in our bank some years ago. I want to present you as a surviving family member to enable you put a claim to the funds. This will be executed under a legitimate arrangement since you bear the same last name with the deceased. I am contacting you independently and will intimate you more about myself and details of the project if and when I receive your response. Kindly get back to me if you are interested in partnering with me on this project. Reply to my private email address: jiangkimura61@yahoo.com.hk Yours faithfully, Jiang Kimura Segitségeteket elöre is köszönöm.
Ez jó! Egy bankár megadja a privát yahoo-s email címét... Szerintem ha van idegzeted hozzá, írd meg neki, hogy ha elintézi azt, hogy ne kelljen odautaznod, akkor 80%-ot zsebre tehet, te csupán a 20%-ra tartasz igényt. Aztán innen már lehet nagyon csavarni ha elfogadja. Írhatod neki, hogy feljelentetted az Ő rendőrségüknél zsarolás miatt és erről írásos dokumentálásod van...
A világon minden ötödik ember Kínai. A mi családunk öttagú, tehát valaki kínai. Ez lehet Apu, lehet Anyu, az öcsém, Sanyi, a kis PoWong, vagy én. Szerintem a Sanyi.
Köszi nekem van idegzetem hozzá föleg ha nem kerül semmibe.
Segítenél egy kicsit?
politikus neve
A Kutya az ember legjobb barátja! Bővebben: Link
Még egy kis segítség, őőőő na neki a kollégája
Sziasztok ezt nézzétek meg:http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1503745943&bk_medium=selfpromo&bk_source=gravity__vatera&bk_campaign=gravity&bk_term=sp_eldobott_zsebkend_f5je_1_forintr_f3l_21_21_21&bk_content=user_account_menu&bk_referral=http%3A%2F%2Fwww.vatera.hu%2Fuser%2Faccount%2Flist_buying.php
Én már szét röhögtem magam.
Erről jut eszembe egy vicces gondolat:
Idézet: „Amúgy világhírű vagyok, csak a világ nem tud róla.”
Még egy vicces
Nekem nagyon szép arcvonásaim vannak ... csak szabálytalanul vannak elrendezve !
Egy friss felmérés azt kutatta, hogy azok a férfiak, akik felkelnek
az ágyból az éjszaka közepén, milyen indokkal teszik ezt: - 5% azért, hogy igyon egy pohár vizet... - 12% azért, hogy a mellékhelyiségbe menjen... - 83% azért, hogy hazamenjen... A fiú unoka megkérdezi a nagypapát, mi az, hogy átlag. - A papa mond egy példát: - Te 8 éves vagy, én 80, tehát ketten együtt 88 évesek vagyunk, vagyis átlagban 44 évesek, ami a legszebb férfikor... ..de dugni Te sem tudsz, meg én sem... A baromfiudvarban fél kilós tojást tojt az egyik tyúk. - Megmondanád, hogy sikerült? - kérdik tőle a többiek. - Családi titok. ... - Terveid a jövőre? - Legközelebb egy kilós tojást fogok tojni! .. Sajnálják, hogy nem tudták meg a titkot, így megkérdezik a kakast is, hogy hogy hozták össze ezt a hatalmas tojást? - Családi titok. - mondja a kakas is. - És mik a terveid a jövőre? - Szétverem a strucc pofáját! A király férjhez akarja adni a lányát, ám az a válogatós lány kikosaraz mindenkit, ezért a király úgy döntött, hogy bárki lehet kérő, még a koldus is. Így gondolta a szegény legény, hogy ő is jelentkezik kérőnek. Mikor rá került a sor, mondja neki a királylány, hogy menjenek le a tópartra sétálni. Amikor oda érnek, a királylány lehúzta a gyűrűjét és bedobta a tóba, majd ezt mondta: Na most vedd ki és tedd a kezembe! A szegény legény így is tett. Erre a királylány: Na végre! Az a sok hülye előtted mind beugrott a tóba.
Ezt egyszerűen nem hiszem el. Bővebben: Link Teljesen hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet.
Erről az a vicc jut az eszembe, mikor szergej visszaviszi a boltba a motoros fűrészt, hogy nem halad vele, lassú.
Mire az eladó elindítja... -Ájj, mi ez a zaj?!
Ezt már láttátok? Azt tudom hogy a magyar ember találékony, de enynire???...
Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |