Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nálam ilyen a délutáni, (kaja utáni) lazítás: Bővebben: Link
56 mp a rekordom, 3 év után .... Nagyon jó játék..Gratulálok a kirakásához.
Csak arra gondoltam, hátha fél év múlva fele annyiba kerülne, mint most
![]() ![]()
Az ár nem hiszem, hogy le fog menni, esetleg kétszer ekkorát fogsz érte venni. Én is kinéztem már, hogy milyen SSDt fogok venni a gépembe, csak még nem tudom mikor. Bizonyos dolgokat fel tud gyorsítani, mindenre azért nem megoldás. [OFF]De régi hszre is válaszoltál, no nem olyan régi, de egy pár oldal elment azért.
Köszönöm !
![]() ![]() Zoli bácsi: Sose késő , hogy elkezdjük... ![]()
Hogy te miket ki nem szúrsz.
![]() ![]()
Valamiért éreztem, meg kell néznem az adatlapot...
![]()
Nem mindig van idő elolvasni az összes oldalt sajnos, ezért történt ez a késői válasz.
Ennyire eleged van az ünnepekből? Vagy a meló..?
Én i aludni fogok... nem jó kedvemben de ez van...
Mostanában elég szarul érzem magam, alig alszok, tehát most valahogy már pihenni kellene, mert kedden meg suli. Tegnap is hajnal 3 kor még nem aludtam, csak forgolódtam.
![]()
Ezzel én is így vagyok. Lefekszek 11kor, 2kor alszok el..
![]()
Utóbbi pár napban én is szokásosnál rosszabuul alszok.
![]() janikukac: nem tudom még, bár most olyan smemilyen kedvem van, nincs kedvem menni sehova, de egyébként nincs is sok értelme. ![]()
Na mi van itt? Mindenkinek baja van az alvással?
![]()
Nekem semmi bajom az alvással mostanában , este vacsi után egy sör ,majd netezés közben egy másik , és már éjfél is van
...ugrás az ágyba aztán szunya ![]()
Ha minden reggel felkelsz időben (8kor legalább) nem lesz gondod az esti alvással.
Vagy naponta érkezek olvasni (max két naponta), ha egy hétig nem olvasom a HEt akkor az OFFba másfél oldalt ha visszanézek. Itt mindig elrohan minden.
Egy kis visszaszámlálás.
![]()
Egy másik visszaszámlálás
![]() Idézet: Bocs, de ez mit jelent, néztem a neten egy helyen találkoztam vele, de onnan sem derült ki... „Bütte vadot madamla” ![]() ![]()
Ez annyit jelent, hogy büszke vagyok magamra.
![]() Jó, hogy említed, egy jó kis citromfű teát főzök is este. ![]()
Ja értem ez olyan Matisz papa féle dolog
![]()
Hááá! E öööm e bódottá!
![]() ![]()
"Büszke vagyok magamra" akart lenni... Matisz nagypapa használta a "bütte vadot lá" ...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |