Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Golf IV elektronika
 
Témaindító: Tomszy, idő: Jún 28, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 48
(#) Roli73 válasza hibbantpasi hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Igen,szürö és a csö is csilli villi. Holnap probálunk rá egy másik vezérmü házat,meglátjuk.
(#) Roli73 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Ugy értem ,Castrol ,Mobil,ésa gyári olajjal,mindegyiknél egyforma a hibajelenség,nem az olaj a ludas.
(#) CsemanAttila válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Mégha meleg motornál cserélsz olajat, akkor is marad benne valamennyi, Én nem értek hozzá, de az hogy 3 féle olaj kering a rendszerben elég meredek.
(#) hibbantpasi válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Csak egészen halkan kérdezem... ugye nem 0W-30-as longlife "vizet" töltöttél bele?

üdv: hp
(#) Roli73 válasza hibbantpasi hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Nem, 10w-40 van bent most is
(#) Roli73 válasza CsemanAttila hozzászólására (») Szept 11, 2011 /
 
Nem maradt bent ,mert akkor kapott másik olajat amikor a dekni is lekerült rola (pl:olajszivattyu cserekor). Olaj ide olaj oda,nyomás az alszik, talán holnap többet tudok. Üdv.
(#) fecso hozzászólása Szept 11, 2011 /
 
Sziasztok,

Tudnátok egy kis segítséget adni?
Golf IV kombi 1.9 TDI 2000 évjárat, az ESP nagy részt nem működik, vagyis van amikor igen, általában amikor nagyon hideg van, vagy meleg, de ez is változik, olyan kontakt hiba szerűnek tűnik. Hol lehet benne az ESP modul, vagy valami ilyesmi érzékelő? Az ABS hibátlanul működik.

Előre is köszönöm.
(#) Roli73 hozzászólása Szept 12, 2011 /
 
Üdv mindenkinek. Az OLAJNYOMÁS PROBLÉMA MEGOLDODOTT . A kerék oldalon vezérmütengelyeknél szökött az olaj (0.2 ill 0.4 ) mint kiderült ez már oriási kopásnak számit. Most minden rendben. Mindenkinek KÖSZÖNÖM a hozászolásokat .
(#) zolika60 válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 12, 2011 /
 
Örülök, hogy megtaláltad a hibát. Bizony ott néhány század mm-es hézag van normál esetben. Bocsánat, hogy a segédtengely dologgal bekevertem, de figyelmetlenül átfutottam a 16 szelep fölött és a Netem is rendetlenkedett a hétvégén, úgyhogy javítani sem tudtam.
(#) Roli73 válasza zolika60 hozzászólására (») Szept 12, 2011 /
 
Igen .Állitolag a maximim amit loghat a tengely az 0.08 . Efelett beszélünk kopásrol. Mégegyszer köszi mindenkinek aki segitett.
(#) Roli73 hozzászólása Szept 12, 2011 /
 
Szeretnék még tanácsot kérni ,hogy a figyelmeztetö hangjelzés nem szolalt meg egyszer sem,és villágitás rajt hagyásakor sem szolal meg a a belsö zümmer. Hol kell keresni ebben a tipusban ?
(#) liderces válasza Roli73 hozzászólására (») Szept 12, 2011 /
 
Ha nem titok mivel orvosoltátok? Felfurták vagy perselyezés vagy? köszüdv
(#) Roli73 válasza liderces hozzászólására (») Szept 12, 2011 /
 
Bontottat vettem,tengelyeket megnéztem, nulla logás.(20.000pénz)volt.
(#) ranti hozzászólása Nov 3, 2011 /
 
Üdv!
Nem teljesen elektronika, de úgy látom vannak értelmes hozzáértő emberek, uh. bátorkodom feltenni a kérdést.
Golf IV. 2003 évjárat, hátsó ablaktörlő mechanika, azon belül is az ablakspriccelő, ami a törlőkar tengelyén átmegy a fúvókához. Na ez a kis műanyag vacak cső (pár 100 Ft-os alkatrész lenne) eltört. Eddig ahol kérdeztem, komplett mechanikát motorral mindennel együtt árulnak csak, nagy pénzért. Van esetleg valakinek ötlete, hogyan lehetne megyógyítani, vagy hol szerezhetnék be ilyen műanyag alkatrészt?
Előre is köszönöm a segítséget!
(#) mitvisz hozzászólása Nov 20, 2011 /
 
Sziasztok

Golf4 távkapcsolóval zárva mindent bezár majd a bal hátsó zár visszanyit (ilyenkor kinyitom az ajtót -lenyomom a pöcköt). Néha jól működik . A zár már volt cserélve , de a hiba visszajött.
Néha nem lehet bezárni semmit csak csippan az autó - ilyenkor a bal első ajtó zárat - gombot nyomkova helyrejön.
A hiba akkor kezdődött amikor le lett bontva a bal hátsó kárpit hogy megnézzük be van-e vezetékelve a hangszóró helye. Valami ott szorulhat ?
Ötlet?
(#) timea60 hozzászólása Dec 10, 2011 /
 
Sziasztok. Golf 4 1,6 2001-es benzines. A probléma a feszültség szabályozóval van, valószínűleg hibás akku miatt meghibásodott és most 18 V töltő feszültséget ad az akkura nem 14, 2 V-ot az akku természetesen cserélve lett újra. Mi lehet a fesz-szabályozóban hibás (dióda?). Köszönök minden segítő szándékot.
(#) liderces válasza timea60 hozzászólására (») Dec 10, 2011 /
 
Hali! Az 1.4-ben lévő generátor feszabályozó sajna nem javitható, cserés, tiéd nem tudom milyen. Szétszed átvizsgál, dióda hid le, kimér tekercsek is. Feszabályozó egy egybeépitett szerkezet semmi cserélhető nincs benne esetleg a szénkefék. üdv
(#) timea60 hozzászólása Dec 11, 2011 /
 
Szia Lidérces. Köszönöm az infókat.
(#) SZABI82 hozzászólása Dec 21, 2011 /
 
van egy vwgolf 4 és nem megy a gomb ami melegiti a hátso ablakot vagy is mindig csak pirosan ég jo volna egy jo ötlet hogy mi lehet
(#) zolika60 válasza SZABI82 hozzászólására (») Dec 21, 2011 /
 
Az ablakon mértél feszültséget? Mert lehet, hogy csak a fűtőszál szakadt.
(#) macsi01 hozzászólása Dec 29, 2011 /
 
Sziasztok
Golf 4 van a családnak és néhány dolog nem működik : bal oldali ajtóban a világítás ha nyitva van ,csomagtér világítás , kesztyűtartó világítás az izzók jók de áram nem megy egyik izzóhoz sem . A rádió gyenge a vételre gondolok ugyanaz a minőség ha rajta van a pálca mintha nincs nem gyári a rádió talán antenna gond ? Az antenna az gyári . A leglényegesebb kérdés hogyan lehet az utasoldali légzsákot kikapcsolni mert állítólag lehet ,gyerekülés miatt kellene .
(#) liderces válasza macsi01 hozzászólására (») Dec 29, 2011 /
 
Az utasoldali légzsákot szervizben lehet csak gépen kikapcsolni, vagy ha veszel hozzá egy kábelt akkor otthon is laptoppal. Sajna nem olyan egyszerü mint más kocsikon hogy van egy kulcs nyilás amit el lehet forditani.
(#) zolika60 válasza liderces hozzászólására (») Dec 29, 2011 /
 
Ha csak nem húzod szét a csatlakozóját. Hogy ettől ne jelezzen hibát a rendszer, az ellen csatlakozóba dugj egy megfelelő ellenállást.
(#) macsi01 válasza zolika60 hozzászólására (») Dec 29, 2011 /
 
mekkora ellenállás kell és a csatlakozót kb hol lehet megtalálni?
A laptop és a kábel kevés gondolom program is kell nem?
Az ajtó és csomagtér világítás hibáját nem a mikrokapcsolók hibája okozza ezek hogyan cserélhetők ?
A rádióval kapcsolatban az antennára tippelnék nem tudom hogy annak kell valami tápfeszültséget kapnia ? most egy JVC KD -G311 CD-S rádió van benne .
(#) VIM válasza macsi01 hozzászólására (») Dec 29, 2011 /
 
Szia! Itt találsz rajzokat a kocsidhoz. A belső tér világítással van a gond. A biztosítékokat kellene megnézni. A kesztyűtartó oldalában vannak, lepattintva a fedelet, amiben ott van a segítő rajz a biztosítékok hovatartozásáról.
(#) zolika60 válasza macsi01 hozzászólására (») Dec 29, 2011 /
 
A csatlakozót közvetlenül a légzsák alatt találod. Az ellenállását pedig mérd meg. Nem ismerem a típust.
(#) macsi01 válasza VIM hozzászólására (») Dec 30, 2011 /
 
Üdv
Kicsit megnézegettem a golf belső világításait a bal oldali ajtóhoz (nem jó) 11V feszültség megy a lámpa nem ég a jobb oldali ajtó és a tetőkárpit lámpái jók a biztosítékot ha kiveszem ezek is elaludnak a kesztyűtartó és a csomagtér világításhoz nem megy áram semmi . Gondolom egy biztosítékon kell lenniük a működő lámpákkal .
Ha a biztosítékot kiveszem és visszateszem hallok egy relét behúzni nem tudom annak nem lehet köze ezekhez a hibákhoz ? Valahol a műszerfal alatt lehet nekem a vezetőoldalon van a biztosíték tábla és minden biztosíték jó aminek persze bent kell lennie .
(#) attrax hozzászólása Dec 30, 2011 /
 
Azért nem működik a bal 1-re mert az ajtózárban lévő mikrokapcsolók rosszak.Ez kb 80%.Elég nagy meló szétszedni.Tipikus G4 hiba
(#) macsi01 válasza attrax hozzászólására (») Dec 30, 2011 /
 
Mi a tipped a kesztyűtartóra és a csomagtér világításra ?
(#) attrax hozzászólása Dec 30, 2011 /
 
A csomitartó ajtózárában ugyanolyan mikrokapcsolók vannak.Ha érdekel belinkelek egy oldalt erről. A kesztűtartóban is van viilany? észre se vettem.Nekem borám van.Ott is kelll lennie vlami kapcsolónak.testhez képest semmi feszt nwem mérsz?
Na közben ezt találtam:Bővebben: Link
Következő: »»   7 / 48
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem