Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy kis stílusváltás: La Roux - I'm Not Your Toy (Nero Remix) (megvan FLAC-ban) :whistle:
Szerk.: ez a nap is jól kezdődik, húznám fel a redőnyt, erre elszakad az a izé, amit húzok..
Igen, ez az, most csináltam meg, de hát több darabból áll, majd holnap veszek normálisat.
Viszont már régóta gondolkozok rajta, hogy motorosra meg kéne csinálni. Lenne két mikrokapcsoló, egy fel meg egy le és kész.
Ezt mindenkinek meg kell hallgatni! Vendégünk volt: Frei Tamás 2 rész - Hármasugrás (az oldal alján van).
Sziasztok elmondom mi történt ma velem.
Gondoltam veszek egy kis olcsó tunert a műhelyembe mert az online rádió miatt már majdnem szétbarkácsoltam a számítógépemet Elmentem tehát az egyik barátommal reggel Veszprémbe a vásárra és 1500-ért vettem is egy Nordmende TU1350 típusú tunert,gondoltam jó lesz ez oda nekem... Hazavittem, beállítottam rajta a Petőfit és igen meglepő eredményben volt részem,mindegyik erősítőmmel jobban szólt az előző tuneremnél de ezzel meg csodálatosan ezért az általam nagyon jónak hitt Marantz St 6000 szépen leköltözött a lakásból a műhelybe az új meg föl. Azt hiszem jó vásárt csináltam Megyek legközelebb is.
Gratulálok a vásárhoz, a lényeg, hogy megvan a mai örömforrás!
Azt szabad megkérdezni, hogy az online rádió miatt miért barkácsoltad szét majdnem a számítógépedet? A szakadozó adások, vagy a minőség miatt?
Köszönöm,megvan tényleg...
Természetesen az adás minősége miatt.. pedig a műhelyemben EMU 0404-em van mert RMAA-hoz azt használom az pedig nem rossz kis kari,de hát az nem javítja fel a hangot
A snooker-t én is kedvelem, kedvenc játékosom Ronnie.
Na ez tényleg jó,le a kalappal köbüki:http://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_hsz_1118167.html#1118167moderáció[/url]
Sziasztok !
Láttátok , milyen a google? Bővebben: Link A 4004-es , első proci van kint, ami 4 BIT-es volt, 1971-ben született....
Igaz, igaz..
Neeeeem, gondoltam volna rád csapni, csak elvagyok ezzel a fránya latin tanulással. Aztán kémia, aztán a fizika, majd megyek suliba, és 8kor gázolok haza...
Hát nekem egy picit tovább tartott: 10:33
De már indulok én is!
Hát, én azt mondom, nehéz az élet, főleg a gimis. . . Nem baj, már csak 2 hét, és szüneeeeeeeet.
Szerintem addig örülj,míg gimis vagy...utána lesz igazán nehéz. Nekem is mindig ezt mondták,és sosem hittem el...pedig...
Ma végre volt egy kis időm hobbizni. Bár pont nem jó a marás iránya de azért valamennyire eredmény ez is. Délután jön az anyagom és kezdem az elmaradásaim csinálni.
Hidd el,örülj annak ,hogy gimis vagy, azután csak nehezebb lesz és nem csak a tanulás miatt.Erre ma ismét rájöttem....
Szeretném halkan megjegyezni, hogy mindenkinek mindig az a legnehezebb korszak amiben van.
Fiúk, elhiszem, de majd kiderül. Én azzal vagyok, ha az ember szereti, amit tanul, akkor sokkal könnyebb...
Ez így van. Ezért aztán ne zúgolódj. :yes:
Nem zúglódok, hanem lázadok! Főleg a német-tanárom ellen... :banplz: Én szeretem azt amit tanulok, de nemértem miért kell egy fullosan reál(gépészeti) iskolában, a város egyik legdurvább magyartanárjának tanítania...
Minden tanár a legjobbat adja magából. Ez szerintem semmilyen iskolában nem baj. Tanulj kicsit többet, ne lázadozz. Nem válik károdra. :yes:
Én ezt neked elhiszem. De bárki bárhogy mondja, hogy én vagyok hülye(magamat csak lehülyézhetem warn nélkül ), mikor kb. 300 diák mondja azt, hogy nem ide való akkor szerintem az már valami...(nyíltan senki nem áll ki ellene, mivel arányaiban jól tanít csak hát kicsit sokat kér....)
Én se lázadásból írom akkor de egy tisztán elektronikát tanító suliba minek ének, rajz és a hasonló felesleges dolgok? Általános iskolában az általános ismereteket elvileg mindenből megkaptuk. Továbbá az sem világos, hogy miért van az, hogy heti 35 órát kell végigülni az iskolában, és ha itthon nem tanulok napi 1 órát, akkor simán megbukok. És akkor a stabil 4-es szintről plusz a sok tanárról aki direkt szivatja a népet már ne is beszéljünk. [OFF] Tényleg nem lázításképp írtam, de kikívánkozott belőlem.
Ne ess ezen kétségbe. Ha sokat követel, sokat is tud. Tehát érdemes tőle tanulni. Ha csak kettesre megy, az is ér annyit mint egy gyenge tanárnál az ötös. A mit most megtanulsz később sem lesz károdra.
Bármit tanulsz, csak a hasznodra válik. Tudom nem könnyű elhinni, de mondjuk 20-30 év múlva te is belátod, csak akkor már hiába.
Ezzel teljesen eggyetértek, viszont azzal nem, hogy ugyan úgy megkövetelik, mint a fontosabb tárgyakat. És az sem világos, amit a tanárok többségénél látok, hogy egy idős képzett ember, mert a tanárok nagy része nyílván nem a 2 szép szeméért lett tanár, és hogy miért nem jó nekik az, hogy leadják az anyagot mi megtanuljuk ő szépen felkérdezi, és mindenki örül. Nem ez nemjó a fél tanári kar láthatóan direkt szivatja a népet. Például ma is 10 kérdés 1 feladat 10 pont és 45 perc áll rendelkezésre. Egy 10 pontos kérdést ki tud kidolgozni kb 4 perc alatt, hogy a végén még azért maradjon egy kis idő átnézni? :no:
Nyugi én már lázas vagyok. Most mértem meg és 39,4 fokos lázam van. Ezt én sem értem nyugodj meg. Én meg azt nem értem, hogy az elektronikai technikusin minek tanulni pneumatikát.
Idézet: „Egy 10 pontos kérdést ki tud kidolgozni kb 4 perc alatt, hogy a végén még azért maradjon egy kis idő átnézni?” Remélem te. Nekem annak idején még sok is volt legtöbbször az idő. Már régen kész voltam és kénytelen voltam a pad alatt olvasgatni az óra végéig. |
Bejelentkezés
Hirdetés |