Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Van annyi fényjáték kapcsolási rajz, hogy szerintem felesleges.
Azt tudom de megnézném a tiedet hogy menyiből jön ki esetleg meg tudod mondani??
32 kék led, 16 sárga led, PIC16F1936, 5 BC817 tranyó, meg ellenállatok + táp.
Üdv, mindenkinek.
Nemrég lettem kész a Vicsys kolléga által készített chronotemp-el. Gondoltam megosztom veletek.
Én is imádom a kéket!
Egyébként gratula!
Nekem is nagyon tetszik Csak így tovább amúgy a másikoldalt nem lehetett volna kétoladalas nyákkal megoldani?
Van ahol 3 vezeték keresztezi egymást
De biztos megoldható lenne, de nem volt itthon akkora nyák, így nem is játszadoztam vele.
Nem cserélgettem, bontott mind, éppen ennyit sikerült kitermelni, örültem is neki. 150n, a két MSB lábon pedig 470n.
Tipusra értettem, mert egyszer én is szeretnék egy nagyon hasonló felépítésűt (már még a PCM-es sincs kész...)
C219 ha jól tévedek, de mindjárt megnézem.
Jól tévedtem.
A power bufferem jelen állapota, kisebb toroiddal, állandó üzemben is teljesen hidegen megy, a tápfesz +76V, a nyugalmi áram kb. 12mA. Rendkívül alacsony, tudom, de teljesen torzításmentes. A bemenő kondiknak mégiscsak jobban bevált a mini elkó, 3.3µF/50V jamicon, ezzel van a legjobb hangja. A tápkondi 2200µF/100V, a kimenő 2200µF/50V, mindkettő capxon, szintén jó hangú olcsó kondik. A nyitóellenállások 33kohm-osak.
Illetve a tegnapi alkotásom, egy kis tuning a nad végfokomhoz, iec hálózati alj és biztosíték beépítés, marógéppel, tök szép lett. Fejlődök... Ez amúgy egy full szimmetrikus kapcsolású, nagyon szép hangú végfok.
Ezt nézzétek mit csináltam nem rég! Volt vele munka de végül is egész jó lett!
Regent Fireball 15 V526 A nevét az ENGL Fireball erősítő után kapta, mivel ENGL előfok került bele. A lényeg pedig az, hogy full cső! Még az egyenirányítása is! Csatornák: 1 Tiszta/Kráncs, 1 Torz. Szabályzók: Tiszta Gain, Torz Gain, Mély, Közép, Magas, Master Hangerő. (Bővebb leírás a videóban Angolul)
Nagyon jó lett! Közkincsé tennéd ezt az alkotásodat?
Szia!
Nem lehetne nagyobb dobozba beépíteni? Olyan zsúfoltnak tűnik...
Kamera mikrofonnal így nagyon bántóan szól.
Hali! Cikk nem lesz belőle, de ha valakinek kell, szól és valahogy megoldjuk.
Én akkor szólok!
Építettem egy lágyindítót. A sörkollektornál használt autó venti akkora áramot vett fel induláskor, hogy a PC táp is leakadt tőle. Ezzel viszont 6...8mp. alatt fut fel a PWM vezérlés és egy 90W-os kis táp is röhögve megy vele.
Szép munka, mit ahogy megszoktuk, bár, gyártásra készülsz? (lecsiszolt tokok) :hide:
:yes: Köszi. (Mivel ez egy prototípus és még csak szobai teszten esett át, egyenlőre nem publikus.)
Áhá, értem.. attól még szép ,csak feltűnt!
Tippre: 7805 feszstab, és egy N logic fet, pl IRLZ44. Az IC meg egy mcu. Igazából semmi értelme a csiszolásnak, a legbonyolultabb dolog a kapcsolásban az mcu programja. Azt meg lehet védeni kiolvasás ellen.
Az biztos hogy a 2db TO220-as tokozású alkatrész közül az egyik egy dióda (szerintem)
... és ha egy quad opa...? Mennyit teszel fel?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |