Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Aha, értem. Akkor tényleg le vagyok maradva. A Samsungban bizmutos forrasztóónt és folyasztószert használtunk amikre mondtam hogy mindenki csak szidta.
Legközelebb, ennyi infót így kérek TXT-ben felrakni.
Okoska! 2005-ös hsz-re válaszoltál! Azóta pár oldalt írtunk
Van egy jó hírem. A Metaloglobus is önt ilyen fémet (wood fémnek hívják) 95 fokos olvadáspontú bizmut ón ólom, és kilója 13118+áfa és az is lehet, hogy melba kocka méretben is lehet kapni, ráadásul nem kerül 39 euróba a szállítás.
Holnap megmondja a hölgy, hogy mikor öntenek legközelebb ilyet, és valahogy elhozom, bár hétköznap 2-ig vannak nyitva, hétvégén meg sehogy.
Ja és így már 33 forintra jön ki egy olyan panel pluszban amire 2 gramm ilyen "vizi" ónt viszel fel.
Üdv
Eagleből hogy lehet úgy kimenteni a nyákrajzot, hogy egy A5ös lapra minél több kiférjen? Nem akarok paintben szórakozni vele, mert nem tudom, hogy mérethelyes lesz-e. Ma próbálkoztam a vasalós módszerrel, sikertelenül. Mivel hőmérőm nincs ezért a vasalót a 2 pontos és a 3 pontos jel közé állítottam. 3 percig nyomtam rá a papírt de félig ment csak rá a festék, de ahol átment ott nem maradt semmi a papíron. Utána feltekertem 3 pöttyre, és 4 percig nyomtam rá de közben négyszer újra ráraktam a vasalót másik pozícióban, de a festék elolvadt és mikor le akartam húzni elfolyt az egész. A panelt rendesen megcsiszoltam zsírtalanítottam, próbálkozzak az eredeti hőfokkal 4 percig, vagy melegebben 3 percig?
A vasalót nem csak rátenni kell! Egyenletes erővel kell "simogatni" a panelt a vasalóval!
Én benne vagyok ha esetleg jönne még valaki , szóval engem vehetsz tutira , és kösz , hogy utána jártál , és kíváncsi vagyok milyen lehet
Tehát szó szerint vasaljam rá a papírt a nyákra? Így nem fog elcsúszni?
De ha egy kicsi megnyálazod a papirt , jobban rátapad aztán vasalhatod.))))))))
De olyan helyen, ahova nem kell toner, mert különben zsíros lesz!
Ja de nem biztos , lehet valakié savas ,láttam már olyat aki kiengedett egy zöldet , aztán elkezdte marni a betont ))
Sziasztok. Osram barátunk megörvendeztetett ilyen fekete szutyokkal. Hogyan tudnám ezt leszedni?
Van elrakva a nevemre egy 390 grammos darab (6500Ft) de a 1108 Budapest, Sírkert út 2-4.-ben vannak H-CS:8-14-ig pénteken 8-12-ig (ez jó hely, napi 6 óra, de annyira elfáradnak hogy pénteken már csak 4-et dolgoznak.)
Nem tudsz eljutni érte? Én sajnos 7:20-15:30-ig dolgozom pénteken 13:30-ig.
sajna nem. Nem tudom hány fokon olvadhat meg annyira, hogy normálisan leváljon, mi lenne, ha betenném a sütőbe kb 80-100 fokra?
Rendelni esetleg lehet tőlük nekem ez Amerika olyan messze van Borsodi vagyok Szerencs a csoki hazájából.És ezek szerint akkor ha más nem lesz felezünk ?
Akkor pénteken elmegyek érte reggel. Ha más nem akkor felezünk, de előbb kipróbálom.
Maxon mennyit fúj? Szerintem az 100 fok alatt marad.
Szia!
Mügyanta kiöntések 60-80 fokra melegitve (pl.: hölégfúvó) puha gumis állagot vesznek fel és lefraghatók/kaparhatók.
Mit kéne ezen videózni? Orosz gyerek már megtette. Még azt nem tudom citromsavat honnan lehet venni.
ABC-ben "Teaízesítő" néven. Vagy patikában vegyél aszkorbinsavat, az is antioxidáns.
Tudom , hogy a puding próbája is az evés , csak kíváncsi vagyok hogy sikerül majd , ja és hogy küldöd el nekem postán?
Aszkorbinsav. Köszi. A lényeg akkor az antioxidáció. Pénteken megyek érte, délután ki tudom majd próbálni.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |