Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálam ilyen a délutáni, (kaja utáni) lazítás: Bővebben: Link
56 mp a rekordom, 3 év után .... Nagyon jó játék..Gratulálok a kirakásához.
Csak arra gondoltam, hátha fél év múlva fele annyiba kerülne, mint most De jó is lenne az a sebesség a gépembe...
Az ár nem hiszem, hogy le fog menni, esetleg kétszer ekkorát fogsz érte venni. Én is kinéztem már, hogy milyen SSDt fogok venni a gépembe, csak még nem tudom mikor. Bizonyos dolgokat fel tud gyorsítani, mindenre azért nem megoldás. [OFF]De régi hszre is válaszoltál, no nem olyan régi, de egy pár oldal elment azért.
Köszönöm ! Ja, és örülök, hogy nő is van a fórumon, nem csak a másik nem..
Zoli bácsi: Sose késő , hogy elkezdjük...
Hogy te miket ki nem szúrsz. Én sosem vettem volna észre, hogy nem a többségbe tartozik.
Valamiért éreztem, meg kell néznem az adatlapot...
Nem mindig van idő elolvasni az összes oldalt sajnos, ezért történt ez a késői válasz.
Ennyire eleged van az ünnepekből? Vagy a meló..?
Én i aludni fogok... nem jó kedvemben de ez van...
Mostanában elég szarul érzem magam, alig alszok, tehát most valahogy már pihenni kellene, mert kedden meg suli. Tegnap is hajnal 3 kor még nem aludtam, csak forgolódtam.
Ezzel én is így vagyok. Lefekszek 11kor, 2kor alszok el..
Utóbbi pár napban én is szokásosnál rosszabuul alszok.
janikukac: nem tudom még, bár most olyan smemilyen kedvem van, nincs kedvem menni sehova, de egyébként nincs is sok értelme.
Na mi van itt? Mindenkinek baja van az alvással?
Nekem semmi bajom az alvással mostanában , este vacsi után egy sör ,majd netezés közben egy másik , és már éjfél is van
...ugrás az ágyba aztán szunya
Ha minden reggel felkelsz időben (8kor legalább) nem lesz gondod az esti alvással.
Vagy naponta érkezek olvasni (max két naponta), ha egy hétig nem olvasom a HEt akkor az OFFba másfél oldalt ha visszanézek. Itt mindig elrohan minden.
Egy kis visszaszámlálás.
Egy másik visszaszámlálás
Idézet: Bocs, de ez mit jelent, néztem a neten egy helyen találkoztam vele, de onnan sem derült ki... (Alváshoz: orbáncfű, galagonya, komló, citromfű. Tea vagy cseppek esetleg tabletta lefekvés előtt egy órával be kell venni. ) „Bütte vadot madamla”
Ez annyit jelent, hogy büszke vagyok magamra.
Jó, hogy említed, egy jó kis citromfű teát főzök is este.
Ja értem ez olyan Matisz papa féle dolog Matisz papa
Hááá! E öööm e bódottá! Itt be is fejeztem!
"Büszke vagyok magamra" akart lenni... Matisz nagypapa használta a "bütte vadot lá" ...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |