Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Hangsugárzó építés, javítás - miértek, hogyanok
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 10, 2005
Témakörök:
És ilyen görbéket meg "méréseket" hogyan tudok csinálni?
Ezt a bassbox csinálta. Oda tápláltam be az általad mért T/S paramétereket.
Tudnál nekem segíteni BassBox letöltésében és használatában?
Üdv! Fs Audio hangszórókról van valakinek valamilyen tapasztalata?
Köszi szépen, letöltöttem. Amúgy a Limppel mértem.
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy a magas sugárzóim elég gyakram bezúgnak/recsegnek? Bővebben: Link A szűrés csak egy 4,7µF + 2,2 ohm soros RC tag.
Az akkor szokott lenni ha nagyon mélyre megy. Az a 2000 amúgy is vicc. 5000 -et akartak írni , csak elgépelték. Ha nem fordított polarítással kötötted be akkor tényleg 5000 lenne a vágás. Egyébként inkább 3000. Próbáljad meg , a polarítását megfordítani.
És ugyan ezt hogyan tudom megcsinálni Artaban, mert nekem a BassBox nem akar feltelepítődni.
Egy mérőprogram nem való doboztervezéshez. De ha jól emlékszem nekem is volt valami a win7-el. Mit írt ki?
Nekem nem ír ki semmit. Megkérdezi, hogy biztonságos-e, meg ilyenek és ezek után nem történik semmi, mintha el sem indítottam volna. Nem értem, na mindegy. Keresek valamilyen másik tervező programot.
Oke meg meg sincs a hangszóró az erősítőnél tartok
Én próbálkozok párhuzamosan csinálni. Szerintem úgy valamivel hamarabb kész lehet lenni.
Én is így jártam. Itthon 2 gépre nem akart feltelepülni. A melóban meg csont nélkül. Valaki azt mondta: Windows hiba.
Még esetleg valamelyik másik hangfaltervező programot tud-e valaki?Én egyenlőre túrok de nem sok sikerrel.
ptesza mondta nekem is a 326. oldalon van hozzá megjegyzés bőven. "" A Limp az Arta csomag része... , és nem elég a program kell egy ilyen mérőkábel is.
Szívesen. Igen, DE csak óvatosan nekem harmadszorra jött össze, és majdnem mindenből ujjat kellett vennem.
Nem vagyok benne biztos ,de mintha rendszergazdaként kellene futtatni, windows xp sp3 kompatibilitási módban.
Üdv! Valaki Tudja hogy a Somogyi féle sr2030 as hangszórónak mennyi az xmax értéke? Az adatlapon nincs rajta...
Üdv! én ezt használom nekem bejött:
http://kapcsolasok.hu/letoeltesek/cat_view/1-programok?start=25 a második az a Jbl speakershop
Üdv! Már irtan de nem válaszoltatok ezért mégegyszer a segítségeteket kéném.
Felmentem a padlásra és 2 Videoton hangfaldobozt lehoztam és mivel volt hangszóróm is ezért megvágtam a dobozt hogy bele menjen a hangszóró!!! kigitteltem lecsiszoltam csatlakozó panel helyét kivágtam de nem tudom hogy hogy kel a hangszórókhoz hangváló, szubcső kell-e, milyen teljesítményű hangszóróhoz milyen teljesítményű hangváltó kell?? ööö és így milyen teljesítményű erősítő kéne hozzá???? köszi
Üdv! Úgy tudom a doboz fotóján kívül még semmilyen információt nem osztottál meg velünk. Ha elkerülte a figyelmemet, kérlek linkeld be.
Sajnos egyik sem akar felmenni. Találtam egy egész jó és használható programot az UniBox 4.08-at. Bővebben: Link Ezzel az Eastechre ilyet számoltam. (csatolmány)
Sziasztok!
Az alábbi dobozom egy HA 25R672N-val van szerelve. A feltűntetett méretek mellett, a reflexcső 2db 4,3 cm sugarú reflexcsőnek felel meg ha jól emlékszem ennek ellenére már a maximális terhelhetőség felénél, ez wattban a max ~150W-al amivel járattam (elvileg valamivel többet is bírna ) a harmada lehet, már süvít, ekkor még csak akkor vehető észre ha levágom a középmagas hangokat de efölött eszméletlenül süvít a cső. Mégis mekkora méretre lenne érdemes átszabni?
Sziasztok!
Szeretnék épiteni két hangfalat a szobámba filmezésre és zenére. Nincs semmi konkrét dolog amihez ragaszkodom, nem akarok csak valamit ami jól szól, nem kell egy erőmü, beérem 50-60wattal is. H2000 hangszóróra gondoltam, mert viszonylag könnyü beszerezni, és a gyártó megadta a TS paramétereit is, igy egyszerübb a doboztervezés. Esetleg van valakinek bevált projektje? Vagy egy cikk amiben megtalálom, hogy milyen hangszóróhoz milyen ládát, hangváltót, hangolást használjak?
A H2000 beépítésében a gyártót keresd meg, de ha jól emlékszem volt a neten egy hangszórós topic amire egyszer ráakadtam ott a topicgazda a gyártó cégnél dolgozott. Keress rá a neten.
Nem emlékszel, hogy mi volt a topik neve?
Igazából, csak tanácsot szeretnék kérni olyanoktól akik jártasak hangfaltervezésben, és ismerik a h2000 hangszórókat, esetleg épitettek is ilyen hangszóróhoz dobozt és jól müködött benne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |